2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz 🤲🏻☺️ Sizinle aynı tarihte doğum gösteriyor telefon uygulamalarında bir şey sorabilir miyim her iki kese kontrolünde de kese boyutu ve ikincide bebişin boyutu kaç çıktı ben 6+3 üçte 17 Şubat günü kalp atışı için gittim usg’de 6+0 çıktı kese de küçük dedi bana doktor 🥺🥺
Arada çok fark yok, birkaç gün küçük çıkması normal. Neden küçük dedi acaba? Kalp atışlarını duydunuz mu?

Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz 🤲🏻☺️ Sizinle aynı tarihte doğum gösteriyor telefon uygulamalarında bir şey sorabilir miyim her iki kese kontrolünde de kese boyutu ve ikincide bebişin boyutu kaç çıktı ben 6+3 üçte 17 Şubat günü kalp atışı için gittim usg’de 6+0 çıktı kese de küçük dedi bana doktor 🥺🥺
Ben de 6+3 te gittim canım kese göründü ultrasonda 6+1 çıktı kalp atışı duyulmadı niye üzüldün bu kadar cihazların yanılma payı elbette var

ben kullaniyorum canim 2 dusugum var.2 genimde pihtilasma cikti.coraspin+ oksapar 4binlik kullaniyorum
Anladım canım bende pıhtılaşma çıkmadı genetik test. o yuzden verilen iğneyi ilacı kullanmakta tereddütte kaldım başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum..

canim 6+3 te kese boyutu nekadardi acaba
7DB75B0F-9B91-4D9D-AAFF-E229A95FFEB0.webp

Anladım canım bende pıhtılaşma çıkmadı genetik test. o yuzden verilen iğneyi ilacı kullanmakta tereddütte kaldım başka bi doktora daha gitmeyi düşünüyorum..
rahim filmi cektirdiniz mi acaba.16 cok da kucuk bi hafta degil hicbir sebep bulunamamasi ilginc geldi😔

Bende 1 marta randevu aldım. cuma günü verdiğim kan sonucumu aldım bugün 1900 lerde...hesabıma göre 5 Hafta 1 martta bitiyor 6 hafta oluyor .Allahım hepimize sağlıkla iyi haberler almayı nasip etsin inşallah🙏
Amin insallah. Ben de 1 martta gidecegim bir aksilik olmazsa. Günlerimiz de yakın ☺️

saol canim paylasimin icin.6+0 da benim 14mm cikti benimde bisey gorunmedi oyuzden merak ettim
5+5 de kese benimde 18mm di bebek içinde 2.2mm di canım ondan önceki hafta kese 4.1mm düşün bir haftada epeyce büyümüştü 1 haftada çok şey değişiyor canım dert etme 🙏

5+5 de kese benimde 18mm di bebek içinde 2.2mm di canım ondan önceki hafta kese 4.1mm düşün bir haftada epeyce büyümüştü 1 haftada çok şey değişiyor canım dert etme 🙏
aynen cnm benim de 5mm den 14mm ye cikmis 1 haftada onemli olan buyumesi dedi doktorum.zaman hic gecmiyor.bekledikce merak ediyorum🙂

Kızlar ya burada da okudum hep bu hamile kalınca kocaların genelde çoğunluğu ilişkiden korkuyor falan diye😁 benimde başıma geldi bu adam bana hiç yanaşmıyor hatta doktoruma danıştım yasak değil herhangi bir sıkıntın yok rahat olun dedi..
Benim hafif mide bulantım var onun dışında bilen bilir hormonlarım tavan yaptı aynı yumurtlama zamanındaki gibi bir istek var şimdi..:olamaz:
E bebeğimi tabiki herşeyden çok düşünüyorum asla zarar gelsin istemem doktora danışmadan da ilişkiye girmezdim zaten..
Ama adam okumuş diyorki 3 aydan önce olmaz sen hiç korkmuyor musun 😁 sizde de oldu mu hiç inş aşar zamanla ne diyeyim kendimi suçlu hissediyorum o öyle deyince adam bana abazanmışım gibi davranınca :rolleyes:
Benim eşim de 3 aydan sonra korkuyor, çocuğa birşey olur diyor. 🤣Ama valla o istemese benim Hiiiç canım istemiyor 🤣 hamileler içinde pozisyonlar da var kızlar onlara da bakabilirsiniz, öyle içim rahat ediyor benim 🙈
Evet kremsi sarımsı çamaşırımda farketmiyorum kuruyunca da koyu sarı gibi ayy herşeyden nem kapıyorum çok evham yapiyorum ya
O sanırım normal bir akıntıymış canım. Rahim içi nemlendiği için mi ne oluyormuş, öyle birşeyler okumuştum. Kokulu, yeşil filan olmadıkça korkma. ♥️
ay canım yaaa nolucak bizim bu hormanlarımız neyseki benim kocam hamilelik falan dinlemiyor ne zaman istesem tamam diyor ama gerçekten hormanlar tavan yalnız değilsin 😂😂
Benim de tam tersi kuzum, hiç canım istemiyor. Ne olduysa benim adama da birşeyler oldu eskisinden çok yanaşıyor 🤣🤣 anne olunca gözüne güzel mi geldim nedir 🤣
Canım o dediğin şu an imkansız onlar tamamen senin mide ,damarlarda vs gelen sesler doktorlar o cihazlarla anca duyuyor 😬
Amaan heves etmiştim öyle eşim de beni de gazlayıp duruyor 🤣🤣
Merhaba arkadaslar hafta sonu yazmıştım bugün refl günüm ama olmadim bende öğlen gidip test aldım yaptım. 2 .çizgi tam net kırmızı değil ama var hayırlısı diyelim 2gun dha bekliyorum bidaha yapayım diyorum. Bu arada 2. bebeğim olcak nasipse bakalım hwrseyin hayırlısını versin Rabbım hepimize. Foto atarım
Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin ♥️😍

Kızlar ya burada da okudum hep bu hamile kalınca kocaların genelde çoğunluğu ilişkiden korkuyor falan diye😁 benimde başıma geldi bu adam bana hiç yanaşmıyor hatta doktoruma danıştım yasak değil herhangi bir sıkıntın yok rahat olun dedi..
Benim hafif mide bulantım var onun dışında bilen bilir hormonlarım tavan yaptı aynı yumurtlama zamanındaki gibi bir istek var şimdi..:olamaz:
E bebeğimi tabiki herşeyden çok düşünüyorum asla zarar gelsin istemem doktora danışmadan da ilişkiye girmezdim zaten..
Ama adam okumuş diyorki 3 aydan önce olmaz sen hiç korkmuyor musun 😁 sizde de oldu mu hiç inş aşar zamanla ne diyeyim kendimi suçlu hissediyorum o öyle deyince adam bana abazanmışım gibi davranınca :rolleyes:
Ayy senden bitane daha var denizz var bugün konuştuk yeni bu konuyu onun da tavan hormonlardan galiba 😂😂😂 benim de eşim korktu yanaşmıyor bana ama ben iyiyim böyle ben de korkuyorum 😂🙈🙈

rahim filmi cektirdiniz mi acaba.16 cok da kucuk bi hafta degil hicbir sebep bulunamamasi ilginc geldi😔
Hayır çekinmedim 😞genetik teste de önce gerek yok dendi ilk çocuğum da herhangi bir sorun olmadığı için.. Sonra haftası büyük genetik test yapalım dediler

Benim eşim de 3 aydan sonra korkuyor, çocuğa birşey olur diyor. 🤣Ama valla o istemese benim Hiiiç canım istemiyor 🤣 hamileler içinde pozisyonlar da var kızlar onlara da bakabilirsiniz, öyle içim rahat ediyor benim 🙈

O sanırım normal bir akıntıymış canım. Rahim içi nemlendiği için mi ne oluyormuş, öyle birşeyler okumuştum. Kokulu, yeşil filan olmadıkça korkma. ♥️

Benim de tam tersi kuzum, hiç canım istemiyor. Ne olduysa benim adama da birşeyler oldu eskisinden çok yanaşıyor 🤣🤣 anne olunca gözüne güzel mi geldim nedir 🤣

Amaan heves etmiştim öyle eşim de beni de gazlayıp duruyor 🤣🤣

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin ♥️😍
Yaaa sonra da korkarsa napcaz 9 ay 😂 bende dedim zaten ona sen şimdi korkuyorsan karnım büyüyünce napıcaksın dedim 😂 vay halimize

Ayy senden bitane daha var denizz var bugün konuştuk yeni bu konuyu onun da tavan hormonlardan galiba 😂😂😂 benim de eşim korktu yanaşmıyor bana ama ben iyiyim böyle ben de korkuyorum 😂🙈🙈
Hayır Allah korusun bişey olsa sonra bana diyecek ki senin abazanlığın yüzünden oldu 🙄😆 bende o yüzden üstelemedim.. İnş benimde hormonlar aşşaya iner de normale dönerim😆

Back
X