Ben bu mide kazınmasını durduramıyorum gerçekten, içimde sürekli yiyen bir canavar var sanki. Midemdekileri o çalıyor da ben aç kalıyor gibiyim
aşerme için erken mi bilmiyorum ama değişik şeyler canım istiyor. Mesela açım, canım birşey istiyor ama ne istiyor bilmiyorum
Güzel haberlerle gel canım inşallah
belirtilerin var mı?
Canım bu forumda geç döllenme ile hamile kalan çok kadın var. İnşallah senin de hakkında hayırlısı olur. Adetten gir gün önce hamile kalan bile okudum ben. Sonuçta spermler rahimde 5güne kadar canlı kalabiliyormuş, uzmanlar öyle diyor.
Senşn bir oğluşun varmış maşallah. Onla da kıyaslayarak anlayabilirsin ama dediğin gibi her hamilelik sonuçta kendine özel. Ama sanırım her kadında olan kasık ağrısı. Benimde ilişkiden birkaç gün sonra başlayan ve hiç geçmeyen kasık ağrılarım vardı mesela. Göğüs hassasiyeti de bata 2-3gün kala başlamıştı.
Merhaba canım, hoş geldin
inşallah sende aramıza katılırsın. Kocaman, kalabalık bir topik oluruz.
Aynen öyle canım benim
Merhaba canım, günaydın
mesajını okuyunca maşallah dedim içimden, hayırlı olsun şimdiden
test yapıp mı doktora gideceksin yoksa direk kan mı vereceksin? İnşallah bebişin seninledir.
Günaydın canım, merhaba taze Ekim annesi.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerler inşallah. Bata kadar her gün test yapacak mısın, koyulaşmayı takip etmek için?