2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Son adet : 30 aralık
Beklenen doğum tarihi:04.10.2021
İlk çocuk
Az önce yanlış yazmışım bat ı oyüzden tekrar yazdım

Bunun kesin bir cevabı olduğunu düşünmüyorum. Zararı vardır ama derecesi nedir bilemeyiz. Bence aza indirmek en azından iç rahatlatma açısından iyi olacaktır. Ve gece yatarken basucumuzda telefon bulundurmamak... Veya gece uçak moduna almak. İnternetten elektromanyetik radyasyon önleyici battaniye almıştım ilk gebeligimde:) faydası var mıydı, oldu mu, ne kadar doğru onu da bilmiyorum ama kullanmıştım bir süre.

Anladım canım yani normal görüşmeler olsa sorun etmezdim ama normalin üstünde görüşmeler olduğu icin biraz kafama takıldı bir şeyler okuyunca tabi... en azından bundan sonra dikkat ederim.

İçimden bir ses dedi ki kalk eymentaa test yap hamilesin dedi ama o isteği bastiramadim Veeeee Allah'ım kimyasal olmasın lütfen Bata 3gun var bu arada test markası prodoctor

Eklentiler

• IMG_20210130_151137.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 81
İçimden bir ses dedi ki kalk eymentaa test yap hamilesin dedi ama o isteği bastiramadim Veeeee Allah'ım kimyasal olmasın lütfen Bata 3gun var bu arada test markası prodoctor
Canım senin adına çok sevindim Eylül annelerine tanımıştım bu sefer sağlıcakla ilerler inşallah

Canım net birşey diyemeyiz belki ama çok uzun görüşmeler yapıyorsan mesela kulaklık kullanabilirsin. Belki o şekilde daha rahat eder için. Birde oturma odanda, yatak odanda kaktüs bulundurursan ortamdaki radyasyonu emer canım.
Son adet : 30 aralık
Beklenen doğum tarihi:04.10.2021
İlk çocuk
Az önce yanlış yazmışım bat ı oyüzden tekrar yazdım
Ekliyorum canım, aramıza hoş geldin hayırlı uğurlu olsun inşallah, sağlıkla kucağına al
Yaa maşallah ne güzel bir haber bende bat geçene kadar test yapmayacağım diyordum. Bir sabah böyle kalktım, içimden test yapmak geldi. Bende böyle çizgi görmüştüm. Ve aynı marka testle. Sağlıkla ilerlesin canım hayırlı olsun

Amin inşallah kese ve kalp atışını görmek nasip olsun Allahim

Birisi daha sormuştu ben folio kullanıyorum

Ekim anneleriii Bende kasıklarda batma ve bel ağrısı var sizde hangi belirtiler var acaba?
Bende de ağrı ve batma oluyor. Ara ara midem yanıyor. Hatta belim de ağrıyor.
Sizde meme hassasiyeti devam ediyor mu? Bende daha önceki hamileliklerimde olmadığı kadar hassasiyet var sanırım. Ya da ben artık hatırlamıyorum.
Haftaya kısmetse artar belirtiler.

Bu arada aramıza katılan yeni anneler hoşgeldiniz.

matmazel34 ben de seni merak ediyorum. İnşallah güzel haberler alırsın.

Meme hassasiyeti çok az var bende genel olarak kasıklarda batma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…