2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Solgar yeni duydum dr mı tavsiye etti?
Bi arkadasim tavsiye etmisti guvenilir ve katkisiz diye içinde hic vitamin veya katki maddesi yok sadece folikasitmis basladim sonra kontrole gitmistim hormon icin doktora soyledim devam edebilirsin bende sadece folikasit verecektim dedi kaldi oyle 100 tane var icinde

Bi arkadasim tavsiye etmisti guvenilir ve katkisiz diye içinde hic vitamin veya katki maddesi yok sadece folikasitmis basladim sonra kontrole gitmistim hormon icin doktora soyledim devam edebilirsin bende sadece folikasit verecektim dedi kaldi oyle 100 tane var icinde
Çok Teşekkür ederim canım

Merhaba kızlar, inşallah ekim annesi olacağım daha bu akşam teste öğrendim. Doktora bir hafta sonra gideceğim erken gitmek istemiyorum.
hangi folikasiti kullanıyorsunuz? Gidip eczaneden alayım
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza 🤗

Ay aynı şeyleri yaşamışız benim de8 haftalık durmuş normalde 9 olması gerekiyordu. Bu kez inşallah sağlıkla geçecek hepimize inanıyorum kızlar:)
Bendensin seninle aynısını yaşadım 8 de kalbi durmuş ben 10 haftalık sanıyordum. Temmuz’da kürtaj oldum. Korkuyorum paylaşmaya

Merhaba kızlar, inşallah ekim annesi olacağım daha bu akşam teste öğrendim. Doktora bir hafta sonra gideceğim erken gitmek istemiyorum.
hangi folikasiti kullanıyorsunuz? Gidip eczaneden alayım
Folidoce kullandım daha önce. Folik asit ve b12 vit var içinde. Bulamadım eczanede busefer folidus aldım. Doktoruma yazıp sordum uygun kullan dedi

X