Merhabalar ben de henüz pozitif göremesem de kendimi hamile gibi hissettiğim için yazıyorum. Öncelikle kendimi tanıtayım 30 yaşındayım Mayıs ayında 5 yaşına girecek bir oğlum var, 6 yıllık evliyim. 26.01.2021 son adet tarihim, yani yarın. Fakat korunmasız ilişkiler sat dan bir hafta öncesinde başladığı için açıkçası sonuç nasıl olacak hiç bilmiyorum. Bu ay ilk denememiz bu arada
Olursa geç döllenmeyle olacak olmazsa da nasip bakalım, sizce 19.01.2021 tarihinden sonra korunmasız beraberliklerin başladığını baz alırsak kanda gebelik ne zaman çıkar, ya da idrar testini ne zaman yapmam lazım?
Belirtilere gelirsek, ilişkiden bir gün sonra yavaş yavaş başlayan sol kasıkta ağrı oldu, çok hafif baş dönmesi oldu ama o dikkate alınacak kadar bariz değildi bir gün boyunca sürdü ve geçti, kasık ağrım günden güne bacağıma kadar vurdu, hala ara ara vuruyor ama hayat akışımı etkilemiyor yani inletmiyor. İlkte bi sağda bi solda kasık ağrım varken sonrasında sol kasık teke indi barizleşti. Sol kasığımda ilk ağrıydı sonda yanma hissi de oldu, bu yanma hissi korkutmuyo değil hani.
Oğlumda çok bariz hissetmiştim, sağ kasığımda sanki tahtanın üzerine tırnak ucuyla kazırsın gibi bir histi, çok barizdi ben kesinlikle hamileyim demiştim. Ama bunda yanma olunca bilemedim, her hamilelik farklı diyorlar gerçi. Halsizlik uyku hali vs yok tam tersi gayet zindeyim. Göğüslerimde dolgunluk hissi bariz var. Belimde de hafif ağrı var. Gaz şikayetim ve kabızlık problemim de cabası. Benim durumum bu şekilde, bu ay havalar bi ara epey soğudu o zamanlar acaba üşüttüm de dedim, çünkü hamile değilsem bile bu saydıklarım adet öncesi hiç başıma gelmez benim. Son olarak yazmazsam olmaz rüyalar görüyorum tabiri çocuğa delalet eden, hayvan meyve vs tarzında, rüyalar psikolojik diyorlar ama hangi rüyanın çocuğa delalet ettiğini önceden nasıl bilebilirim ki? Belki de algıda seçicilik yapıyorum bilemiyorum. Neyse daha fazla uzatmayım. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim