- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Çatlama olmuş muydu sizinYaa kuzu bisey dicem ilişkiden sonra benden kahverengi akıntı geldi adet mi olcam yoksa diğer seçenek mi bilemedim şoklardayım suan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlama olmuş muydu sizinYaa kuzu bisey dicem ilişkiden sonra benden kahverengi akıntı geldi adet mi olcam yoksa diğer seçenek mi bilemedim şoklardayım suan
Benim bata 3 kaldı ama elim hiç teste gitmiyor. İki kez pozitif görüp, ikisinde de kimyasal yaşadım En iyisi beklemek ama dayanamıyoruz…Kızlar batlara 1-2-3-4 gün kala erken gebelik testi yapabiliriz bence ne dersinizz ? Ben 3 gün daha beklicem 4 gün kala yapıcam negatif görmekten ciğerim soldu.
Koyulasmisti ama tekrardan siliklesince piki görmeden bırakmıştım canimÇatlama olmuş muydu sizin
Ne zamandı canım çatlamaKoyulasmisti ama tekrardan siliklesince piki görmeden bırakmıştım canim
Ben yapcam canim beraber yapabiliriz testler geldiğinde yapacaktım ama onu da brklemeyebilirim kahve akintim gelmeye basladiKızlar batlara 1-2-3-4 gün kala erken gebelik testi yapabiliriz bence ne dersinizz ? Ben 3 gün daha beklicem 4 gün kala yapıcam negatif görmekten ciğerim soldu.
9 ekimde kuzumNe zamandı canım çatlama
Kuzum baya geçmiş üzerinden ben dün gece falan olduysa ilişki de olduysa bugün çatlama lekesi olurmuş ondan olabilir diye düşündüm canım eğer kırmızı dönmezse yerleşme olabilir9 ekimde kuzum
Doğru ama çok dikkat ettim , bu ay olacak diye ümitlendim. Çok dua ettim hayırlısı tabi ki, napalım.Canim uzulme hsyirlisi bu belki bilemezsin..
Pembelesiyor geliyor galiba gelmekte olan sadece gecikirdi ama erken olmazdım ona sasirdimKuzum baya geçmiş üzerinden ben dün gece falan olduysa ilişki de olduysa bugün çatlama lekesi olurmuş ondan olabilir diye düşündüm canım eğer kırmızı dönmezse yerleşme olabilir
Ayyy olur canımBen yapcam canim beraber yapabiliriz testler geldiğinde yapacaktım ama onu da brklemeyebilirim kahve akintim gelmeye basladi
Bence 1 kez kimyasal yaşadım. Korkuyorum maalesef sizi anlıyorumBenim bata 3 kaldı ama elim hiç teste gitmiyor. İki kez pozitif görüp, ikisinde de kimyasal yaşadım En iyisi beklemek ama dayanamıyoruz…
Aksama kadar regl falan olmazsam sabah ilk idrarla canim olar miAyyy olur canım
Kirpik olayını bir yerdr daha okumuştumGünaydın kızlar Bat 21 Ekim, 3 gün kaldı. O tarihlerde adet bekleyip belirti yaşayan var mı?
Benim göğüs hassasiyeti, halsizlik var. Ne tesadüf ki bunlar adet belirtisi de
Aynı zamanda en çok güldüğüm ve inanmadığım belirti de var. Kirpik karışması, evet doğru duydunuz Kirpiklerim birbirine girdi, rimelle bile zor ayırıyorum.
2 kimyasalım var, ikisini de adete 4 gün kala öğrenmiştim. Artık test de yapasım yok, sevincim anca 3-4 gün sürüyor
Yaa iste bunun icin diyorum bekleyelim diye canim.. daha dur kırmızıyı görene kadar umut varPembelesiyor geliyor galiba gelmekte olan sadece gecikirdi ama erken olmazdım ona sasirdim
Hangi marka erken gösteren kizlarAksama kadar regl falan olmazsam sabah ilk idrarla canim olar mi
8 gun var ama ayak usumelerimde başladıErken değil mi daha
Yorumlara bakarak prodoktor aldım canimHangi marka erken gösteren kizlar
Umudumuzu yitirmek yok beybiler Rabbım ne zaman verirse o zaman ❤Yaa iste bunun icin diyorum bekleyelim diye canim.. daha dur kırmızıyı görene kadar umut var
5-6 gün önce sonuç veren testlerden dene regl olmazsanAksama kadar regl falan olmazsam sabah ilk idrarla canim olar mi