2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar grupta bi matmazelimiz vardı ne oldu ona etiket yapamıyorum özletti kendini

Benimkide hep destek memede olacak meme yokken hemen agliyor gece sabaha kadar wc gitmek bile sıkıntı

Kızlar dün bebeğim kafasını koltuğa çarptı ardından burnu kanadı şok yaşadım resmen hemen hastaneye koştum çok şükür bir sıkıntı ama burnu ya kırıldı yada zedelendi

Kızlar dün bebeğim kafasını koltuğa çarptı ardından burnu kanadı şok yaşadım resmen hemen hastaneye koştum çok şükür bir sıkıntı ama burnu ya kırıldı yada zedelendi
Hergun düşüyor canım oğlum. İnan artık yetişemiyorum geçen çenesini morartti düz dudağını patlattı yapacak borsey Yok Allah korusun

Çok geçmiş olsun. Doktorda film vs çekildi değil mi bir sorun yok değil mi? Doktor burnu için ne dedi.

Kizlar bebeklerinize taze zencefil veriyor musunuz ? Bugun biraz oksurugu var
Taze zencefil hiç vermedim.
Pekmez, harnup özü, dut özü, andız özü, sarımsak gibi şeyler kullanıyorum böyle durumlarda. Ancak sonu yine doktor oluyor. İnşallah ilerlemeden geçer.

Arkadaşlar bugün 14 ayı tamamladık. Ama hala yürüyemiyoruz. Çok huzursuz 37.5 38 arası seyreden bir ateş var diş diyoruz ama...

Arkadaşlar bugün 14 ayı tamamladık. Ama hala yürüyemiyoruz. Çok huzursuz 37.5 38 arası seyreden bir ateş var diş diyoruz ama...
Doktorumuz dişten dolayı ateş çıkmaz mutlaka enfeksyon vardır dedi. Doktora götürün bence. Yurumemesini sorun etmeyin bir anda yürüyorlar ve iki yaşına kadar yolu var.

Ay bizimde düşüyordu genelde dudak patlıyordu . Şimdi burun kanayınca tedirgin oldum
Şimdi düşme ile ilgili birsuru yorum okudum burnunu vuruyorlar kanıyor sonra biz kafasını vurdu neden kanadı diye panik oluyoruz. Endişelenmeyin doktora götürün sizi rahatlatir en azından. bu bebekleri Allah koruyor yoksa düşmeleri kalkmalari öyle dudak patlama burun kanamasiyla sonlanmaz. Hiç durmuyorlar çünkü. Eşim bir haftadır izinli iyice.mahvolduk. beş dk değil beş saniye oturmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…