2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kaç günde bir kan verdin canım?

Canım benimde öyle. Hatta böyle sancı saplanıp kalıyor gitmiyor dediğim gibi 5-10 sn. Sanıyorum ki adet oluyorum. Ondan sonra rahatlıyor. Kasık ağrısı çok normalmiş. Kese büyüyüp bebek kendine rahimde yer açmaya, genişlemeye çalıştığı için ağrı yaşamak normal diyorlar. Ayaklarını, belini sıcak tut canım.
2 günde 1 canım perşembe c. Tesi p. Tesi

Merhaba benim de bat 26ocak
22ocakta beta 15 ti
25ocakta yani bugün 47
Doktor perşembe tekrar istedi artış nasıl sizce değerlere çok takılmamak gerek sanırım konuştuğum bütün arkadaşlarımın hep böyle öğrendikleri değerler yinede stres oldum biraz bakalım😔🌸
Canım benim bat 23 ocaktı. 21ocakta 33çıktı betam. Aile hekimi de düşük, yükselmeye bakalım dedi. Battan önce düşük çıkabiliyor canım, endişe etme. Bat günü birden fırlıyor çoğu beta.
Ben de Ekim annesi olmayı umanlardanım :) adetim 2 gün gecikti bi test yaptım evde ikinci çizgi baya soluk geldi emin olamadım bir kaç gün sonra tekrarlayacağım eğer adet olmazsam bakalım :)
Merhaba canım, inşallah aramıza katılırsın😍testini bizle paylaşmak ister misin? 🙈
2 günde 1 canım perşembe c. Tesi p. Tesi
Canım yumurtlama gününe göre hesaplasana burdan betanı, ortalama değerlerine bakalım Bi. B Bilgi012

Eklentiler

• kan-testi-bhcg.png
    kan-testi-bhcg.png
    50 KB · Görüntüleme: 78
Canım benim bat 23 ocaktı. 21ocakta 33çıktı betam. Aile hekimi de düşük, yükselmeye bakalım dedi. Battan önce düşük çıkabiliyor canım, endişe etme. Bat günü birden fırlıyor çoğu beta.

Merhaba canım, inşallah aramıza katılırsın😍testini bizle paylaşmak ister misin? 🙈

Canım yumurtlama gününe göre hesaplasana burdan betanı, ortalama değerlerine bakalım Bi. B Bilgi012
19 gün snr 570 cnm ortalama altında

En düşük değer tutuyor ama canım, seninde öyledir hemen olumsuz düşünmeyelim. Herkeste eşit şekilde artmıyor sonuçta. Kişinin bünyesine göre değişiyor. Bebişin sağlıklı olsa bile kimisinde kana daha yavaş karışıyor beta hormonu, kimisinde daha hızlı. Bunlar ortalama istatistikler. Az çok fikir edinmek için. Tutmuyor diye üzmeyelim hemen kendimizi. ♥️
19 gün snr 570 cnm ortalama altında

En düşük değer tutuyor ama canım, seninde öyledir hemen olumsuz düşünmeyelim. Herkeste eşit şekilde artmıyor sonuçta. Kişinin bünyesine göre değişiyor. Bebişin sağlıklı olsa bile kimisinde kana daha yavaş karışıyor beta hormonu, kimisinde daha hızlı. Bunlar ortalama istatistikler. Az çok fikir edinmek için. Tutmuyor diye üzmeyelim hemen kendimizi. ♥️
Aynen canım olumlu düşünelim en iyisiii🙏🏻❤️kese ve kalp atışını normal ultrason dan ne zaman görülür

Aynen canım olumlu düşünelim en iyisiii🙏🏻❤️kese ve kalp atışını normal ultrason dan ne zaman görülür
Canım kalp atışı en az 6 haftada görünüyormuş. 8.haftaya kadar göremeyip ondan sonra görenler oluyormuş. Keseyi de hep 1500beta dan sonra görünür diye okudum forumda ama 4.haftafa karından görmese de vajinal ultrason ile görenler varmış.

Tabi paylaşırım:)
4FEF8352-8E65-490C-ADDF-8C06935C2DD6.jpeg

Bu arada kan testi yaptırırsanız kızlar e nabız düşmeden önce tahlil yaptırdığınız hastanenin sitesine ya da sağlık ocağının sistemine sonucu düşüyor. Sağlık ocağı kan tahlili sonucu yazarak ara ara kontrol edebilirsiniz. Ya da bağlı olduğunuz hastanenin(genelde doğu illerinde oluyor) sitesinden bakabilirsiniz. Bana sağlık ocağında bir gün sonra çıkar sonuçlar dediler ama 40dk sonra çıktı, telefonuma mesaj gelince hastane sitesinden bakmıştım. Aklınızda bulunsun. :KK200:

Ben de Ekim annesi olmayı umanlardanım :) adetim 2 gün gecikti bi test yaptım evde ikinci çizgi baya soluk geldi emin olamadım bir kaç gün sonra tekrarlayacağım eğer adet olmazsam bakalım :)
Hoşgeldin canım ekim annelerine, İnşaAllah Rabbim gönlüne göre versin

X