Bizde de öyle canım bu aşırı yapıyoruz takip etmek istemiyorum inşallah bu ay olur. İlk bebek mi olacakhahaha valla bende öyle yapıcam ya offf artık hayırlısı ile bizimde olsun.. benim daha çok var adet bittikten sonra hemen başlıcam ama bu sefer de böyle denicem beklemeyeceğim yumurtlama gününü 2 günde bir denicem biri tutar elbet diye
İnşallah canım ya inşallah olur.. Evet ilk olacak Allah nasip eder 1 dış gebelik 1 kimyasal var bu inşallah sağlıkla gelirBizde de öyle canım bu aşırı yapıyoruz takip etmek istemiyorum inşallah bu ay olur. İlk bebek mi olacak
İnşallah canım Allah sağlıkla nasip etsin benim de kimyasal oldu geçen ayİnşallah canım ya inşallah olur.. Evet ilk olacak Allah nasip eder 1 dış gebelik 1 kimyasal var bu inşallah sağlıkla gelir
Amin canım inşallah ya senin de ilk mi yoksa var mı bebiş çocuk:)İnşallah canım Allah sağlıkla nasip etsin benim de kimyasal oldu geçen ay
Benim oğlum var 5 yaşındaAmin canım inşallah ya senin de ilk mi yoksa var mı bebiş çocuk:)
Allah nasip eder inşallah bu ayBugün çatlatma iğnesi oldum, inşallah ekim annesi olarak buraya terfi ederim
Evet epeydir yapmıyordukNe zamandır totem yapmıyordukinşallahh yerimizi yapıyoruzdur
Ahhhh inşallahhEvet epeydir yapmıyordukinsallah buradayız bu ay
Fazla dolanmayin burda yatak odasindan fazla çıkmayınInsallah kuzucum
AhahhahaFazla dolanmayin burda yatak odasindan fazla çıkmayın
Baktım o açılmamıs
Evet epeydir yapmıyordukinsallah buradayız bu ay