Bizdede aynı problem vardı ben ninniyle uyutuyorum ilk başta kendim söylüyordum şimdi youtube da iyiliğe ninniler adlı kanalı açıyorum saçlarını severek sizede öneririm terapi gibi oluyor sanki hemen gözlerini kapatıyor bizimki :)merhabalar benim bir sorum olacak kızımı ayakta sallamak ve kucağımda gezdirmek dışında uyutamıyorum aslında tv veya tablet karşısında hemen uyukluyor ama öylede alıştırmak istemiyorum göz sağlığı beyin sağlığı için iyi değil yani siz hangi yöntemleri uyguluyosunuz?
TV tablet izletmeyin kaç aylık kimerhabalar benim bir sorum olacak kızımı ayakta sallamak ve kucağımda gezdirmek dışında uyutamıyorum aslında tv veya tablet karşısında hemen uyukluyor ama öylede alıştırmak istemiyorum göz sağlığı beyin sağlığı için iyi değil yani siz hangi yöntemleri uyguluyosunuz?
aa nasıl ya direkt uyuyor mu bizimkinde de deniyim çok umudum yk ama genelde bişeyleri izlerken uyuyo dinlemek farklı olacak sertap erener sezen aksu falan söylüyormuş çok iiiBizdede aynı problem vardı ben ninniyle uyutuyorum ilk başta kendim söylüyordum şimdi youtube da iyiliğe ninniler adlı kanalı açıyorum saçlarını severek sizede öneririm terapi gibi oluyor sanki hemen gözlerini kapatıyor bizimki :)
benimki kucağa bile gelmiyo valla çoğu zaman tv tablet izletmemeye çalışıyorm elimden geldiğnce şu ninniye bakıcam öyle sesler ilgisini çekiyoTV tablet izletmeyin kaç aylık kiçoğunlukla emerek, emerek uyumadiysa birkaç dk gezdiriyorum kucağımda pis pis yapıyorum, hala uyumadiysa yatağına yatırıyorum beş on dakika pis pis falan diyorum bir şekilde oynayarak uyuyor.. ayakta saklanmaktan nefret ediyor benimki:)
Evet tatlım uyuyor sende dene belki işe yarar bu tarz hoş sesler rahatlatıyo benim bile uykum geliyor açıkcası kızımla dinlerken:))aa nasıl ya direkt uyuyor mu bizimkinde de deniyim çok umudum yk ama genelde bişeyleri izlerken uyuyo dinlemek farklı olacak sertap erener sezen aksu falan söylüyormuş çok iii
çok teşekkürler valla bi denicem bugün uyuturken umarım işe yararEvet tatlım uyuyor sende dene belki işe yarar bu tarz hoş sesler rahatlatıyo benim bile uykum geliyor açıkcası kızımla dinlerken:))
Sağol canım güzel fikir denemek kazım
ay çok güldüm ya ben zaten bir hafta kalırım onda da sizin son hafta gibi direkt bez popoya tamam. hakikaten oğlan çocukları bi başka hareketlilik konusunda her gören halime acıyo
Ay hepsini deniyorum da yogurt yedirip Yatirmayi, gece mamasi bile denedim. Banyo, mama, 1 2 saat once besleme, ustu kapali, ustu acik, bla bla huy sanirim. Annem uyumasinBizimki de o saatlerde uyuyor aslında. Muhallebi ya da yoğurtlu meyve filan yediriyorum akşam hem daha kolay uyusun hem de tok tutsun diye. Acıkmayla ilgili de sorunu yoksa bence havadan olabilir. Bir de gündüz az uyuyorsa o da gece uykusunu etkiliyormuş.
Ben ne zaman üstünü ince müslin bez ile bile örtsem çok sık uyanıyor o yüzden şu an hiçbir şey örtmüyorum. Şort-tişörtle uyuyor, o göbüş de hep açıkta. Arada tişörtünü indiriyorum göbeği kapansın diye, biraz sonra ona bile uyanıyor ya da uykusunda göbeğini açıp tekrar uyuyorBizde sorun sıcaklardı mesela, biz göbüşü açmakla çözüm bulduk
Ya gerçekten bazen hiçbir şeyle alakası olmuyor, tamamen bebenin o anki ruh haline kalmış benceAy hepsini deniyorum da yogurt yedirip Yatirmayi, gece mamasi bile denedim. Banyo, mama, 1 2 saat once besleme, ustu kapali, ustu acik, bla bla huy sanirim. Annem uyumasin
Ya gerçekten bazen hiçbir şeyle alakası olmuyor, tamamen bebenin o anki ruh haline kalmış benceyani resmen aç yatıp çok güzel uyuduğu da oluyor, tok yatıp 27374848 kere uyandığı da. O yüzden......
Yani ilk ek gıdaya geçtiğimizde blw yaptım bir süre ve çok güzel gitti ama çok yoruldum. Her yeeer acayip batıyorduÇok güzel uyusunlar artık lütfen ya lütfen artık.
Mayacım sen blw yapıyor musun hala nasıl ilerliyor olmaktan ek gıda sürecin
Neler veriyorsun canım katı olarak, kendi yiyebildiği?Yani ilk ek gıdaya geçtiğimizde blw yaptım bir süre ve çok güzel gitti ama çok yoruldum. Her yeeer acayip batıyorduve çok az yiyordu. Sonra kendim yedirmeye başladım çoğunlukla. şimdi son birkac gündür yeniden blw ye geçtik ve ben şok maşallah çok güzel yemeye başladı, elini parmaklarını çok daha güzel kullanmayı öğrenmiş meğer. Ve kendini doyuruyor da. Öyle olunca şimdi ipleri yeniden eline verdim. İyiki de 6 -9 ay arasında çok zorlamamisim kendimi diyorum. Elbette suyunu, meyvesuyunu, çorbasını vs veriyorum çoğu Zaman ama katı şeyleri kendi yiyor Zeynocugum
Yani ilk ek gıdaya geçtiğimizde blw yaptım bir süre ve çok güzel gitti ama çok yoruldum. Her yeeer acayip batıyorduve çok az yiyordu. Sonra kendim yedirmeye başladım çoğunlukla. şimdi son birkac gündür yeniden blw ye geçtik ve ben şok maşallah çok güzel yemeye başladı, elini parmaklarını çok daha güzel kullanmayı öğrenmiş meğer. Ve kendini doyuruyor da. Öyle olunca şimdi ipleri yeniden eline verdim. İyiki de 6 -9 ay arasında çok zorlamamisim kendimi diyorum. Elbette suyunu, meyvesuyunu, çorbasını vs veriyorum çoğu Zaman ama katı şeyleri kendi yiyor Zeynocugum
Maşallah kıpırdak kızçeeBenim kızım var görene kadar herkes yok abartıyorsun diyorlar en son Allah yardımcın olsun 1 saniye durmuyor gerçekten deyip elime veriyorlar bebekciğimi
Maşallah kıpırdak kızçeegenel de erkekler öyle olur derler kızlar sakin olur derler ama seninki nadir olanlardan demek ki
Ay çok zor ya çok hareketli bebişle uğraşmak
Evet evet bence de biraz vaktinin gelmesiyle alakalı. Çünkü 3 ay önce bu şekilde seri kullanamiyordu ellerini, iyi ki doyarsa da doymazsa da deyip ona bırakmamışim çünkü gerçekten çok az yiyebiliyordu.Bende kendim yediriyordum. Hatta kaşık kaşık yedirmekte şu ara çok zorlandım. Sıcaklardan çorba istemiyor vs.. Sağlıklı Milkshake yapıyorum pipetle veriyorum içiyor
Son 1 haftadır da elimden alıp kendi yemek istiyor. O yüzden sordum
Demek ki vakitleri gelmiş bebelerimizin.
Bugün mücver yediriyordum. Biraz ben verdim biraz kendi yerken doyduktan sonra benim ağzıma vermeye başladı ben yedikçe çok mutlu oldu kıkır kıkır güldü resmen büyüyor gözlerim doluyor
Evet evet bence de biraz vaktinin gelmesiyle alakalı. Çünkü 3 ay önce bu şekilde seri kullanamiyordu ellerini, iyi ki doyarsa da doymazsa da deyip ona bırakmamışim çünkü gerçekten çok az yiyebiliyordu.
Benim oğlan da birkaç haftadır bize yedirmeye çalışıyor ya isirasim geliyor o minnak ellerini
Aynen aynen.Ben ısırıyorum valla dayanamıyorum
Bir de biz yersek yiyor. Öyle tek başına yemek yemekten hiç hoşlanmıyor. İlla ki o aile sofrasına oturacak hanımefendi
Kedilerle nasıl arası bu arada
Aynen aynen.
Kedilere bayılıyor ama kediler ona pek bayılmıyorçünkü tüylerini, bıyıklarını yoluyor eline geçirince pat küt indiriyor. O yüzden minnoşlarim benim oğlanı gördüğü yerde vinnn
+1 cok saglikli beslemekten oldugunu dusunuyorum artikKucağımıza alıyoruz orda bile kendi etrafında dönüyorarkadaşlarımın aynı zamanlarda doğan çocukları var bi bizim kız böyle, dediğin gibi diğer kızlar sakince oturup oyuncak oynuyor. Bu da gidip oğlanlarla oynuyor birbirlerine tırmanıyorlar sürekli