- 30 Mart 2015
- 317
- 306
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aldım kullanmak için doktoruma sorduğumda muayene etmeden bisey oneremem tavsiyem sende kullanma dedi bende ikilemde kaldimŞimdi yani dr görünmeden kullanın mı diyosunuz kızlar? Zaten doktora 5’inden önce gitmryi düşünmüyorum yarın eczaneye bi sorayım baslayım o zaman
Özellikle iyot içerikli folik asiti kullanmaya çalış kuzucum ben folic iod kullanıyorum doktorumun önerisiyleŞimdi yani dr görünmeden kullanın mı diyosunuz kızlar? Zaten doktora 5’inden önce gitmryi düşünmüyorum yarın eczaneye bi sorayım baslayım o zaman
Canım benim hayirli olsun çok sevindim bebişim sımsıkı tutunsun sana insallahŞimdi yani dr görünmeden kullanın mı diyosunuz kızlar? Zaten doktora 5’inden önce gitmryi düşünmüyorum yarın eczaneye bi sorayım baslayım o zaman
Çoook teşekkür ederim aminnnCanım benim hayirli olsun çok sevindim bebişim sımsıkı tutunsun sana insallah
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla ilerletsin kucağına almayı nasip etsin. Adet gecikmesinin 5. Günü mü öğrendin? test yapmismiydin daha öncedenÇoook teşekkür ederim aminnn
Çok teşekkür ederim canımm. Evet 4. Günü öğrendim aslında. Zaten takip edecektim çünkü 21. Günde yumurtlama gördüm geç oldugundan dolayı regl mde gecikecekti gelseydi. Ama mesela 3. Gününde yapmiştim sabredemeyip o gün hiç yoktu çizgi :) sonra silik çıktıCanım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla ilerletsin kucağına almayı nasip etsin. Adet gecikmesinin 5. Günü mü öğrendin? test yapmismiydin daha önceden
Ya ben ovulasyon testi kullanmıyorum. 3 aydır deniyoruz dün bata 1 gün vardı Sabah test yaptım negatifti. Geç döllenme ümidiyle geçiriyorum saatlerimiÇok teşekkür ederim canımm. Evet 4. Günü öğrendim aslında. Zaten takip edecektim çünkü 21. Günde yumurtlama gördüm geç oldugundan dolayı regl mde gecikecekti gelseydi. Ama mesela 3. Gününde yapmiştim sabredemeyip o gün hiç yoktu çizgi :) sonra silik çıktı
Ya ben ovulasyon testi kullanmıyorum. 3 aydır deniyoruz dün bata 1 gün vardı Sabah test yaptım negatifti. Geç döllenme ümidiyle geçiriyorum saatlerimi
Yok zaten regl olursam zaten ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum ama tabi pek bilgim yok artık bilgilenerek yapicamBiz 1 senedir evliyiz. Çocuk fikrine 3 aydır falan kapıldık ama açıkçası düzenli denemedik ve ben çok bilmiyordum ovülasyon testi vs. Yani 3 aylık süreç bile yıpratıyor ister istemez insanı acaba bir sorun mu var vs diye. Ama ovülasyon ile denedigim ilk ay tuttu acaba sizde bir deneseniz mi hiç belli olmaz mesela ben yapmiş olmasam o yumurtlama ağrılarını regl sancısı sanırdım hiç anlamazdım
Kızlar ben kasım başı gibi ise başlıyorum bu topikten devam edelim demiştik ama ben listeye zaman ayiramiycamayiramiycamaz önce baktım bir çoğumuz kasım topigine geçmiş bende geçerim oraya burda son kişi kalana kadar burdayım.sonra oraya geçerim haberiniz olsun
Günaydın canım Kasım ayı uğurlu gelir inşallah umutlarımızı yitirmiyoruz..Günaydın canlar hayırlı günler bende elendim bugün..
Canım gözünüz aydın inşallah güzel artışlar olurKızlar aldım sonuçları hamileymişim 39,95 çıktı ama daha çok minikmiş 1 bucuk haftalık dedi ilerlemesi lazim dedi
Benimde beklenen bat 1 ekim inşallah güzel haberler alırızAynı zamanda teste hücum edicez elimde biri kaset biri erken gebelik testi hazır bekliyo önümüzdeki hafta zor gecer valla ama 1 ine kadar test falan yok yaptı mı kara batak gıbı hep merak yapmak istiyorum
Benimd3 1 ekim bat tarihim inşallah pozitif sonuçlar alırız30 ekimde toplu test günü yaparız