Arkadaşlar bugün 14 ayı tamamladık. Ama hala yürüyemiyoruz. Çok huzursuz 37.5 38 arası seyreden bir ateş var diş diyoruz ama...
Film çekilmedi canım . Burnuna bişiy olmamıştır dedi daha tazeydi o zaman . Daha sonra şişti biraz morardı
Burnu kırıldıysada bişiy yaparlarmiki ZeynoO zaman tekrar bi götür istersen doktora
Burun krıklıgıda korktuğum birşey ilk oğlum yeni yürüdüğü zamanlar kırdı hala o tıkanıklığı çekiyor derslere odaklanamıyor . Dün Buda öyle oldu diye diye ağlamaktan helak oldum sonra dedim beterin beteri var Allah her daim yavrularımızı korusun inşAllahŞimdi düşme ile ilgili birsuru yorum okudum burnunu vuruyorlar kanıyor sonra biz kafasını vurdu neden kanadı diye panik oluyoruz. Endişelenmeyin doktora götürün sizi rahatlatir en azından. bu bebekleri Allah koruyor yoksa düşmeleri kalkmalari öyle dudak patlama burun kanamasiyla sonlanmaz. Hiç durmuyorlar çünkü. Eşim bir haftadır izinli iyice.mahvolduk. beş dk değil beş saniye oturmuyor.
Senin cadı yürümüştür diyordum ben Zeyno18 aya kadar yürümemesinde bir sakınca yok.
Eğer gelişiminde gözle görülür bir sorun yoksa sıkıntı etmeye gerek yok. Benim kızım 8-9 aylıkken sıralamaya başladı hala yürümüyor. Her hafta bu hafta kesin yürür diyoruz
Diş döneminde ise ateş normal şartlarda o kadar yükselmez muhtemelen başka bir enfeksiyon vs vardır bağışıklık düşünce ortaya çıkmıştır. Geçmiş olsun.
Biz de yürüyecek diye bekliyoruz öyleSenin cadı yürümüştür diyordum ben Zeynoherkes yürüyünce bak gör nasıl zor diyip duruyor ama ben aksini düşünüyorum. Bence yürüyünce karıştıracaklari şeylere kolay eristikleri için vakit bir tık daha rahat geçiyor.
Bilmiyorum ki ben deBurnu kırıldıysada bişiy yaparlarmiki Zeyno
Benimki 11 aylık falandı yürüdüğü sanırım. Ama bahsettiğin bilinçli hali yaşına girdikten sonra başladıBiz de yürüyecek diye bekliyoruz öyleaslında odanın içinde yürüyor ama tık diye düşüyor öyle daha bi ilinçli bir yürüme hali yok. Ama tırmanışları çok başarılı seninki ne alemde
Ya maşallah kazasız belasız yürüsün ler büyüsünler inşallahBenimki 11 aylık falandı yürüdüğü sanırım. Ama bahsettiğin bilinçli hali yaşına girdikten sonra başladı
Selam kızlar. Okudum da yürüyünce cok yoruluyorsunuz ama zaman çabuk geciyor
Kızım felaket hasta goz enfeksiyon+bogaz enfeksiyonu+ishal,kusma acaip bir burun tıkanıklığı öksürük ve 40ı bulan ateşle felaket haldeyiz. 3gundur bitikleri oynuyoruz. Rsv+Adeneoviruus ve gribin ust uste geldiginu dusunuyoruz. Eğer antibiyotik bugun 3.gun son dozdan sonrada iyi bir ilerleme olmazsa tekrar götüreceğim. Bize dua edin lütfen kızım felaket hasta bu sefer
Benimki 11 aylık falandı yürüdüğü sanırım. Ama bahsettiğin bilinçli hali yaşına girdikten sonra başladı
Cikmazdayim. Çok kötü suan salgin pik.yapmis durumda. 10dakika once memeye uyandi yutkunamadigi icin alamiyor memeye yatıp ağlıyor meme diye. Ne yapayım Allahim ne edeyim sasirdimAllah acil şifalar versin. Aynı bahsettiğin durumların hepsini yaşadık 1 ayda 3 kere antibiyotik kullandık işin ilginç yanı hiç bir şekilde virüse rastlamadılar da.
Cikmazdayim. Çok kötü suan salgin pik.yapmis durumda. 10dakika once memeye uyandi yutkunamadigi icin alamiyor memeye yatıp ağlıyor meme diye. Ne yapayım Allahim ne edeyim sasirdim
Evet evet götüreceğim canim. Cok üzülüyorumAcile götür istersen.
Geçen böyle bir durumda gece kalktık götürdük. Çünkü mümkün değil çocuk nefes alamıyor emmiyor yemek zaten yemiyor.
Hiç arzu etmesemde prednolle anca toparladı. Boğazındaki şişlik indi. Gece boyu soğuk terledi sürekli ter bezi değiştirdim. ama uyudu. Sonrasında da antibiyotik, zaditen vs... Doktorun verdikleriyle devam ettik. Şimdi de yoğun bir şekilde bağışıklık kuvvetlenndirmek için uğraşıyorum
Evet evet götüreceğim canim. Cok üzülüyorum
Cikmazdayim. Çok kötü suan salgin pik.yapmis durumda. 10dakika once memeye uyandi yutkunamadigi icin alamiyor memeye yatıp ağlıyor meme diye. Ne yapayım Allahim ne edeyim sasirdim
Canim doğduğundan beri burun tıkanıklığı oldugu icin hic bir şey olmasa bile mutlaka ama mutkaka her gun sıkıp temizliyoruz zaten. Ama maalesef önüne gecmiyor hastaligin. Benim bebeğimin bağışıklık sistemi hormonları düşük. O yüzden de açık hastalığa. Maşallah suphanallah senin bebeğinin bağışıklık sistemi güçlüdür muhtemelenÇok geçmiş olsun ben hala kızım az bir hastalım belirtisi gösterse serum fizyolojikle burnunu yıkıyorum çok cabuk toparlaniyor bu gune kadar 3 kez antibiyotik yazdı doktor ama üst solunum yolu icin ben kullanmadim kıza bir iki kasik ates dusurucu vermisimdir okadar cok faydası var onuda sık sık yap istersen 3 saatte bir falan
Canim doğduğundan beri burun tıkanıklığı oldugu icin hic bir şey olmasa bile mutlaka ama mutkaka her gun sıkıp temizliyoruz zaten. Ama maalesef önüne gecmiyor hastaligin. Benim bebeğimin bağışıklık sistemi hormonları düşük. O yüzden de açık hastalığa. Maşallah suphanallah senin bebeğinin bağışıklık sistemi güçlüdür muhtemelen
Selam Zeyno tahminlerimizdeki gibi adenovirus olmuş kızım. Hemen damlalara başladık. Ama sol göz kapandi. İnşallah bi an once gecip giderNe yaptınız nasıl oldu bebişin