Canimmmmmm cooooook sevindimmmmmm gözün aydinnnnn. Ayyyyy çok mutlu oldummmKızlaaarr dayanadım kan verdim bat 2 kasım beta 9.36 !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimmmmmm cooooook sevindimmmmmm gözün aydinnnnn. Ayyyyy çok mutlu oldummmKızlaaarr dayanadım kan verdim bat 2 kasım beta 9.36 !!!
Totemmmmin biri tutttuuu darısı bana insKızlaaarr dayanadım kan verdim bat 2 kasım beta 9.36 !!!
Ay dayanamadım yaa en azından içim rahatladıKaç haftalık oluyor Yani?
Erken öğrenmek hic iyi degil ya
Çok teşekkür ederiimm evett tuttuu darısı başınaa sende bi kan ver bence belirtin varsa kuzumCanimmmmmm cooooook sevindimmmmmm gözün aydinnnnn. Ayyyyy çok mutlu oldummm
Canım kasik ağrım çok fazla süredir var bı on gundur oluyo. Fakat vermem daha. Varsada büyüsün yoksada gelen aya ins. Senin bel ağrım vardı degilmi canimm.Çok teşekkür ederiimm evett tuttuu darısı başınaa sende bi kan ver bence belirtin varsa kuzum
Hayırlı olsun canımmm sen dahada erken öğrendin allah kolaylık versinAy dayanamadım yaa en azından içim rahatladı
Bende pozitif olursam 7haftadan önce doktora gitmek yokkkkk ona göre canımAy dayanamadım yaa en azından içim rahatladı
Aynen gitmiyoruuzz ama kan tahlili yapıp kontrol edicemBende pozitif olursam 7haftadan önce doktora gitmek yokkkkk ona göre canım
Bel aprısından çok mide yanması göğüs ağrısı ve kasıkta batmalar hissediyorum bennCanım kasik ağrım çok fazla süredir var bı on gundur oluyo. Fakat vermem daha. Varsada büyüsün yoksada gelen aya ins. Senin bel ağrım vardı degilmi canimm.
Ben 3 haftalık öğrendim 5 haftalıkken gittim kese anca görüldü. 5 haftadan önce gitsen de görülmez. Ama tekrar bı beta baktır istersensizce doktora ne zaman gitmeliyim önceden gebe olanlar ya da bilgisi olanlar fikir verebilir mii
Ay evet ama olsun ona değer inşallah sağlıklı büyür bebişlerimizHayırlı olsun canımmm sen dahada erken öğrendin allah kolaylık versin
Tabikkki canimmm. Hatta testle de kontrol et bakalım ne koyuluktaAynen gitmiyoruuzz ama kan tahlili yapıp kontrol edicem
Yaa çok sevindim cnm hayırlı olsun yumurtlamadan kaç gün sonra beta verdin. İdrar testi yaptın mı cikiyo mu ondadaKızlaaarr dayanadım kan verdim bat 2 kasım beta 9.36 !!!
Kasik batması bende de çok var. Ama diğerleri yok canım hayırlısı artikkk. İns sagliklica ilerlerBel aprısından çok mide yanması göğüs ağrısı ve kasıkta batmalar hissediyorum benn
Bel aprısından çok mide yanması göğüs ağrısı ve kasıkta batmalar hissediyorum benn
Çok teşekkür ederimm yumurtlamadan sonra 10. Gündeyim bugün iş çıkışı içime dopdu sanki kan verdim. Hiç idrar yapmadım ama yaparım yarın öbür günYaa çok sevindim cnm hayırlı olsun yumurtlamadan kaç gün sonra beta verdin. İdrar testi yaptın mı cikiyo mu ondada
Gözünüz aydın saglikla kucaginiza alın inşallah.idrar testi yapdiniz mı acaba bu değer idrar da da görünüyormu.Kızlaaarr dayanadım kan verdim bat 2 kasım beta 9.36 !!!
Çok teşekkür ederimmmHayırlı olsun sağlıkla ilerler kucaginiza alirsiniz insallah
Hayır yapmadım henüz ama yarın sizin için deneyip paylaşacağımGözünüz aydın saglikla kucaginiza alın inşallah.idrar testi yapdiniz mı acaba bu değer idrar da da görünüyormu.