2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bizdede aynı problem vardı ben ninniyle uyutuyorum ilk başta kendim söylüyordum şimdi youtube da iyiliğe ninniler adlı kanalı açıyorum saçlarını severek sizede öneririm terapi gibi oluyor sanki hemen gözlerini kapatıyor bizimki :)

TV tablet izletmeyin kaç aylık ki çoğunlukla emerek, emerek uyumadiysa birkaç dk gezdiriyorum kucağımda pis pis yapıyorum, hala uyumadiysa yatağına yatırıyorum beş on dakika pis pis falan diyorum bir şekilde oynayarak uyuyor.. ayakta saklanmaktan nefret ediyor benimki:)

aa nasıl ya direkt uyuyor mu bizimkinde de deniyim çok umudum yk ama genelde bişeyleri izlerken uyuyo dinlemek farklı olacak sertap erener sezen aksu falan söylüyormuş çok iii

benimki kucağa bile gelmiyo valla çoğu zaman tv tablet izletmemeye çalışıyorm elimden geldiğnce şu ninniye bakıcam öyle sesler ilgisini çekiyo

aa nasıl ya direkt uyuyor mu bizimkinde de deniyim çok umudum yk ama genelde bişeyleri izlerken uyuyo dinlemek farklı olacak sertap erener sezen aksu falan söylüyormuş çok iii
Evet tatlım uyuyor sende dene belki işe yarar bu tarz hoş sesler rahatlatıyo benim bile uykum geliyor açıkcası kızımla dinlerken:))

Benim kızım var görene kadar herkes yok abartıyorsun diyorlar en son Allah yardımcın olsun 1 saniye durmuyor gerçekten deyip elime veriyorlar bebekciğimi

Ay hepsini deniyorum da yogurt yedirip Yatirmayi, gece mamasi bile denedim. Banyo, mama, 1 2 saat once besleme, ustu kapali, ustu acik, bla bla huy sanirim. Annem uyumasin

Ay hepsini deniyorum da yogurt yedirip Yatirmayi, gece mamasi bile denedim. Banyo, mama, 1 2 saat once besleme, ustu kapali, ustu acik, bla bla huy sanirim. Annem uyumasin
Ya gerçekten bazen hiçbir şeyle alakası olmuyor, tamamen bebenin o anki ruh haline kalmış bence yani resmen aç yatıp çok güzel uyuduğu da oluyor, tok yatıp 27374848 kere uyandığı da. O yüzden......

Ya gerçekten bazen hiçbir şeyle alakası olmuyor, tamamen bebenin o anki ruh haline kalmış bence yani resmen aç yatıp çok güzel uyuduğu da oluyor, tok yatıp 27374848 kere uyandığı da. O yüzden......

Çok güzel uyusunlar artık lütfen ya lütfen artık.

Mayacım sen blw yapıyor musun hala nasıl ilerliyor olmaktan ek gıda sürecin

Çok güzel uyusunlar artık lütfen ya lütfen artık.

Mayacım sen blw yapıyor musun hala nasıl ilerliyor olmaktan ek gıda sürecin
Yani ilk ek gıdaya geçtiğimizde blw yaptım bir süre ve çok güzel gitti ama çok yoruldum. Her yeeer acayip batıyordu ve çok az yiyordu. Sonra kendim yedirmeye başladım çoğunlukla. şimdi son birkac gündür yeniden blw ye geçtik ve ben şok maşallah çok güzel yemeye başladı, elini parmaklarını çok daha güzel kullanmayı öğrenmiş meğer. Ve kendini doyuruyor da. Öyle olunca şimdi ipleri yeniden eline verdim. İyiki de 6 -9 ay arasında çok zorlamamisim kendimi diyorum. Elbette suyunu, meyvesuyunu, çorbasını vs veriyorum çoğu Zaman ama katı şeyleri kendi yiyor Zeynocugum

Neler veriyorsun canım katı olarak, kendi yiyebildiği?

Bende kendim yediriyordum. Hatta kaşık kaşık yedirmekte şu ara çok zorlandım. Sıcaklardan çorba istemiyor vs.. Sağlıklı Milkshake yapıyorum pipetle veriyorum içiyor
Son 1 haftadır da elimden alıp kendi yemek istiyor. O yüzden sordum
Demek ki vakitleri gelmiş bebelerimizin.
Bugün mücver yediriyordum. Biraz ben verdim biraz kendi yerken doyduktan sonra benim ağzıma vermeye başladı ben yedikçe çok mutlu oldu kıkır kıkır güldü resmen büyüyor gözlerim doluyor

Benim kızım var görene kadar herkes yok abartıyorsun diyorlar en son Allah yardımcın olsun 1 saniye durmuyor gerçekten deyip elime veriyorlar bebekciğimi
Maşallah kıpırdak kızçee genel de erkekler öyle olur derler kızlar sakin olur derler ama seninki nadir olanlardan demek ki
Ay çok zor ya çok hareketli bebişle uğraşmak

Maşallah kıpırdak kızçee genel de erkekler öyle olur derler kızlar sakin olur derler ama seninki nadir olanlardan demek ki
Ay çok zor ya çok hareketli bebişle uğraşmak

Kucağımıza alıyoruz orda bile kendi etrafında dönüyor arkadaşlarımın aynı zamanlarda doğan çocukları var bi bizim kız böyle, dediğin gibi diğer kızlar sakince oturup oyuncak oynuyor. Bu da gidip oğlanlarla oynuyor birbirlerine tırmanıyorlar sürekli

Evet evet bence de biraz vaktinin gelmesiyle alakalı. Çünkü 3 ay önce bu şekilde seri kullanamiyordu ellerini, iyi ki doyarsa da doymazsa da deyip ona bırakmamışim çünkü gerçekten çok az yiyebiliyordu.

Benim oğlan da birkaç haftadır bize yedirmeye çalışıyor ya isirasim geliyor o minnak ellerini

Ben ısırıyorum valla dayanamıyorum
Bir de biz yersek yiyor. Öyle tek başına yemek yemekten hiç hoşlanmıyor. İlla ki o aile sofrasına oturacak hanımefendi
Kedilerle nasıl arası bu arada

Ben ısırıyorum valla dayanamıyorum
Bir de biz yersek yiyor. Öyle tek başına yemek yemekten hiç hoşlanmıyor. İlla ki o aile sofrasına oturacak hanımefendi
Kedilerle nasıl arası bu arada
Aynen aynen.
Kedilere bayılıyor ama kediler ona pek bayılmıyor çünkü tüylerini, bıyıklarını yoluyor eline geçirince pat küt indiriyor. O yüzden minnoşlarim benim oğlanı gördüğü yerde vinnn

+1 cok saglikli beslemekten oldugunu dusunuyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…