- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
Size ne ilaç vermişti doktorCanim.kistten d
Canim.kistten Olayı benimde olmadı 6ay sonra ilaç tedavisi başladım. Şimdi bitti. Tekrar denemeye basladik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size ne ilaç vermişti doktorCanim.kistten d
Canim.kistten Olayı benimde olmadı 6ay sonra ilaç tedavisi başladım. Şimdi bitti. Tekrar denemeye basladik
Dienille kullandım 7cmdi benim..3cm iken 6ay denedik olmadı çocuk.7cme çıkınca ilaç kullandım 5aySize ne ilaç vermişti doktor
Bende rahim filmi cekilcem artık hayırlısı bakalım. Ben çikolata kisti adetle atılmaz diye biliyorum. Hatta adet kanamasiyla buyeyen bişe. Bu yüzden ilaçlarla geçici menopoz a sokuyolarEvet oluşum nedenini sordum bir çok şey olabilir dedi doktor, belki adetle atılır dedi bakalım bu ay belli olacak ne olduğu, rahim filmi istedi önümüzdeki ay ama ben önce ilaçla denemek istiyorum, klomen ya da femara gibi
Bende oğlumu 2014 te doğum yaptım kaç defa doktora gittim en sonunda bu sene Mayıs'ta çikolata kistlerim olduğunu ve acil ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktor ve oldum Haziran da aldirdim 3 ay doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktım bu ay için umitliyim olmadı olana kadar devam inşallah sonuçlar pozitif olurRabbim nasip eder İnşallah tez vakitte . benimde sonradan oluştu bu kist bı oğlum var. 2016 da doğum yaptım bu yıla kadar bu kist yoktu. Çocuk düşünmeye başladığım ay hastaneye gittim çikolata kistin var dedi şok oldum. Halbuki 3 4 ay öncede gitmiştim kist fln yoktu
Cokmu büyüktü kistiniz. ameliyat oldunuz. Benimki ilaçla bittiBende oğlumu 2014 te doğum yaptım kaç defa doktora gittim en sonunda bu sene Mayıs'ta çikolata kistlerim olduğunu ve acil ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktor ve oldum Haziran da aldirdim 3 ay doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktım bu ay için umitliyim olmadı olana kadar devam inşallah sonuçlar pozitif olur
5 sağ 5 sol tarafta vardıCokmu büyüktü kistiniz. ameliyat oldunuz. Benimki ilaçla bitti
Benimki ilaçla gidecek gibi değildi5 sağ 5 sol tarafta vardı
İnşallah cnm. Kaç cm di ameliyat onermisler büyüktü heraldeBende oğlumu 2014 te doğum yaptım kaç defa doktora gittim en sonunda bu sene Mayıs'ta çikolata kistlerim olduğunu ve acil ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktor ve oldum Haziran da aldirdim 3 ay doğum kontrol hapı kullandım ve bıraktım bu ay için umitliyim olmadı olana kadar devam inşallah sonuçlar pozitif olur
5 cm sağ 5 cm sol taraftaydiİnşallah cnm. Kaç cm di ameliyat onermisler büyüktü heralde
İlaçla geçici menapoz mu oldu cnmCokmu büyüktü kistiniz. ameliyat oldunuz. Benimki ilaçla bitti
Hmm aslında 5 cm ameliyat için küçük diye biliyorum. Amh kaç cnm5 cm sağ 5 cm sol taraftaydi
Hatta acil ameliyat oldum aşırı adet kanamam ağrılarım oluyordu 7 senedir çocuğum olmuyordu doktor çikolata kisti kısır yapar demişti doğruymuş bende öyle oldu yani hamile kalanlar var ama bende tutmadı şimdi sabırla bekliyorum kisti aldırdım bakalım sonuç ne olacakHmm aslında 5 cm ameliyat için küçük diye biliyorum. Amh kaç cnm
İnşallah en kısa zamanda hayırlı güzel haberi alırsın. Sende tüm dileyen isteyenlerde. Amh etkiliyo diyolar ameliyat bende büyürse mecbur aldircam ama ondan korkuyormHatta acil ameliyat oldum aşırı adet kanamam ağrılarım oluyordu 7 senedir çocuğum olmuyordu doktor çikolata kisti kısır yapar demişti doğruymuş bende öyle oldu yani hamile kalanlar var ama bende tutmadı şimdi sabırla bekliyorum kisti aldırdım bakalım sonuç ne olacak
Evet baya çokmuş. Benim Bi tane 7cmdiBenimki ilaçla gidecek gibi değildi
Evet öyle oluyo zaten..doğum kontrol kullandım dienille. 5ayda bitti sukur.İlaçla geçici menapoz mu oldu cnm
Şuan kist yok oldu ama değil miDienille kullandım 7cmdi benim..3cm iken 6ay denedik olmadı çocuk.7cme çıkınca ilaç kullandım 5ay
Of ya rahim filminden de korkuyorum ama mecbur artık napayımBende rahim filmi cekilcem artık hayırlısı bakalım. Ben çikolata kisti adetle atılmaz diye biliyorum. Hatta adet kanamasiyla buyeyen bişe. Bu yüzden ilaçlarla geçici menopoz a sokuyolar
Tabiki. Doktora gittiğimde tamamen bitmiş dedi. Çocuk için bı engel yok planlayanilirsiniz dedi. Bu ilk ayım fakat adet üç gün geçti bekliyorum..testlerim negatif cikiyoŞuan kist yok oldu ama değil mi
Ayy hadi inşallah geç döllenmeyse testte çıkmayabilir, inşallah hamilesinizdirTabiki. Doktora gittiğimde tamamen bitmiş dedi. Çocuk için bı engel yok planlayanilirsiniz dedi. Bu ilk ayım fakat adet üç gün geçti bekliyorum..testlerim negatif cikiyo
İns canim . Umudum geç döllenme zaten yoksa kesin çıkardı. Yada stresten gelmiyo diye düşünüyorum.senin ilk gebelik mi olcakAyy hadi inşallah geç döllenmeyse testte çıkmayabilir, inşallah hamilesinizdir