- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yapıyor muyuz birlikte kuzumSon 4 benimde
Mevsimsel olabilir canim testin negatif mi ciktiGünaydın cnm Fatma cnm geçmiş olsun Kasım uğurlu gelsin inşallah kızlar geçen ay 10 gün gecıkme yaşadım spiral vardı bu ay spiral çıkardım yine 3 gün geçti günüm daha gelen giden yok iki kere test de yaptım yoruldum bu duzensizlik neden olur ya
Sabredebilirsen 1 2 gun bekle benceBenimde 32 günde bir oluyor. Bende mi beklemeliyim bat gecikince biraz ? Bat24 ekim benim
Canım ben daha önce 2 gün kala pozitif görmüştüm tabi sonra kimyasal olduğunu öğrendim ama belki pozitif görürsün sağlıklı gebelik olur inşallahKızlar batlara 1-2-3-4 gün kala erken gebelik testi yapabiliriz bence ne dersinizz ? Ben 3 gün daha beklicem 4 gün kala yapıcam negatif görmekten ciğerim soldu.
Hangini yapıcaz ki çıkmayabilirde üzülmeyelim en garanti kan beklesek m8 regli son 4 nasılsaTest yapıyor muyuz birlikte kuzum
İnşallah kuzum ama umut yok artık belirti de yok..Canım ben daha önce 2 gün kala pozitif görmüştüm tabi sonra kimyasal olduğunu öğrendim ama belki pozitif görürsün sağlıklı gebelik olur inşallah
Öyle düşünme her zaman umut vardır.. Allah sağlık sıhhat versin canım olmazsa da üzülmek yok devam ediyoruz umut etmeye..İnşallah kuzum ama umut yok artık belirti de yok..
Benim 4 gun kaldi ama ypmaya cesaretim yok belki gec döllenme olur çıkmaz belki regl takvimim de değişme vardır mevsimsel dönemden etkilenmiştir fln diye ..Off bilmiyorum kanıma girmeyinKızlar batlara 1-2-3-4 gün kala erken gebelik testi yapabiliriz bence ne dersinizz ? Ben 3 gün daha beklicem 4 gün kala yapıcam negatif görmekten ciğerim soldu.
Hahah eninde sonunda sonucu öğrenicez zaten. Ben dayanamazdım 4 gün kalsaydı Bekle batı o zaman bebiş. Net sonucu görBenim 4 gun kaldi ama ypmaya cesaretim yok belki gec döllenme olur çıkmaz belki regl takvimim de değişme vardır mevsimsel dönemden etkilenmiştir fln diye ..Off bilmiyorum kanıma girmeyin
Yaa kuzu bisey dicem ilişkiden sonra benden kahverengi akıntı geldi adet mi olcam yoksa diğer seçenek mi bilemedim şoklardayım suanHangini yapıcaz ki çıkmayabilirde üzülmeyelim en garanti kan beklesek m8 regli son 4 nasılsa
Erken değil mi dahaSanki regli belirtilerim var
Nasıl canim sulu cok mu silinti şeklinde mi.. ayy bilemedim ki hiç yaşamadım öyle.. Iyice kıllanır olduk bat yaklaştıkça.. Rabbim hayırla sonuçlandırıp sevindirsin bizleri insallahYaa kuzu bisey dicem ilişkiden sonra benden kahverengi akıntı geldi adet mi olcam yoksa diğer seçenek mi bilemedim şoklardayım suan
Aynen kuzum bana da nenem demiştiKirpik olayi 'ni bende duydum kizlar eskiler oyle bilirmiş..
Aminn canim benim sumuksuydu ya oğlumda da olmuştu mesela yerleşme kanaması olabilir demişti ama umutlanmak istemiyorumNasıl canim sulu cok mu silinti şeklinde mi.. ayy bilemedim ki hiç yaşamadım öyle.. Iyice kıllanır olduk bat yaklaştıkça.. Rabbim hayırla sonuçlandırıp sevindirsin bizleri insallah
Aminn canim benim sumuksuydu ya oğlumda da olmuştu mesela yerleşme kanaması olabilir demişti ama umutlanmak istemiyorum
@maviss_34
Ayy canim hadi insallah.Ben oyle bisey yaşamadım kızımda ondan bilemedim.yada farketmedim ..ayy cok heyecanli
Evet yaptırmalısın canım bata kaç gün var gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinkızlar selam çarşamba beta 66 çıktı cuma 160 çıktı bidaha yaptırmalımıyım ne diyosunuz
Evet canım yumurtanın çatlamış gözün aydınKızlar hepinize günaydın.. biliyorsunuz dün pik görmüştüm bugün silikleşti.. Yani bugün yumurta çatlamış oluyor dimi? Dün değerlendirdik güç bela eşim hastaydı şimdi de bana bulaştı grip oldum İnşallah etkilemez zencefil falan kaynattım bir zararı olur mu bilmiyorum ama burnum çeşme gibi akıyo Şanssızlığımın böylesi
Ya kuzum bu kadar stres olacağına yap yine bata 1 2 gün kala yine yap çok stres yapıyorsunKızlar batlara 1-2-3-4 gün kala erken gebelik testi yapabiliriz bence ne dersinizz ? Ben 3 gün daha beklicem 4 gün kala yapıcam negatif görmekten ciğerim soldu.