- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
yok canım ama bir arkadaşım var onunda böyleymiş zonkluyormuş üst kemiği ağrıyormuş o olmuş bugün ben bekliyorum bugün bat günüm gün içinde bende olurum büyük ihtimalleAdet oldunuz o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım ama bir arkadaşım var onunda böyleymiş zonkluyormuş üst kemiği ağrıyormuş o olmuş bugün ben bekliyorum bugün bat günüm gün içinde bende olurum büyük ihtimalleAdet oldunuz o zaman
İnşallah olmazsınyok canım ama bir arkadaşım var onunda böyleymiş zonkluyormuş üst kemiği ağrıyormuş o olmuş bugün ben bekliyorum bugün bat günüm gün içinde bende olurum büyük ihtimalle
ah keşke ya ama sanmıyorum canım ya hiç belirtim yok.... kasık ağrısı bel ağrısı bir de dün bayağı zonklamam oldu aşırı az bir de göğüs hassasiyetim var sabah sıcak suyla duş aldım hatta o zaman geçiyor soğukta hassaslaşıyor gebelik yok benceİnşallah olmazsın
Belli olmaz bekleyelim bakalım bende sanmıyorum sivilcelerim çıktı çünküah keşke ya ama sanmıyorum canım ya hiç belirtim yok.... kasık ağrısı bel ağrısı bir de dün bayağı zonklamam oldu aşırı az bir de göğüs hassasiyetim var sabah sıcak suyla duş aldım hatta o zaman geçiyor soğukta hassaslaşıyor gebelik yok bence
aaaaa sivilce konusunda ben bu ay çok perişan oldum aşırı aşırı sivilcelendim öyle böyle değil adette en fazla 1-2 sivilcem çıkıyordu bu ay rekorlardayım sıkıntıdan galiba adet belirtisi sivilce o yüzden de gebelik olmadığına emin olduğum için ped bile koydum daha gelmeden :)Belli olmaz bekleyelim bakalım bende sanmıyorum sivilcelerim çıktı çünkü
Şimdi denedim canım sonucu paylaşacağım birazdannnİdrar testinde denedin mi bugun cıkıyor mu
Streste geciktirir oda var meselaa aman ufff sıkıldım beklemekten de yaaaaaaa sivilce konusunda ben bu ay çok perişan oldum aşırı aşırı sivilcelendim öyle böyle değil adette en fazla 1-2 sivilcem çıkıyordu bu ay rekorlardayım sıkıntıdan galiba adet belirtisi sivilce o yüzden de gebelik olmadığına emin olduğum için ped bile koydum daha gelmeden :)
bende streste olsam hiç gecikmedi ya onu bile göremedim sen düşün :) bugün gelmezse var demek :) hiiiiç belli olmaz amaStreste geciktirir oda var meselaa aman ufff sıkıldım beklemekten de yaa
Hadi hayırlısı olsun inşallahbende streste olsam hiç gecikmedi ya onu bile göremedim sen düşün :) bugün gelmezse var demek :) hiiiiç belli olmaz ama
amin canım yarın sabaha kadar gelmezse test yapacağım.Hadi hayırlısı olsun inşallah
Haber veramin canım yarın sabaha kadar gelmezse test yapacağım.
sen ne zaman yapacaksın sen de ver :)Haber ver
Ben çok test yaptım zamanında o yüzden artık test yapmayacam elimde testte yok malesef eşim gorevde adet olmazsam pazartesi kan veririrmsen ne zaman yapacaksın sen de ver :)
bugün mü normalde günün ben yaparım yarın sabah bakalım olmamış olursam ama 16:00 gibi olurum büyük ihtimalle :)Ben çok test yaptım zamanında o yüzden artık test yapmayacam elimde testte yok malesef eşim gorevde adet olmazsam pazartesi kan veririrm
Benim 30 u bat ama 29 u lekenme başlar öğleden sonrabugün mü normalde günün ben yaparım yarın sabah bakalım olmamış olursam ama 16:00 gibi olurum büyük ihtimalle :)
vallahi tatlım ümit vermek gibi olmasın ama benim göğüs ağrısı ve kasık ağrısından başka hiçbir belirtim yoktu. sadece regl belirtileri vardı. herkesin vücudu farklı lütfen sende de aynı belirtiler olacak diye düşünme. şuan 5 haftalık hamileyim hala ara ara vuran kasık ağrım dışında bir belirtim yok :) üstelik sivilcem bile çıkmıştı rabbim nasibinde göndersin bebisiniiah keşke ya ama sanmıyorum canım ya hiç belirtim yok.... kasık ağrısı bel ağrısı bir de dün bayağı zonklamam oldu aşırı az bir de göğüs hassasiyetim var sabah sıcak suyla duş aldım hatta o zaman geçiyor soğukta hassaslaşıyor gebelik yok bence
bakalım başlamasın da olmuş olsun inşallah diyelim :)Benim 30 u bat ama 29 u lekenme başlar öğleden sonra
işteeeee bu yüzden umudum yok benim göğüs ağrım yok herkes çok ciddi bir hassasiyet olduğundan anlamış işte bende öyle bir göğüs ağrısı yok şişkinlik var ama sonra belki bende ilerleyen aylarda olur diye düşünüyorum... inşallahhhhhhh olmuştur :)vallahi tatlım ümit vermek gibi olmasın ama benim göğüs ağrısı ve kasık ağrısından başka hiçbir belirtim yoktu. sadece regl belirtileri vardı. herkesin vücudu farklı lütfen sende de aynı belirtiler olacak diye düşünme. şuan 5 haftalık hamileyim hala ara ara vuran kasık ağrım dışında bir belirtim yok :) üstelik sivilcem bile çıkmıştı rabbim nasibinde göndersin bebisinii
Benim göğüs hassasiyeti var dokunamiyorum bileişteeeee bu yüzden umudum yok benim göğüs ağrım yok herkes çok ciddi bir hassasiyet olduğundan anlamış işte bende öyle bir göğüs ağrısı yok şişkinlik var ama sonra belki bende ilerleyen aylarda olur diye düşünüyorum... inşallahhhhhhh olmuştur :)