- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
Ediyorum canim etmem mi hep dua ediyorum sizler için inankiIyiyim çok şükür canim yeni bir güne günaydın dedik güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah hayırlı cumalar dualar da buluşalımözellikle sen güzel hamis arkadaşım elini karnına koy bizlere dua et bu mübarek günde
Günaydın güzellik hayirli cumalar olsun
Benim o kadar yok acıması ama hassaslasti tabi. Bide sanki uclarinda bi tik kararma olmus yaBenim dünden beri kasık ağrım ve acayip derecede göğüs hassasiyet im var gece dusa girdim ama su degmesi bile öyle acıtıyo ki anlatamam yaşayan var mı
Ayyy Hadi insallah güzel haberlerle gelirsin canim sonrasında bir daha test yaptın mıEdiyorum canim etmem mi hep dua ediyorum sizler için inankisende et canım benim için.pazartesi doktora gidicem bakalim inşaallah herşey yolunda gider
Yok canim yapmadım hic evde test bulundurmuyorum. Bugün regl günüm döngü 28 ve bugun 29.gün..korkmuyor degilim inşaallah saglikla ilerler insallah.Cuma günü hurmetine hepimiz sevinelim insallahAyyy Hadi insallah güzel haberlerle gelirsin canim sonrasında bir daha test yaptın mı
Amin canim kuzum insallahYok canim yapmadım hic evde test bulundurmuyorum. Bugün regl günüm döngü 28 ve bugun 29.gün..korkmuyor degilim inşaallah saglikla ilerler insallah.Cuma günü hurmetine hepimiz sevinelim insallah
Tamm canım haber verirsin .yemekten sonra 2 saatin geçmesini bekliyorum canım tekrarlıycam bugünde testi
Şimdi yaptım dünkü ile aynı çıktı canım artık ya koyulaşacak yada böyle gidecek bilemedimTamm canım haber verirsin .
Hadi bakalım hayırlısı canimm. Beklicen artikk. Günümüz yaklasiyo zaten on guncuk kaldıŞimdi yaptım dünkü ile aynı çıktı canım artık ya koyulaşacak yada böyle gidecek bilemedim
Aynen bekledikçe zaman daraldıkça fenalık basıyo sakin olabilsek keşkeHadi bakalım hayırlısı canimm. Beklicen artikk. Günümüz yaklasiyo zaten on guncuk kaldı
Aynen bekledikçe zaman daraldıkça fenalık basıyo sakin olabilsek keşke
Aynen bekledikçe zaman daraldıkça fenalık basıyo sakin olabilsek keşke
Evet arada hapşırdığımda veya ani hareket ettiğimde oluyor. Bir de bugün göğüslerimde hassasiyet başladı.. Her ay aynı şeyler artık sıkıldımKasigimmda batma oluyor senede varmi.
Geçen ay da cok belim agrimisti. Bu ay kasik ağrım ve iki gündür göbek deliğinin orası aciyo. Ama bilmiyorummmki. Dediğin gibi kendimizi hemen hazırlıyoruz hamileliğeEvet arada hapşırdığımda veya ani hareket ettiğimde oluyor. Bir de bugün göğüslerimde hassasiyet başladı.. Her ay aynı şeyler artık sıkıldım
Evet canım o kadar çok olmasını istiyoruz ki psikolojik olarak belirtilerini hissediyoruz vücudumuzdaGeçen ay da cok belim agrimisti. Bu ay kasik ağrım ve iki gündür göbek deliğinin orası aciyo. Ama bilmiyorummmki. Dediğin gibi kendimizi hemen hazırlıyoruz hamileliğe
Bu saatte uyandığınıza göre kesin var bir şeylerGünaydın tatlı hanımlarr benim belirtilerim devam kasıklarım dolu dolu uykum var hep kalkamıyorum resmen bat ne 3 gün var :)
Günaydın güzel haberlerini alalım inşallah canımGünaydın tatlı hanımlarr benim belirtilerim devam kasıklarım dolu dolu uykum var hep kalkamıyorum resmen bat ne 3 gün var :)
Sabah uyudum baya az önce de bir uyku bastıBu saatte uyandığınıza göre kesin var bir şeylerUyanık iken bi koşu test yapın varsa çıkar
O kadar hissediyoruz ki olmayan çocuğu doğuracağızEvet canım o kadar çok olmasını istiyoruz ki psikolojik olarak belirtilerini hissediyoruz vücudumuzda