Senin totemini severim
Senin totemini severim
Insallah canım benimSenin totemini severiminşallah isteyen herkes bu yıl mucizesine kavuşur ❤
Benim oğlum var 5 yaşındaona kardeş için geçen ay kolları sivadik
Aminn inşallahAllah bağışlasın canım inşallah sağlıklıla gelir kardeşi de:)
ayyy yavrum benimm inşallah kardeşine kavuşur hemenn:))Aminn inşallahDün arkadaşına anlatıyor kardeşim burada yatacak ben ona sarılacak öpecem o kadar istiyor ki arada sırada gelip karnımı öpüyor
Amin canim inşallahayyy yavrum benimm inşallah kardeşine kavuşur hemenn:))
Maşallah Allah sağlıkla kucağına aldırsin darısı bize olsun inşaallahGünaydın salı günü gebeliğimi öğrendim insallah sağlıklı bir gebelik ise 1 Ekim annesi oluyoruuum
Gözünüz aysın maşşallahhh. Bende bekliyorum günümü bakalım sonuç ne olacak. Darısı başımıza ❣Günaydın salı günü gebeliğimi öğrendim insallah sağlıklı bir gebelik ise 1 Ekim annesi oluyoruuum
Hayırlısı olsun. Darısı basimiza bende günümü bekliyorum adet tarihine 2 gün kala test yapicam.Günaydın salı günü gebeliğimi öğrendim insallah sağlıklı bir gebelik ise 1 Ekim annesi oluyoruuum
Bende Çarşamba günü öğrendim ama adetim e 3 gün vardı 4+5 olarak hesapladim. insaAllah hayirlisiyla kucagimiza aliriz canımGünaydın salı günü gebeliğimi öğrendim insallah sağlıklı bir gebelik ise 1 Ekim annesi oluyoruuum
Oncllike hayırlı uğurlu olsun Allah sagsalim kucağınıza aldırsinBende Çarşamba günü öğrendim ama adetim e 3 gün vardı 4+5 olarak hesapladim. insaAllah hayirlisiyla kucagimiza aliriz canım
Amin çok sağolun. Göğsümde 1 haftadır sızlama vardı. Bel ağrısı ve yumurtalık ağrısı oldu yani adetim yakındı ama adet ağrısından çok farklıydı böyle yumurtaliklarimda bir hareketlenme var gibiydi. Sabahta rüyamda test yapıp pozitif çıktığını görünce hemen test yaptımOncllike hayırlı uğurlu olsun Allah sagsalim kucağınıza aldırsinBelirtileriniz nelerdi acaba
Amin insaAllah .Kaç haftalık bebisinizHayırlı günler herkese sanırım bende ekim annesi olacağım Rabbim nasip ederse İnşaAllah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin