- 13 Nisan 2021
- 189
- 204
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim iki hamileliğimde de kirpiklerim birbirine girmiş halde olurdu hepSen çok yaşa e mi canım kirpik karışması hamilelikle ne ilgisi var ben ilk defa duydum da şimdi senden :) gaz sancısı kramp göğüslerim adetken bile şişmez şimdi şişler var ama damarlar falan görünmüyo kusma da oldu bende ama daha çok bulantı yaşıyorum iğnenin etkisi mi başka birsey mi bilmiyorum valla kafam çok karışık :)
Son 4 benimdeHu huuu kizlar son 5 gün var heyecan dorukta
Kirpik olayi 'ni bende duydum kizlar eskiler oyle bilirmiş..Benim iki hamileliğimde de kirpiklerim birbirine girmiş halde olurdu hep
Selam beta 1000/3000 değere ulaştığında yani 5 yada 6.hafta kese görülür. 2 güne baktrma şansın varsa batırabilirsin.2 güne 2 katı artmış olacak sağlıklı bir gebelik diyebilmek için..ve sizin de artmış gözünüz aydın bu arada..kızlar selam çarşamba beta 66 çıktı cuma 160 çıktı bidaha yaptırmalımıyım ne diyosunuz
Yok canım kimyasalı 4 gün kala öğrendim hayal kırıklığından çok korkuyorum birde bu ay çok hasta oldum üşüttüm antibiyotik kullanmak zorunda kaldım günüm gecikebilir yoksa o yüzden 10 gün gecikince yapacağımİnşallah Bat gelmeden test yapmayı düşünüyor musun?
Canim uzulme hsyirlisi bu belki bilemezsin..Dün pembe lekem geldi ardında kahverengi.. Normal gününden önce geldi, geçen ay 21'inde olmuştum. Bu ay 17 normalde şaşmazdı en fazla 2 gün önceye alırdı.. Çok üzgünüm..
Yine olur kuzum insallahDoğru söylüyorsun Allah nasip eder inşallah sadece çok umutluydum bu ay ondan galiba
Senin 5 gun kalmamis miydi bat a.. gec mi catlaman oluyor o zaman regle yakin yani? Ben bu testleri hic kullanmadım da ondan soruyrm canimm. C vitamini al bolca sen kuşburnu çayı fln da icKızlar hepinize günaydın.. biliyorsunuz dün pik görmüştüm bugün silikleşti.. Yani bugün yumurta çatlamış oluyor dimi? Dün değerlendirdik güç bela eşim hastaydı şimdi de bana bulaştı grip oldum İnşallah etkilemez zencefil falan kaynattım bir zararı olur mu bilmiyorum ama burnum çeşme gibi akıyo Şanssızlığımın böylesi
Benim bu konularda bilgim yok canim arkadaslar yazar muhakkak bilenler.Ben şimdi muayeneden çıktım da beklediğinden erken gelişmiş çatlama önleyici verdi doktor yarın çağırdı tekrar 4 olgun 2 büyüyen var dedi az değil mi sizce
Valla canım benim 2 yumurtam vardı oluşan ve büyüyen 19 du ebatları ikisininde senin bence gayet iyi diye düşünüyorum inşallah öyledir :)Ben şimdi muayeneden çıktım da beklediğinden erken gelişmiş çatlama önleyici verdi doktor yarın çağırdı tekrar 4 olgun 2 büyüyen var dedi az değil mi sizce
Saolasın bakim bilen çıkar belkiBenim bu konularda bilgim yok canim arkadaslar yazar muhakkak bilenler.
Yok canım başkasıyla karıştırıyorsun ben 15. gündeyim bat 2 kasım.. Bende ilk defa yapıyorum testleri burdaki tecrübelerden yola çıkarak :) Tamam canım ilaçsız iyileşirim inşallahSenin 5 gun kalmamis miydi bat a.. gec mi catlaman oluyor o zaman regle yakin yani? Ben bu testleri hic kullanmadım da ondan soruyrm canimm. C vitamini al bolca sen kuşburnu çayı fln da ic
Çok pozitif bi enerji alamadım doktordan sanki deValla canım benim 2 yumurtam vardı oluşan ve büyüyen 19 du ebatları ikisininde senin bence gayet iyi diye düşünüyorum inşallah öyledir :)
Aa evet diğer maviyle karıştırmışım kuzum insallah atlatırsın ilaçsız..Yok canım başkasıyla karıştırıyorsun ben 15. gündeyim bat 2 kasım.. Bende ilk defa yapıyorum testleri burdaki tecrübelerden yola çıkarak :) Tamam canım ilaçsız iyileşirim inşallah
Aynen inşallah canım sağolAa evet diğer maviyle karıştırmışım kuzum insallah atlatırsın ilaçsız..
Sanki regli belirtilerim varÜçünüzden de hayırlı haberler bekliyorum sen tinimini hanım ve Lna hadi bakalım
Hayirli güzel haberlerle dönersin insallah canim bekliyoruz sabırsızlıkla ❤Kızlarr hepinize merhaba bugün kan testine gidecem regl olmazsam dua edin :)) haftasonu pek aktif olamadım ama hepinizin yazdıklarını okuyorum . Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Hahaha o şeytan beni çoktan dürttü ve test sipariş ettim gelir gelmez yapmayı düşünüyorum bat son 5Eki Görüntüle 2935400 Günaydınnn müstakbel anne adaylarımmm
Şeytan bana diyor ki git erken gebelik testi al şu 6 gün önceden söyleyen.. Durdurun beniii
Kese olusana kadar yapılıyor diye biliyorum canım iki günde birkızlar selam çarşamba beta 66 çıktı cuma 160 çıktı bidaha yaptırmalımıyım ne diyosunuz