2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba :) bende bugün evde yaptığım testle öğrendim çift çizgi gördüm. Yarın kan vericem inşallah :) sat 27aralik benimde . İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz. 4aydir istiyorduk bu aya nasipmis. Değerlerim yüksek çıkar umarım listeye nasıl yazılıyor adımız ben orayi anlayamadım:)
Hoşgeldin canım ekim annelerine nasip bu zamanaymış demekki 😊

Ay bende göğüs ucu koyulaşması var bide acıyolar. Cumaya randevu aldım canım tekrar idrar tahlili vericem geçen cuma içmiştim antibiyotik tek kullanımlıktı
Bende de var canım, uçları böyle büyümeye ve kaşınmaya başladı 🙈 danış bakalım doktora kuzum en kısa zamanda geçer inşallah mantarın 🙏
Benimde haftaya gitmem lazımda ben dayanamadığın için Cumartesi gidiyorum 😂
Benim imkanım olsa bende erkenden giderdim ya dayanamazdım sanırım :KK70:
Siz kese falan gördünüz mü kaç haftalık bebiş
4+5 günlüğüz canım. Şubatın 9unda gideceğim. Sağlıklı ilerlerse inşallah keseyi mutlaka görürüz diye dua ediyorum. Şansımız varsa karından kalp atışı da duyarım inşallah. Olmadı vajinal bakmasını isteyeceğim çünkü bu gün git bir hafta sonra gel derse gitme imkanım yok hemen. 😔

:sinirli::silah:Test yaptım çok hafif siliklik mi var bana mı öyle geliyor Testte yapasim gelmiyor dün gelince deneyeyim dedim yok bu ay da olmadı galiba bata 6 gün var test markası productor

Eklentiler

• IMG_20210128_074334.jpg
    IMG_20210128_074334.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 71
Maşallah betan çok çok iyi. Kese bile görünebilir inşallah :KK68: :nazar:

Bazen acıkınca sanki gözümün önü kararıyor gibi oluyor benim canım. Baş dönmesi sayılıyorsa eğer böyle birşey yaşıyorum.

Canım ben hiç geçirmedim mantar ve enfeksiyon. Antibiyotiği alalı ne kadar oldu? Doktora tekrar mı gözüken kuzum acaba?

Göğüs ucunda renk koyulaşması ve halka büyümesi de var mı? 🙈
Canım onlarda var ama idrar testi negatif çıktı bata 6 gün var

:sinirli::silah:Test yaptım çok hafif siliklik mi var bana mı öyle geliyor Testte yapasim gelmiyor dün gelince deneyeyim dedim yok bu ay da olmadı galiba bata 6 gün var test markası productor
Canım test bozuk olabilir mi acaba bende bu marka testle öğrendim ama benim ilk çizgi bu kadar geride değildi.

Eklentiler

• IMG_20210120_152623.jpg
    IMG_20210120_152623.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 67
Bende de var canım, uçları böyle büyümeye ve kaşınmaya başladı 🙈 danış bakalım doktora kuzum en kısa zamanda geçer inşallah mantarın 🙏

Benim imkanım olsa bende erkenden giderdim ya dayanamazdım sanırım :KK70:

4+5 günlüğüz canım. Şubatın 9unda gideceğim. Sağlıklı ilerlerse inşallah keseyi mutlaka görürüz diye dua ediyorum. Şansımız varsa karından kalp atışı da duyarım inşallah. Olmadı vajinal bakmasını isteyeceğim çünkü bu gün git bir hafta sonra gel derse gitme imkanım yok hemen. 😔
Anladım canım inşallah sağlıkla hissettirir kendini bebeğin 🙏🏻🌸

Merhaba güzel anneler bende kismetse Eylül annesi olacağım, bat 22 Aralikti, Eylül annelerinde baya geriden geliyorum, buraya da yazayim dedim:) suan hesaplamalara göre 5+2,daha iki gun once kan testi verdim 12 569, ilk defa bugün doktora gideceğim, birde hic oyle aman aman bir belirtim olmadi benim, hafif kasik ve bel agrisi o da gecti, goguslerde sızlama falan hic olmadi😂geceleri siskinlik oldu mesela bu kadar, hepinize hayirli hamilelikler diliyorum🙏

Anladım canım inşallah sağlıkla hissettirir kendini bebeğin 🙏🏻🌸
İnşallah canım teşekkür ederim ♥️🕊️
Merhaba güzel anneler bende kismetse Eylül annesi olacağım, bat 22 Aralikti, Eylül annelerinde baya geriden geliyorum, buraya da yazayim dedim:) suan hesaplamalara göre 5+2,daha iki gun once kan testi verdim 12 569, ilk defa bugün doktora gideceğim, birde hic oyle aman aman bir belirtim olmadi benim, hafif kasik ve bel agrisi o da gecti, goguslerde sızlama falan hic olmadi😂geceleri siskinlik oldu mesela bu kadar, hepinize hayirli hamilelikler diliyorum🙏
Hoşgeldin canım ♥️😍5.haftada beta ne güzel yükselmiş öyle maşallah. Sağlıkla gelsin bebeğin canım ♥️ şişkinlik bende de var, zorluyor insanı 🤣

Günaydınlar bu sabah kan testi verdim beta 2 gun once 56 idi bugun 160 olmuş gayet iyi değil mi haftaya kese görünür mü acaba cok heyecanlandim insallah sağlıkla ilerler 😍😍
Günaydın canım 😍 maşallah Tabiki iyi artmış, çok güzel haber :nazar: 1500den sonra kese görünür diyorlar görürsün inşallah ♥️

Günaydın herkeze bende bugün sağlık ocağına kan verdim sonuçlar yarin çıkarmış detaylı kan testi yaptığı için bugün çıkmaz dedi sonuçlar. şubat 4 te de hastane randevum var inşallah güzel haberleri bende paylaşırım.

Yaş 34
Sat 31 aralık
Ikinci gebelik
Tahmini doğum 7 ekim

İnşallah canım teşekkür ederim ♥️🕊️

Hoşgeldin canım ♥️😍5.haftada beta ne güzel yükselmiş öyle maşallah. Sağlıkla gelsin bebeğin canım ♥️ şişkinlik bende de var, zorluyor insanı 🤣
Cok tesekkur ederim😘insallah goruruz bugun, detayli kan testi verdim saglik ocagina, size de tavsiye ederim doktora gitmeden once elinizde olsun, her halukarda kan testi istiyor doktorlar

Günaydın herkeze bende bugün sağlık ocağına kan verdim sonuçlar yarin çıkarmış detaylı kan testi yaptığı için bugün çıkmaz dedi sonuçlar. şubat 4 te de hastane randevum var inşallah güzel haberleri bende paylaşırım.

Yaş 34
Sat 31 aralık
Ikinci gebelik
Tahmini doğum 7 ekim
Merhaba canım, güzel haberlerle gelirsin inşallah ♥️hoşgeldin aramıza, sağlıkla ilerler inşallah ♥️

Cok tesekkur ederim😘insallah goruruz bugun, detayli kan testi verdim saglik ocagina, size de tavsiye ederim doktora gitmeden once elinizde olsun, her halukarda kan testi istiyor doktorlar
Doğru diyorsun canım doktora gitmeden bende burda yaptırayım, hazırca alıp gideyim. Birde orda beklemesin doktor bizi 🙈

X