- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
İnşallah bakalım Ben stresde yapmadım. Çümkü ilk ayım bunay düşünmeye başladıkİns geç döllenmedir.yada çok stres yaptık ondan olamadım diye dusunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bakalım Ben stresde yapmadım. Çümkü ilk ayım bunay düşünmeye başladıkİns geç döllenmedir.yada çok stres yaptık ondan olamadım diye dusunuyorum
Yaaaaa ne güzel yavaş yavaş güEl haberleri alıyoruzzz hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasipmetsinKızlar günaydın burayı takip ediyodum bat 4ekimdi 1 ekimde hamile olduğumu öğrendim beta değeri 797 çıktı dualarım sizinle
Gozunuz aydın darısı bizeeee.Kızlar günaydın burayı takip ediyodum bat 4ekimdi 1 ekimde hamile olduğumu öğrendim beta değeri 797 çıktı dualarım sizinle
Benim bı sene olcak. Oğlum ikinci ayda hemen hamile kalmıştım. İkinci olsun dedikçe olmuyoooooo. Şimdide bekliyom adet olsamda diğer ayı planlicazİnşallah bakalım Ben stresde yapmadım. Çümkü ilk ayım bunay düşünmeye başladık
İkinciler biraz nazlı oluyor sanırımBenim bı sene olcak. Oğlum ikinci ayda hemen hamile kalmıştım. İkinci olsun dedikçe olmuyoooooo. Şimdide bekliyom adet olsamda diğer ayı planlicaz
OYleyyyymissss.bende yeni öğrendim test yapcanmi canım.İkinciler biraz nazlı oluyor sanırım
Bugun meraktan birdaha yaptım ama yok yine nagatif Yani anlamadım gitti. Olucaksam olayım bari , içimde şişmede oldu geçince günün, karnım taş gibi sanki.OYleyyyymissss.bende yeni öğrendim test yapcanmi canım.
Bende bekliyom.canimm. o güne yumurta kalirmi acaba.bende bekliyom en sonsalı gunun kanvercemBugun meraktan birdaha yaptım ama yok yine nagatif Yani anlamadım gitti. Olucaksam olayım bari , içimde şişmede oldu geçince günün, karnım taş gibi sanki.
Adet günüm 29 eylüldü , 25 eylülde eşimle birliktelik oldu acaba ogun çatlamışmıydı yumurtam. Eğer öyle birşey olursa döllenme 12 gün sonra çıkıyormuş, topiklerden okudum.
Bu hafta öğrenicem artık ya herro ya merro
Salı günü kaç gün geçmiş oluyo regldenBende bekliyom.canimm. o güne yumurta kalirmi acaba.bende bekliyom en sonsalı gunun kanvercem
Insallah gonlune göre olur. Bende evlendigimin 4.ayi hamile kaldim ilk korunmasızda oldu. Bilerek isteyerek yillarca korunanlara hayret ederdim hic cocuk sahibi olmadan neden bu kadar kaçıyorlar derdim.. Allah nasip ederse 2. Cocugu planliyoruz bu ay .Rabbim dileyen isteyen ama gerçekten hakeden bakabilecek sahip cikabileceklere nasip etsin kucağıni bos birakmasin ve en onemlisi saglikla ve hayırlısıyla olsun buradaki arkadslarin hepsinin bu duyguyu fazlasiyla hakettigine ınanıyorum Rabbim hepinizi bu guzel haberle sevindirsin insallahKizlar reglim yakinda bitiyor… yeni bir yumurtlama donemi yaklasiyor Allahim bu ay nasip etsin insallah . 31 yasindayim. Ilk bebek icin calisiyoruz. Iki yillik evliyim hemen
Olur saniyordum. Paronayak gibi extra korunup dikkat ediyordumm. Anam bu 6 ci deneme olcak tutmuyor. Bilseydim korunma yan tarafa birakir rahat rahat takilirdim. Kizlar gercekden bu son ozellikle etkilendim bu durumdan surekli ruyalar goruyorum sacma sapan. Gereksiz gergiinlilk var ustumde. Atamadm. Umarim en kisa zamanda nasip olur
Adet olduğum günü saymazsak 5gun olacak.30eylulde olm lazimdi canimSalı günü kaç gün geçmiş oluyo reglden
Adet olduğum günü saymazsak 5gun olacak.30eylulde olm lazimdi canim
Bir arkadaşın 30eylul batmış .29eylilde test yapmış negatif çıkmış.2eylulde test yapmış silk çizgi çıkmış bugün kanda da çıkmış. Belki bizimde öyledir deyip beklicez umudum yok ama.Salı günü kaç gün geçmiş oluyo reglden
2ekim dicektm canımBir arkadaşın 30eylul batmış .29eylilde test yapmış negatif çıkmış.2eylulde test yapmış silk çizgi çıkmış bugün kanda da çıkmış. Belki bizimde öyledir deyip beklicez umudum yok ama.
Kaç tane test yapıp negatif çıkınca, kan vermeyede çekinmeye başladım Ama tabi adet olmassamm gidicem , yarın erken mi acaba dahamı geç gitsem çarşamba perşembe fln olmasamBir arkadaşın 30eylul batmış .29eylilde test yapmış negatif çıkmış.2eylulde test yapmış silk çizgi çıkmış bugün kanda da çıkmış. Belki bizimde öyledir deyip beklicez umudum yok ama.
Arkadaşlar merhaba adetime 6 gün var benimde iki gündür süt kesiği akıntım var bugün ovulasyon testi yaptım sonucu böyle çıktı sizce adete yakın ikinci kez yumurtlama mi var acaba?
Kaç tane test yapıp negatif çıkınca, kan vermeyede çekinmeye başladım Ama tabi adet olmassamm gidicem , yarın erken mi acaba dahamı geç gitsem çarşamb
BEnim salı günüm boş olduğu için gitcem canım yoksa bı sonraki haftaya kalırım..istersen bekle Çarşamba git. Ama heralde Pzt belli olur artikkkkkk.Kaç tane test yapıp negatif çıkınca, kan vermeyede çekinmeye başladım Ama tabi adet olmassamm gidicem , yarın erken mi acaba dahamı geç gitsem çarşamba perşembe fln olmasam