2021 Ekim ayın transfer olacak arkadaşlar buyrun sohbete

Kızlar selam benimde tüp bebek için çarşamba günü görüşmem var bizim için daha çok yeni bir haber oldu tüp bebeğe başlama haberi görüşmemden 3-4 gün içinde regl dönemim başlayacak hemen tedaviye başlayabilir miyim yoksa sürece başlamakta zaman alıyormu biraz heyecanlı ve gerginim eğer doktorum onaylarsa transfer ekim ayında olmuş olacak sizinle takip edebilirim :))

Canim merhaba adetin ikincini gidiyorsun ben Urfa'dan antebe gittim ama gideceğim gün sabah 8 de burdaki fakülteden randevu aldım gittim bütün hormonal değerler için kan verdim yola çıktım antebe gittim ben oraya giden kadar sonuçlar e nabizdan çıkmış oldu doktor baktı değerler gayet normal dedi biz on görüşme gittim istersen başlayalım dedi ama TSH sıkıntı var ilaç dedi bende hemen başlayalım dedim Ağustos da başladık Ekim'de transfer olup olmayacağını ne yazık ki doktor geliyor kuzum eğer bana taze trasfer yapmış olsalardı şimdi sonucu öğrenmiştim belki ama bir çok doktor dondurulmuşu tercih ediyor hakkın da hayırlısı ins Ekim de kessin olmasa da Kasım trasfer olursun

Canım hayırlı olsun bende senin gibi düşündüm ama öyle olmuyor genelde artık dondurulmuş transfer ediyorlar sende sorun neydi

Çok teşekkür ederim hepimiz hakkında hayırlısı olsun inş en doğru ne zamansa öyle olsun bizim tüp bebek tedavimiz eşimden kaynaklı benim tüm değerlerim yumurta rezervim falan olması gerektiği gibi o yüzden belki olabilir dedim hemen tabi ama sabırsız davranmamak lazım

Canım hayırlı olsun bende senin gibi düşündüm ama öyle olmuyor genelde artık dondurulmuş transfer ediyorlar sende sorun neydi
Benim değerlerim normal eşimin sperm testinde hem sayısı düşük hem hareketlilik yok hemde morfoloji bozukluğu bu yüzden doktorlar tüp bebeğe yönlendirdi hakkımızda hayırlısı olsun inş insan çok düşünüp kurulmamak için hemen olsun bitsin istiyor :)

Kuzum ah bu telaşımiz heyecanımız çok iyi anlıyorum ama işte doktor değere bakmıyor o sıra rahim dinlensin diye genelde donduruyorlar bizde bende sıkıntı bakalım hayirlsii olsun

Aynen canım olsun bitsin diyor biran önce

Merhaba kizlar bende bu ay 2. Transfer için adet olmayı bekliyorum. İlk transferim taze trasnferdi düşükle sonuçlandı bu donmuş Transfer olacak yasmin kullanıyorum 2 gün sonra bitiyor eğer hersey normalse bismillah diyip başlıyoruz.

Haydi hayırlısı olsun hepimiz bu ekimin sonun da hamile haberini veririz birbirmize rabbim emeklerimizi hiç etmez inşallah

Amin inşallah Rabbim bu yolda emek çaba gösteren yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Selammm.bende Ekim trasferiyim
Bahçeci umuttayim. Yarın Muayne sonraki günlerde yumurta toplama. Dondurma ve ekimde transfer dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…