- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
İnsallah canımBenimde beklenen bat 1 ekim inşallah güzel haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canımBenimde beklenen bat 1 ekim inşallah güzel haberler alırız
Yok canım daha çok var bizim umudunu kesme canimmYok aslında ben değilde eşim beni sürekli bu yola sürüklüyor boş karnımı bebekk varmış gibi seviyor regl olsam o daha çok üzülecek. Stresten sivilce attı her tarafım olsa çıkardı zaten diye düşünüyorum bu ay da bitti :)
Canik daha erken. Belirtimde varsa olabilir daha bı haftamız var.benimde 1_2kasimda olcam. Hiç belirtimde yok. Geçen hafta çok kasık ağrım oldu bu hafta rahatımAma benim ğöğüslerim hiç bu kadar hassaslaşmamıştı kolum sürtse bile çok acıyor şaşkınım ve çok heyecanlıyım şu 1 kasım bir gelsede kesin sonuç alsam,
Ay inşallah senin pozitif çıkarYok canım daha çok var bizim umudunu kesme canimm
Benim arada bir kasık ağrım oluyor ama saniyelik sonra geçiyor bir sabah uyandığımda eşime kahvaltı hazırlarken rahim bölgeme birden sancı girdi ama bilmiyorum ya çok duygusalımCanik daha erken. Belirtimde varsa olabilir daha bı haftamız var.benimde 1_2kasimda olcam. Hiç belirtimde yok. Geçen hafta çok kasık ağrım oldu bu hafta rahatım
İns canimmAy inşallah senin pozitif çıkar
İns canimm olur . Haffaya çıkar artik sonuclarimizBenim arada bir kasık ağrım oluyor ama saniyelik sonra geçiyor bir sabah uyandığımda eşime kahvaltı hazırlarken rahim bölgeme birden sancı girdi ama bilmiyorum ya çok duygusalım
Yazıklarınızı okuyorum benim kasık agrım batmam var gogus hassasiyetim cok fazla ve ceksem koysam yani gogus uclarım da siyah halkalar var bezelerim belirgin ben de ki belirtiler bunlar bakalım hayırlısı erken daha test için ben kafam da 1 i dedim o yüzden hiç bulasmıyorum varsa var yoksa yok sanırım kafam da bitirdim adam akıllı denediğim ilk ayım gecen ay takip de etmedim sık da yapmamıştım bu ay hem ovulasyon takibi hem doktora gittim kontrol hem folık asit basladım oyle ıstıkrarlı calıstımİns canimm olur . Haffaya çıkar artik sonuclarimiz
Canimmm ins vardir guzel belirtilerin var. Bende bu ay dikkat ettim folik asit avakado bide bı sabh bı akşam ilişki oldu ama. Diyorum ya hiç canım istemiyo test yapmak. Ben öğretmenim okul Cook asiri yoğun sürekli yorgunum zaten..o yüzden canım bekliyorum testi en erken 1inde yapcam bendeYazıklarınızı okuyorum benim kasık agrım batmam var gogus hassasiyetim cok fazla ve ceksem koysam yani gogus uclarım da siyah halkalar var bezelerim belirgin ben de ki belirtiler bunlar bakalım hayırlısı erken daha test için ben kafam da 1 i dedim o yüzden hiç bulasmıyorum varsa var yoksa yok sanırım kafam da bitirdim adam akıllı denediğim ilk ayım gecen ay takip de etmedim sık da yapmamıştım bu ay hem ovulasyon takibi hem doktora gittim kontrol hem folık asit basladım oyle ıstıkrarlı calıstım
Hayırlı haberler verelim insallah fırsat buldukça dinlen ben de maliyeciyim ama çalışmıyorum Allah sana kolaylık versin inşallah ben de sartladım erken yapmıycam diyeCanimmm ins vardir guzel belirtilerin var. Bende bu ay dikkat ettim folik asit avakado bide bı sabh bı akşam ilişki oldu ama. Diyorum ya hiç canım istemiyo test yapmak. Ben öğretmenim okul Cook asiri yoğun sürekli yorgunum zaten..o yüzden canım bekliyorum testi en erken 1inde yapcam bende
İnsallah rabbim gönlümüzdekini karnımıza düşürsünEki Görüntüle 2940326 bende bu köşesinde kırmızı gördüğünüz her günü değerlendirdim onların hepsi hamile olasılığının en fazla olduğu günlerdi hayırlısı olsun bakalım inşallah çok güzel sonuçlar alırım
Aminn vallahi bu günler geçmiyor çok merak ediyor insanİnsallah rabbim gönlümüzdekini karnımıza düşürsün
Öyle tabi ama cok da takmamak lazım rehavet var üstümde normal de Boyle olmazdım hayırlısı olsun hakkımız da insallah ne kaldı surdaAminn vallahi bu günler geçmiyor çok merak ediyor insan
Bendede üşengeçlik var hiç bişey yapasım gelmiyor dediğin gibi çok takılmamak lazımÖyle tabi ama cok da takmamak lazım rehavet var üstümde normal de Boyle olmazdım hayırlısı olsun hakkımız da insallah ne kaldı surda
Sende hissettiğin belirtiler varmıÖyle tabi ama cok da takmamak lazım rehavet var üstümde normal de Boyle olmazdım hayırlısı olsun hakkımız da insallah ne kaldı surda
Sende hissettiğin belirtiler varmı