Allah razı olsun inşaAllahGayet iyii böyle devam inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun inşaAllahGayet iyii böyle devam inşallah
Kısmet burda da buluştuk canım inşallah hayırlı haberler alırızBende geçen ay çok umitliydum. Ama yalan oldu. Bu ay da pekmez yiyorum niyeyse faydalı olur dedim eşime de yediriyorum
Hayırlı olsun canımGünaydın salı günü gebeliğimi öğrendim insallah sağlıklı bir gebelik ise 1 Ekim annesi oluyoruuum
Hoşgeldin canım ekim annelerine nasip bu zamanaymış demekkiMerhaba :) bende bugün evde yaptığım testle öğrendim çift çizgi gördüm. Yarın kan vericem inşallah :) sat 27aralik benimde . İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz. 4aydir istiyorduk bu aya nasipmis. Değerlerim yüksek çıkar umarım listeye nasıl yazılıyor adımız ben orayi anlayamadım:)
Bende de var canım, uçları böyle büyümeye ve kaşınmaya başladı danış bakalım doktora kuzum en kısa zamanda geçer inşallah mantarınAy bende göğüs ucu koyulaşması var bide acıyolar. Cumaya randevu aldım canım tekrar idrar tahlili vericem geçen cuma içmiştim antibiyotik tek kullanımlıktı
Benim imkanım olsa bende erkenden giderdim ya dayanamazdım sanırımBenimde haftaya gitmem lazımda ben dayanamadığın için Cumartesi gidiyorum
4+5 günlüğüz canım. Şubatın 9unda gideceğim. Sağlıklı ilerlerse inşallah keseyi mutlaka görürüz diye dua ediyorum. Şansımız varsa karından kalp atışı da duyarım inşallah. Olmadı vajinal bakmasını isteyeceğim çünkü bu gün git bir hafta sonra gel derse gitme imkanım yok hemen.Siz kese falan gördünüz mü kaç haftalık bebiş
Hoşbuldum çok teşekkür ederim canmm evet Allah kısmet ederse inşallah Ekim annesi olucamHoşgeldin canım ekim annelerine nasip bu zamanaymış demekki
Canım inşallah aliriz hayırlı haberleriKısmet burda da buluştuk canım inşallah hayırlı haberler alırız
Canım onlarda var ama idrar testi negatif çıktı bata 6 gün varMaşallah betan çok çok iyi. Kese bile görünebilir inşallah
Bazen acıkınca sanki gözümün önü kararıyor gibi oluyor benim canım. Baş dönmesi sayılıyorsa eğer böyle birşey yaşıyorum.
Canım ben hiç geçirmedim mantar ve enfeksiyon. Antibiyotiği alalı ne kadar oldu? Doktora tekrar mı gözüken kuzum acaba?
Göğüs ucunda renk koyulaşması ve halka büyümesi de var mı?
Canım test bozuk olabilir mi acaba bende bu marka testle öğrendim ama benim ilk çizgi bu kadar geride değildi.Test yaptım çok hafif siliklik mi var bana mı öyle geliyor Testte yapasim gelmiyor dün gelince deneyeyim dedim yok bu ay da olmadı galiba bata 6 gün var test markası productor
Anladım canım inşallah sağlıkla hissettirir kendini bebeğinBende de var canım, uçları böyle büyümeye ve kaşınmaya başladı danış bakalım doktora kuzum en kısa zamanda geçer inşallah mantarın
Benim imkanım olsa bende erkenden giderdim ya dayanamazdım sanırım
4+5 günlüğüz canım. Şubatın 9unda gideceğim. Sağlıklı ilerlerse inşallah keseyi mutlaka görürüz diye dua ediyorum. Şansımız varsa karından kalp atışı da duyarım inşallah. Olmadı vajinal bakmasını isteyeceğim çünkü bu gün git bir hafta sonra gel derse gitme imkanım yok hemen.
İnşallah canım teşekkür ederimAnladım canım inşallah sağlıkla hissettirir kendini bebeğin
Hoşgeldin canım 5.haftada beta ne güzel yükselmiş öyle maşallah. Sağlıkla gelsin bebeğin canım şişkinlik bende de var, zorluyor insanıMerhaba güzel anneler bende kismetse Eylül annesi olacağım, bat 22 Aralikti, Eylül annelerinde baya geriden geliyorum, buraya da yazayim dedim:) suan hesaplamalara göre 5+2,daha iki gun once kan testi verdim 12 569, ilk defa bugün doktora gideceğim, birde hic oyle aman aman bir belirtim olmadi benim, hafif kasik ve bel agrisi o da gecti, goguslerde sızlama falan hic olmadigeceleri siskinlik oldu mesela bu kadar, hepinize hayirli hamilelikler diliyorum
Görünür inşallah canımGünaydınlar bu sabah kan testi verdim beta 2 gun once 56 idi bugun 160 olmuş gayet iyi değil mi haftaya kese görünür mü acaba cok heyecanlandim insallah sağlıkla ilerler
Günaydın canım maşallah Tabiki iyi artmış, çok güzel haber 1500den sonra kese görünür diyorlar görürsün inşallahGünaydınlar bu sabah kan testi verdim beta 2 gun once 56 idi bugun 160 olmuş gayet iyi değil mi haftaya kese görünür mü acaba cok heyecanlandim insallah sağlıkla ilerler
Cok tesekkur ederiminsallah goruruz bugun, detayli kan testi verdim saglik ocagina, size de tavsiye ederim doktora gitmeden once elinizde olsun, her halukarda kan testi istiyor doktorlarİnşallah canım teşekkür ederim
Hoşgeldin canım 5.haftada beta ne güzel yükselmiş öyle maşallah. Sağlıkla gelsin bebeğin canım şişkinlik bende de var, zorluyor insanı
Merhaba canım, güzel haberlerle gelirsin inşallah hoşgeldin aramıza, sağlıkla ilerler inşallahGünaydın herkeze bende bugün sağlık ocağına kan verdim sonuçlar yarin çıkarmış detaylı kan testi yaptığı için bugün çıkmaz dedi sonuçlar. şubat 4 te de hastane randevum var inşallah güzel haberleri bende paylaşırım.
Yaş 34
Sat 31 aralık
Ikinci gebelik
Tahmini doğum 7 ekim
Doğru diyorsun canım doktora gitmeden bende burda yaptırayım, hazırca alıp gideyim. Birde orda beklemesin doktor biziCok tesekkur ederiminsallah goruruz bugun, detayli kan testi verdim saglik ocagina, size de tavsiye ederim doktora gitmeden once elinizde olsun, her halukarda kan testi istiyor doktorlar