Benim bilgim yok ama iyi dileklerimi iletmeye geldim. Hafta henüz o kadar küçük ki yorum yapması doktorlar için bile zor. Doktorlar bile bu kadar erken haftalarda bir şeylerin sebebini tam açıklayamıyorlar. Sen içini ferah tutmaya çalış. Bebeğinin sağlıklı olması için dua et. Değilse yapacak bir şey yok. Bu hepimiz için geçerli. En güvendiğimiz alanlardan biri bilim ama onlar bile açıklama yapamıyor. Gözümüzle bile göremiyoruz, ancak cihazlarla. En sağlıklı giden gebelik için bile bu kesin sağlıklı dünyaya gelir denmiyor. Anneler, doktorlar, babalar var güçleriyle bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi için uğraşıyorlar. O yüzden de aklı başında doktor bu kadar erken yorum yapmıyor, çünkü bebek sağlıklı olduktan sonra ne olursa olsun sağlıkla büyüyüp dünyaya gelebilecek imkanlarını yaratabiliyor. Elimizden gelen en iyi şey inanmak ve güzel dualar etmek. Sen elinden geleni yap, inşallah her şey yolunda gidiyordur. Naçizane böyle düşünüyorum.
Canım, benim de durumum benzer. Kanama alanı olduğu için kese az büyümüştü. Sanırım senin haftandayken 10 mmden bile azdı. Doktorum bebek sağlıklıysa korkacak bir şey yok ama eğer bir sıkıntısı varsa ne senin ne benim elimden bir şey gelir dedi.
Ben de geriliyorum bazen, endişeleniyorum. Ama yukarıda da yazdım. Henüz dua etmekten ve sağlıklı bir bebek dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Biraz daha büyümelerini beklemek ve durumu gözlemlemek zorundayız. İnşallah bir sonraki kontrolünde çok güzel haberler alırsın ve için rahatlar.