Benimde göğsümde sızı var ama daha adetime 10 gün var .dokununca bişey yok ama bi sızı var birde yumurtalik kısmında bir keklebek uçması hissi var. Birde vajinada batma oluyor. Saniyelik. Birde rüyalar varAmin çok sağolun. Göğsümde 1 haftadır sızlama vardı. Bel ağrısı ve yumurtalık ağrısı oldu yani adetim yakındı ama adet ağrısından çok farklıydı böyle yumurtaliklarimda bir hareketlenme var gibiydi. Sabahta rüyamda test yapıp pozitif çıktığını görünce hemen test yaptımsonuç silik cizgiydi gebelik daha erken olduğu içinmis
Daha çok yeni bugün test yaptım dördüncü haftanın içindeyimAmin insaAllah .Kaç haftalık bebisiniz
Benimde göğsümde sızı var ama daha adetime 10 gün var .dokununca bişey yok ama bi sızı var birde yumurtalik kısmında bir keklebek uçması hissi var. Birde vajinada batma oluyor. Saniyelik. Birde rüyalarAmin çok sağolun. Göğsümde 1 haftadır sızlama vardı. Bel ağrısı ve yumurtalık ağrısı oldu yani adetim yakındı ama adet ağrısından çok farklıydı böyle yumurtaliklarimda bir hareketlenme var gibiydi. Sabahta rüyamda test yapıp pozitif çıktığını görünce hemen test yaptımsonuç silik cizgiydi gebelik daha erken olduğu içinmis
Hayırlı olsun darısı başımızaDaha çok yeni bugün test yaptım dördüncü haftanın içindeyim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımDaha çok yeni bugün test yaptım dördüncü haftanın içindeyim
Benimde öyle erken başlamıştı adetime 1 hafta 10 gün vardı belirtiler başladığında boşluklarda ağrı var mı batma veyaBenimde göğsümde sızı var ama daha adetime 10 gün var .dokununca bişey yok ama bi sızı var birde yumurtalik kısmında bir keklebek uçması hissi var. Birde vajinada batma oluyor. Saniyelik. Birde rüyalar
Hayırlı olsun darısı başımıza
Evet iğne batması gibi ağrılar oluyor .Benimde öyle erken başlamıştı adetime 1 hafta 10 gün vardı belirtiler başladığında boşluklarda ağrı var mı batma veya
Çok sağolun teşekkür ederim, inşaAllah sizinde hayırlı haberlerinizi alırız biran önceBenimde göğsümde sızı var ama daha adetime 10 gün var .dokununca bişey yok ama bi sızı var birde yumurtalik kısmında bir keklebek uçması hissi var. Birde vajinada batma oluyor. Saniyelik. Birde rüyalar
Hayırlı olsun darısı başımıza
Çok sağol canım Amin İnşaAllah cümlemize, Senin tam belli oldumu hamilelik? Olmadıysa İnşaAllah tez zamanda alırsın müjdeli haberiAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHayırlı günler herkese sanırım bende ekim annesi olacağım Rabbim nasip ederse İnşaAllah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba, sizinde hayırlı olsun İnşaAllah, Amin güzel dualarınız içim, benim sat 27 aralıktı sizinle aynı, doktora gitmedim daha bugün test yaptım evde öyle öğrendim, doğum tarihimde 3 ekime rast geliyor şimdiki hesaplarıma göre doktor ne der şimdilik bilmiyorumMerhabalar öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBenimde doğum tarihi 3 ekim görünüyor son adet tarihiniz ne zamandı ve beta hcg kaç çıkmıştı? Benm sat 27 Aralık ve dün beta hcg 70 çıktı
Ayy İnşaAllah rüyan gerçek olsunBir de bugün rüyamda bir erkek çocuğu emzirdim renkli gözlü beyaz tenli
TeşekkürlerMerhaba, sizinde hayırlı olsun İnşaAllah, Amin güzel dualarınız içim, benim sat 27 aralıktı sizinle aynı, doktora gitmedim daha bugün test yaptım evde öyle öğrendim, doğum tarihimde 3 ekime rast geliyor şimdiki hesaplarıma göre doktor ne der şimdilik bilmiyorum
İnşallah canım senin belirtilerin nelerdiAyy İnşaAllah rüyan gerçek olsun
Teşekkürlerdoktorum benim beta hcg baktırmamı söyledi bu değere göre de muayene için randevu verdi 1 Şubatta kese görünür dedi bakalım inşallah görünür birbirimize haber verelim
Evet İnşaAllah birbirimizi haberdar edelim, inşaAllah görünür kesesi ☺Teşekkürlerdoktorum benim beta hcg baktırmamı söyledi bu değere göre de muayene için randevu verdi 1 Şubatta kese görünür dedi bakalım inşallah görünür birbirimize haber verelim
Benim bir haftadır sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu, birde yemek yerken yemek borum yanıyordu tuzlu birşey yemişim gibi, senin belirtilerin nelerdi canımİnşallah canım senin belirtilerin nelerdi
Amin İnşaAllah canım görürsün bebişinin kesesini hayırlı haberlerini bekliyorumBende 30 ocağa randevu aldım dün beta hcg 142 çıktı Umarım keseyi görürüz hepimiz sağlıklı sağlıklı bebelerimiz olur
Evet canim belli oldu ayın 20sinde kesinleşti 4 haftayı bitirdim Allah a şükürÇok sağol canım Amin İnşaAllah cümlemize, Senin tam belli oldumu hamilelik? Olmadıysa İnşaAllah tez zamanda alırsın müjdeli haberi