- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
Predector veya prodoctor ikiside erkenmiş.Hangi marka erken gösteren kizlar
Ama prodoctor bende 9 gün önceden silik çizgi çıkardı ama inanmıyorum 9 gün önceden çıkmaz bence. Predector denicem bidahaki sefere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Predector veya prodoctor ikiside erkenmiş.Hangi marka erken gösteren kizlar
Ondan aldım canim tabi gelirse hala kargoya veremediler gelmezse ben gidip alcam5-6 gün önce sonuç veren testlerden dene regl olmazsan
teşekkür ederim verdim bugün yine test bakalım ne çıkıcak inşallah yükselmiştirEvet yaptırmalısın canım bata kaç gün var gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Belirtilerin nelerdi kuzum benim çok sevindim adınateşekkür ederim verdim bugün yine test bakalım ne çıkıcak inşallah yükselmiştir
Allah'ın izni ile yükselir inşallah kuzummmteşekkür ederim verdim bugün yine test bakalım ne çıkıcak inşallah yükselmiştir
çok tesekkür ederim benim tıpatıp regl belirtileri aşılamanın 14.günü sancılandım regl geliyo dedim tam başlamadı ertesi gün test yaptırdım 66 çıktı gogusler sis sert karın agrısı sancısı gece terleme gıbı benım regli de belirtim neyse tamamen aynısı canım suanda da ilave bi belirti yok hatta yok diye korkuyorumBelirtilerin nelerdi kuzum benim çok sevindim adına
Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah hiç üzülme hayırlısı için dua etDün pembe lekem geldi ardında kahverengi.. Normal gününden önce geldi, geçen ay 21'inde olmuştum. Bu ay 17 normalde şaşmazdı en fazla 2 gün önceye alırdı.. Çok üzgünüm..
Yaaa süper peki dünkü ilişki yeterli olur mu çok fena hastayız artık derman yokEvet canım yumurtanın çatlamış gözün aydın
Kuzu doktorlar son adet tarihini baz alıyorlar ama tabi ultrason daki haftası değişiklik gösterebiliyor ilk gebeliğin de her doktora gitmem de değişti ultrason haftası taki kalp atışını duyana kadar farklılık gösterdi ama doğumu son adete göre hesaplıyorlarasılama 28 eylul
son regl baslangıcı 15 eylul
carsamba beta 66
cuma beta 160
sımdı ben haftayı neye gore hesaplıcam kızlar anlamadım beta dusuk mu degılmı asılamaya gore 2 hafta yenı bıttı 3 baslıyo son regl gore 5 hafta nerdeyse
benımde bat 27 ekım. beklıyoruzz her oldugu gbı bakalım :)Kızlar bi cogmuz bu aralıklardayız
Kuzum stres yapma geç döllenme belki Allah biliyor Allah'ın izni ile güzel çıkacak sonuçlar bir bakmışsın 300 küsur Allah'ın izni ileasılama 28 eylul
carsamba beta 66
cuma beta 160
sımdı ben haftayı neye gore hesaplıcam kızlar anlamadım beta dusuk mu degılmı asılamaya gore 2 hafta yenı bıttı 3 baslıyo son regl gore 5 hafta nerdeyse
Ya kalbinden öperim senin umutlar hep var kuzummmmm inşallah göbüşler dolacakBu grupta paylaşımlar yapıp yorumları okuyunca insan umutlanıyor gerçekten ama hayırlı zamanda, sağlıkla gerçekleşsin inşallah tüm hamilelikler. Her şey nasip sonuçta.
Kuzum rızkı varsa Rabbim verir stres yapma odaklama kendini 3 gün diye dinlenin kıyamam sanaYaaa süper peki dünkü ilişki yeterli olur mu çok fena hastayız artık derman yok
inşallah canim allah razi olsunKuzum stres yapma geç döllenme belki Allah biliyor Allah'ın izni ile güzel çıkacak sonuçlar bir bakmışsın 300 küsur Allah'ın izni ile
Canım 2 güne 2 katı artacakasılama 28 eylul
carsamba beta 66
cuma beta 160