- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin inşallah canım birde arada şeffaf arada beyaz akıntım oluyor regli öncesi olmamalı dimi?Günaydın güzel haberlerini alalım inşallah canım
İns bu ay gerçek olur canimmmEvet canım o kadar çok olmasını istiyoruz ki psikolojik olarak belirtilerini hissediyoruz vücudumuzda
Allah korusun bu sefer sorunsuz kucağa almanız nasip olsun maibu hissetti bugün birine boncuk takmamız lazım hadi bu sen olSabah uyudum baya az önce de bir uyku bastı hayırlısı valla evet çıkar da korku var geçen ay kimyasal geçirdim
Amiin allah razı olsun inşallah hamileyimdir de öle olur :)Allah korusun bu sefer sorunsuz kucağa almanız nasip olsun maibu hissetti bugün birine boncuk takmamız lazım hadi bu sen ol
Canim baya belirtin var. Bı test yap canimm. Varsa çıkar artikkAmiin inşallah canım birde arada şeffaf arada beyaz akıntım oluyor regli öncesi olmamalı dimi?
Dünden beri benim acıyo degısık bi sekıl de insallah döllenme olmustur da ondandır hassasiyetBenim o kadar yok acıması ama hassaslasti tabi. Bide sanki uclarinda bi tik kararma olmus ya en belirgini sık idrara çıkıyorum epeydir
Canım bilemiyorum ki adetle gebelik belirtileri çok benziyormuş ben geçen ay regl olana kadar beyaz akıntı yaşadım sonra kanama geldi en iyisi adet gününü bekleyip test yapmakAmiin inşallah canım birde arada şeffaf arada beyaz akıntım oluyor regli öncesi olmamalı dimi?
Ben psikolojim bozulmadıysa his olarak eminim ama gene de salıyı bekleyeyim diyorum geçe gün kınada oynayayım dedim biraz oynadım sonra iğne gibi ağrılar battı kasığıma oturdum hiç böyle şeyler yaşamam hayırlısı vallaCanim baya belirtin var. Bı test yap canimm. Varsa çıkar artikk
Ben normalde kuruluk yaşarım regli öncesi hayırlısı bakalım aynen salı yaptırrım olmazsam.Canım bilemiyorum ki adetle gebelik belirtileri çok benziyormuş ben geçen ay regl olana kadar beyaz akıntı yaşadım sonra kanama geldi en iyisi adet gününü bekleyip test yapmak
Nasıl istersen canimmm. İns doğrudur hislerin haberini bekliyoruzBen psikolojim bozulmadıysa his olarak eminim ama gene de salıyı bekleyeyim diyorum geçe gün kınada oynayayım dedim biraz oynadım sonra iğne gibi ağrılar battı kasığıma oturdum hiç böyle şeyler yaşamam hayırlısı valla
Ben normalde kuruluk yaşarım regli öncesi hayırlısı bakalım aynen salı yaptırrım olmazsam.
Sağol canım inşallahNasıl istersen canimmm. İns doğrudur hislerin haberini bekliyoruz
Amiinn canım Allah razı olsunGüzel haberlerini bekliyoruz canım donatalım burayı nazar boncuklarıylaaaa...
Insallah canim herkesin farkli olur kıyas dogru olmaz. Benimkiler cok kucuk zaten anlamak zor oluyorDünden beri benim acıyo degısık bi sekıl de insallah döllenme olmustur da ondandır hassasiyet
Benimkiler masallah masallah cinsi büyük abartı degıl bedenimden buyuk gogsum cok sevmiyorum ama insallah döllenmeden oyle olmustur sanki adetten önce siserdi oyle gıbı bi hassas kollarım degdi mi acı hissediyorumInsallah canim herkesin farkli olur kıyas dogru olmaz. Benimkiler cok kucuk zaten anlamak zor oluyor
Insallah canim koku hassasiyetin oluyor mu hafifte olsa. Benim emzirirken bile küçüktü bari az büyüse oyle kalsa dedim yok kucuk gelmis kucuk gidecek sanirimBenimkiler masallah masallah cinsi büyük abartı degıl bedenimden buyuk gogsum cok sevmiyorum ama insallah döllenmeden oyle olmustur sanki adetten önce siserdi oyle gıbı bi hassas kollarım degdi mi acı hissediyorum
Koku yok suan canım benim iyice buyudu süt olayı olduktan sonra keske verilse emin ol verirdim buyuk olmasından sa kucuk olmasını tercih Ederdim südyen bulmak mesele minimizer kullanıyorum her südyen olmuyo gomlek bulmak mesele bel göbek sorun yok meme arası kapanmıyo mesela sinir oluyosunInsallah canim koku hassasiyetin oluyor mu hafifte olsa. Benim emzirirken bile küçüktü bari az büyüse oyle kalsa dedim yok kucuk gelmis kucuk gidecek sanirim