- 30 Mart 2015
- 317
- 306
- 28
Evet özel güyadevlet değil demi özel hastane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet özel güyadevlet değil demi özel hastane
Rahim normal.tupler açık. Sol tüp biraz genişlemiş. Verilen kontrast madde de bir miktar asılı kalmış, şu demek olabilir belki. Sol tüp açık olmakla birlik bir yerde darlık olabilir, darlık olan yerin öncesi de bir miktar genişlemiştir muhtemelen.Eki Görüntüle 2939740 kizlar rahim filmi sonucumu yorumlayabilecek olan varmı?
Hafif rahim darlığı var demişti doktorum onla ilgili bişe olabilir mi? Saol cnm cevapladigin içinRahim normal.tupler açık. Sol tüp biraz genişlemiş. Verilen kontrast madde de bir miktar asılı kalmış, şu demek olabilir belki. Sol tüp açık olmakla birlik bir yerde darlık olabilir, darlık olan yerin öncesi de bir miktar genişlemiştir muhtemelen.
Bide solda çikolata kistim var onla ilgili olabilir mi?Rahim normal.tupler açık. Sol tüp biraz genişlemiş. Verilen kontrast madde de bir miktar asılı kalmış, şu demek olabilir belki. Sol tüp açık olmakla birlik bir yerde darlık olabilir, darlık olan yerin öncesi de bir miktar genişlemiştir muhtemelen.
Uterin kavite rahmin içi oluyor, normal demiş. Rica ederim, yine doktorunuza mutlaka gösterirsiniz.Hafif rahim darlığı var demişti doktorum onla ilgili bişe olabilir mi? Saol cnm cevapladigin için
Çikolata kisti yumurtalıkta olur, hsg de rahim ve tüpler değerlendiriliyor. İlişkisiz gibi geldi bana ama mutlaka doktorunuza sorun sizBide solda çikolata kistim var onla ilgili olabilir mi?
Yazdım canım cevap bekliyorum merak ettim buradanda sormak istedimUterin kavite rahmin içi oluyor, normal demiş. Rica ederim, yine doktorunuza mutlaka gösterirsiniz.
Saolun tşk ederimÇikolata kisti yumurtalıkta olur, hsg de rahim ve tüpler değerlendiriliyor. İlişkisiz gibi geldi bana ama mutlaka doktorunuza sorun siz
Rica ederim, geçmiş olsunSaolun tşk ederim
Hayırlı olsun canımm 2 gün sonra en az 80 bir 2 gün sonra 160 şeklinde 2 kat artarak ilerlemesi lazım hayırlısı olsun inşallah :) sabırlı olmanız gerekKızlar aldım sonuçları hamileymişim 39,95 çıktı ama daha çok minikmiş 1 bucuk haftalık dedi ilerlemesi lazim dedi
Evettt erken öğrenmenin dezavantajları.. çok teşekkür ederimHayırlı olsun canımm 2 gün sonra en az 80 bir 2 gün sonra 160 şeklinde 2 kat artarak ilerlemesi lazım hayırlısı olsun inşallah :) sabırlı olmanız gerek
Hayırlı olsun canımm çok sevindim sağlıklı ilerlesin inşallah gebeliğinnKızlar aldım sonuçları hamileymişim 39,95 çıktı ama daha çok minikmiş 1 bucuk haftalık dedi ilerlemesi lazim dedi
Insallah artış gosterir canim sen icini ferah tutKızlar aldım sonuçları hamileymişim 39,95 çıktı ama daha çok minikmiş 1 bucuk haftalık dedi ilerlemesi lazim dedi
Evet sigarayıda hemen bırakmam lazım zor bir süreç olacak rabbim herkese yardım etsinInsallah artış gosterir canim sen icini ferah tut
Hayırlısı olsun canimmm. Zaten cizgin silikti. Çok küçük ins sağlıklı ilerlerKızlar aldım sonuçları hamileymişim 39,95 çıktı ama daha çok minikmiş 1 bucuk haftalık dedi ilerlemesi lazim dedi
Ooo onu kesinlikle hemen bugun at elindenEvet sigarayıda hemen bırakmam lazım zor bir süreç olacak rabbim herkese yardım etsin