Test sonuçta yanılma olabilir canım.ben ovulasyon yapmıyorum ama diyorum ya adet olana kadar değerlendiriyoruz. Belli olmaz cunkuValla anlamadım gitti ona güvendim ogunler yaptım sadece aynen bi akşam yine başlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test sonuçta yanılma olabilir canım.ben ovulasyon yapmıyorum ama diyorum ya adet olana kadar değerlendiriyoruz. Belli olmaz cunkuValla anlamadım gitti ona güvendim ogunler yaptım sadece aynen bi akşam yine başlıyım
Amin canim insallah . Guzel dileklerin icin cok Tesekkur ederim bnde cok heycanliyim dilerim Allah dan isteyen herkeze yasatsinCanım benim bugün aldığım en güzel haber bu en guzellll haber tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bekleyen herkezin basina
Test varsa tekrar yapsana canım. Mavi-beyaz tekrar koyulasiyor ovulasyonum demişti. Bide sen dene istersenValla anlamadım gitti ona güvendim ogunler yaptım sadece aynen bi akşam yine başlıyım
Şimdi işe geldim testlerden almadım yanıma olmadı akşam denerim eve gidince Bende bidaha olmaz diye , yapmıyodumTest varsa tekrar yapsana canım. Mavi-beyaz tekrar koyulasiyor ovulasyonum demişti. Bide sen dene istersen
Iyiyiz canim sen nasılsın?Huu huuu kizlar nasılsınız
Günaydın Hayırlı Cumalar KuzumGünaydın hanımlar
Canım bence ovülasyon testlerine devam et geç yumurtlama olabiliyor demek kiBenim yumurtlama yada çatlama günü ne akıntı ne ağrı ne sızı oldu,
Şimdi sağ kasığın ağrıyo sabahdan beri akıntım geliyo , ovuluyasyon testinide bırakmıştım anlamadım gitti, acaba test yanlış gösteriyor olabilirmi
asıl regl kırmızı kan diye biliyorum canım akıntı regl geleceğinin habercisidir.Kızlar benim bat 2 gün geçti. Gecen ay ilk 2 gun kahverengi akıntım olmuştu tabi ben onu da regl sayıp ona göre bu regl i bekledim hata mi ettim ki o kahverengi akıntım regl sayilmaz mıydı. Öyleyse yarın bat günüm
Galiba yaaa öyle hissediyprum yani, ozöam ağrı sızı akıntı olmadı şimdi oluyoCanım bence ovülasyon testlerine devam et geç yumurtlama olabiliyor demek ki
Ben beş ay kullandım kistim olduğu için geçen ay ilk defa birakmistimm bes gün gecikti. Sonra oldum. Bakalım bu ay nasıl olcak bilmiyorumbir sorum olucak gebelik planliyorum bundan 3 ay önce tatilde adet gecikdirici hap kullandim ve 30-32 güne bir adet olurken ozamandan beri adrtim sürekli gecikior yani 35. güne oluyordu bu ayda 38 gün oldu hala gelmedi dün test yaptim negativ cikdi sorum su ki hic böyle kullnip da daha sonra gecikme yasayan oldu mi bir kac ay ??
Yapın canım ben hep diyorum. Yumurtam.oldu diye birakmayalim. Yine olabiliriz işimizi riske atmayalimmm.Şimdi işe geldim testlerden almadım yanıma olmadı akşam denerim eve gidince Bende bidaha olmaz diye , yapmıyodum
Sen naptin canim yaptinmi test tekrarCanım bence ovülasyon testlerine devam et geç yumurtlama olabiliyor demek ki
Iyiyim çok şükür canim yeni bir güne günaydın dedik güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah hayırlı cumalar dualar da buluşalım özellikle sen güzel hamis arkadaşım elini karnına koy bizlere dua et bu mübarek gündeIyiyiz canim sen nasılsın?
Günaydın güzellik hayirli cumalar olsunGünaydın kızlar ve hayırlı cumalar
yemekten sonra 2 saatin geçmesini bekliyorum canım tekrarlıycam bugünde testiSen naptin canim yaptinmi test tekrar
Allahın hikmeti hiç belli olmaz değerlendirin bugün ve yarını :)Galiba yaaa öyle hissediyprum yani, ozöam ağrı sızı akıntı olmadı şimdi oluyo