Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşalllaaaahhhh canım, Rabbım daha fazla bekletmesınYa kalbinden öperim senin umutlar hep var kuzummmmm inşallah göbüşler dolacak
Senden de kuzum benimmm Rabbim hepimizden razı olsun ismin ne sana dua edicem şimdi namazdainşallah canim allah razi olsun
Canim bekle belki geç döllenmedir bat geçip 15 gün sonra gebe haberi alanları da gördükBilen cevaplar mi lütfen
Dün regl günümdu bugün iki tane kaset test yaptım tek çizgi çıktı.Bel ağrım var ara ara miğde bulantım oluyordu sizce gebelik olsayydi cikmazmiydi
İnşallah birtaneminşalllaaaahhhh canım, Rabbım daha fazla bekletmesın
Bunca Aminler boşa değil kuzum öyle düşüninşalllaaaahhhh canım, Rabbım daha fazla bekletmesın
Teşekkür ederimCanim bekle belki geç döllenmedir bat geçip 15 gün sonra gebe haberi alanları da gördük
keısnlıkle bır gün bizimde kucaklarımız dolacak inşallah ,miss kokulu bebişlerımız olacakBunca Aminler boşa değil kuzum öyle düşün
Sağol kuzucuğum inşallah moral veriyorsun teşekkür ederinmKuzum rızkı varsa Rabbim verir stres yapma odaklama kendini 3 gün diye dinlenin kıyamam sana
Ya inşallah öyle birşey değildir . Bende ayakta çalışıyorum sağ kasığım da ağrı hissediyorum bazen batma gibi oluyor . Haziran da bundan daha sancılı yaşamıştım hastaneye gittik ama gebelik değil kum döktüğüm söylenmişti şimdi diyorum acaba yine mi kum zımbırtısı bu8 gun var ama ayak usumelerimde başladı
Sağol kuzucuğum inşallah moral veriyorsun teşekkür ederinm
a benim ybat 20, şuan hafif kasık ağrım var. dün aksam inanılmaz bir baş ağrısı felaket ötesi. bugün de sabahtan beri midem böyle bayılıyor gibi. ama göğüslerimde falan bişey yok. sadece midem böyle bayılıyor gibi oluyor öğürme falan da yok.acaba hamile miyimCanim bekle belki geç döllenmedir bat geçip 15 gün sonra gebe haberi alanları da gördük
ben göremedim canım
Gebelik testi yapıp öğrenebilirsiniza benim ybat 20, şuan hafif kasık ağrım var. dün aksam inanılmaz bir baş ağrısı felaket ötesi. bugün de sabahtan beri midem böyle bayılıyor gibi. ama göğüslerimde falan bişey yok. sadece midem böyle bayılıyor gibi oluyor öğürme falan da yok.acaba hamile miyim
Valla bende de gece sabah mide bulantısı ama psikolojik de olabilir değil miGebelik testi yapıp öğrenebilirsiniz
doğruu ama bat a 2 gün var. çıkar mı bilemedim. yaşayan var mı böyle diye sordum zaten test yapmam gerektiğini bende bilşyorumGebelik testi yapıp öğrenebilirsiniz
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahkizlar kizlaar kizlaar 881 olmusuuuz cok sukuuur