2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
merhaba bugun benim de 6+0 da 14.4 mm cıktı kese.. ve doktor 4+5 görünüyor dedi size de böyle bir şey dediler mii? yani keseye göre daha küçük haftalık dedi mi doktorunuz
demedi canim.benim 5+0 iken 4+3 ile uyumlu demisti.5mm yaziodu 4 gun eksik demisti.simdikinde 14mm de 5+5 yaziyor 6+0 olmam gerekli 4 gun fark 2 gune düşmüş ama bence hala geride🤷‍♀️bebek gorulsün die bekliom o bebek boyu tam gunu verecek diye dusunuyorum

Benimkinde de bir gün farkediyordu ama daha çok minik oldukları için ölçümler cok net olmayabilir bence bir iki günlük farklarin önemli olduğunu sanmıyorum hemde döllenme günü de herkesin aynı olmayabilir sekli düzgün ve yerleşim yeri iyiyse gerisini dert etmeyin simdilik 😊
☺️ Çok teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı çıkmadan atlatırız bu dönemi en güzel şekilde sağlıkla gelsin inşallah her birimizin bebeği 🤲🏻💕

Geç döllenme olmuş olabilir mi doktorunuz yorum yaptı mı
doktor hiç olumsuz bi şey söylemedi kese güzel henüz küçük 4+5 görünüyor dedii ama geç döllenme ihtimali olmuyor sanırım çünkü tüp bebek🐣 30 ocakta transfer oldum. beta değerlerim de küçük başladı ama düzenli arttı çok şükür.. bir şekilde geç tutunma falan mı oluyor acaba nasıl oluyor hiç anlamadım.. olumsuz bir şey olmaz inşallah 🤲🏻

doktor hiç olumsuz bi şey söylemedi kese güzel henüz küçük 4+5 görünüyor dedii ama geç döllenme ihtimali olmuyor sanırım çünkü tüp bebek🐣 30 ocakta transfer oldum. beta değerlerim de küçük başladı ama düzenli arttı çok şükür.. bir şekilde geç tutunma falan mı oluyor acaba nasıl oluyor hiç anlamadım.. olumsuz bir şey olmaz inşallah 🤲🏻
benimde gec dollenme yok canim.ama bi doktora yazmistim internette.bu haftalarda kese olculeri herkesde farklilik gosterio demisti.onemli olan bebegin gorunmesi onun uyumlu olmasiymis.beklicez mecbur🤷‍♀️

demedi canim.benim 5+0 iken 4+3 ile uyumlu demisti.5mm yaziodu 4 gun eksik demisti.simdikinde 14mm de 5+5 yaziyor 6+0 olmam gerekli 4 gun fark 2 gune düşmüş ama bence hala geride🤷‍♀️bebek gorulsün die bekliom o bebek boyu tam gunu verecek diye dusunuyorum
bu erken zamanlarda bikaç gün farklı görülmesi belki cihaza ölçüme göre çok hassas ve değişkendir diye motive edelim bari kendimizi💆 bir sonraki gidişinizde gün farkı düşmüş bence çok güzel bir haber belki şuan çoktan yakalamıştır gününü🙏 inşallah benim de sonraki gidişimde gelişimi güzelce ilerlemiş olur da kalp atışı duyup rahatlarız 🙏 ay çift çizgi beta kese kalp bu aşamalar heyecanlar stresler bitmiyor😅

benimde gec dollenme yok canim.ama bi doktora yazmistim internette.bu haftalarda kese olculeri herkesde farklilik gosterio demisti.onemli olan bebegin gorunmesi onun uyumlu olmasiymis.beklicez mecbur🤷‍♀️
nasıl beta değerleri kiminde çok yüksek başlayıp kiminde düşük değerlerle başlıyorsa bu da öyle bir şey demekki yeterki güzelce gelişsinler sağlıkla 🤲🏻💕 bize telaşlı bekleyişler kalıyor 😅💕

Kizlar beta düzenli artmadigi da 2ye katlamadiginda kese gorunsede gebelik ilerlemezmi bilgisi olan varmı?

Merhaba benim 10 yıldır tsh değerim yüksek çıkıyor 25 mg ile başladım. 150 ile devam ediyordum. Tüp bebek tedavisine başladığımda 150 mg ilaçla 1 di değerim. Tedavim olumlu sonuçlandı fakat tsh değerim 15 e fırladı. Acilen endokrinolojiye yönlendirdi çünkü bebekte zeka geriliği oluyormuş. 2 hafta 200 mg kullandım düzene girdi. İhmal etmeden endokrinolojiye git dahiliyeden daha detaylı bakar. Değerlerin çok yüksek değil ama gebelikte takipte olmakta fayda var. Zeka geriliği ve düşük yapma riski oluyormuş endokrin doktorumun dediği.
Çok çok teşekkür ederim değerli tavsiyen için, mutlaka gideceğim. Haber veririm ♥️ umarım bi sorun yaşamayız 🙏

Herkese Merhaba,
Ben Beta hcg oranım konusunda sizlerin yorumlarına ihtiyacım var.
Adetim 2 gün geçtikten sonra 15 Şubat'da yapılan teste sonucum 326 çıktı.
tam 1 hafta sonra 22 Şubat'da yani bugün yaptırdığım test 4.000 çıktı. Bugün doktorum alttan yaptığı muayene de keseyi göremedi. Perşembe tekrar doktora gideceğim 1 haftada bu kadar artış normal mi? Bu şekilde fazla artış yaşauanlarınız var mı? Ve keseyi görmemek normal mi acaba? Yorum yazarsanız sevinirim. :)

Himm yani ilerde problem oluyor gelisemedegi içinde düşüyor yani kaç haftalikti dusugunuz
keseniz gunde 1mm den az buyuyosa sorun oluyo ilerisinde.normalde 7gunde 7mm buyume beklenir benimki 8 gunde 6mm buyuyodu.kalp atimi falan duyulsada haftasina gore kucuk kaliodu embriyo boyutuna gore 7+2 de kalp atimi durmus.( o gün 8 bucuk hafta olmam gerkiyordu saglikli bir ilerleyiş olsaydi).

Kızlar hiç belirti yaşamayan var mi önceleri göğüs hassasiyetim vardı şimdi sadece sabah çok hafif bulantı var doktora göre 5+6 oldum bugün sat a göre 6+3 anlamadım bu belirtisizlik durumu bazen endişelendiriyor 🤷‍♀️ var mi böyle geçiren bu zamanlari?

Kızlar hiç belirti yaşamayan var mi önceleri göğüs hassasiyetim vardı şimdi sadece sabah çok hafif bulantı var doktora göre 5+6 oldum bugün sat a göre 6+3 anlamadım bu belirtisizlik durumu bazen endişelendiriyor 🤷‍♀️ var mi böyle geçiren bu zamanlari?
Benim 5+3 hiç bir belirti yok unutuyorum bile bazen bende anlamadım 🤷‍♀️

Back
X