2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde göğsümde sızı var ama daha adetime 10 gün var .dokununca bişey yok ama bi sızı var birde yumurtalik kısmında bir keklebek uçması hissi var. Birde vajinada batma oluyor. Saniyelik. Birde rüyalar var

Benimde göğsümde sızı var ama daha adetime 10 gün var .dokununca bişey yok ama bi sızı var birde yumurtalik kısmında bir keklebek uçması hissi var. Birde vajinada batma oluyor. Saniyelik. Birde rüyalar
Daha çok yeni bugün test yaptım dördüncü haftanın içindeyim
Hayırlı olsun darısı başımıza

Benimde öyle erken başlamıştı adetime 1 hafta 10 gün vardı belirtiler başladığında boşluklarda ağrı var mı batma veya

Çok sağolun teşekkür ederim, inşaAllah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız biran önce

Bir de bugün rüyamda bir erkek çocuğu emzirdim renkli gözlü beyaz tenli

Hayırlı günler herkese sanırım bende ekim annesi olacağım Rabbim nasip ederse İnşaAllah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah Benimde doğum tarihi 3 ekim görünüyor son adet tarihiniz ne zamandı ve beta hcg kaç çıkmıştı? Benm sat 27 Aralık ve dün beta hcg 70 çıktı

Merhaba, sizinde hayırlı olsun İnşaAllah, Amin güzel dualarınız içim, benim sat 27 aralıktı sizinle aynı, doktora gitmedim daha bugün test yaptım evde öyle öğrendim, doğum tarihimde 3 ekime rast geliyor şimdiki hesaplarıma göre doktor ne der şimdilik bilmiyorum

Teşekkürler doktorum benim beta hcg baktırmamı söyledi bu değere göre de muayene için randevu verdi 1 Şubatta kese görünür dedi bakalım inşallah görünür birbirimize haber verelim

Bende 30 ocağa randevu aldım dün beta hcg 142 çıktı Umarım keseyi görürüz hepimiz sağlıklı sağlıklı bebelerimiz olur

Teşekkürler doktorum benim beta hcg baktırmamı söyledi bu değere göre de muayene için randevu verdi 1 Şubatta kese görünür dedi bakalım inşallah görünür birbirimize haber verelim
Evet İnşaAllah birbirimizi haberdar edelim, inşaAllah görünür kesesi ☺

Ben beş gündür bel ağrısından uyuyamıyorum gece 4 5 saat uyuyabiliyorum 6-7 kere de uyanıyorum belimin ağrısına sizlerde de var mı bu durum ağlaya ağlaya mutfak topladım geçen üç beş bulaşıktı yani topladığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…