- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
Kardeşin ve ailen için çoook sevindim canım, ne kadar mutlu olduğunuzu tahmin edebiliyorum.Kızlar kardeşim hamileydi 20 haftalık. Sonuçları hep yaşamla bağdaşmayan bebek olarak çıkıyordu.
Bugün amniyosentez sonucu geldi ve bebekte sıkıntı yokmuşşşş.
İki aydın bitik durumdaydık. Buraya bile girmek istemiyordu canım. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam size. Bebeğin plesantasında veya eşinde trizomi13 varmış ama bebek temizmiş
ay şükür. Gozunuz aydinKızlar kardeşim hamileydi 20 haftalık. Sonuçları hep yaşamla bağdaşmayan bebek olarak çıkıyordu.
İki aydın bitik durumdaydık. Buraya bile girmek istemiyordu canım. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam size. Bebeğin plesantasında veya eşinde trizomi13 varmış ama bebek temizmiş
Gözünüz aydın çok şüküüür ne güzel bir mutlulukKızlar kardeşim hamileydi 20 haftalık. Sonuçları hep yaşamla bağdaşmayan bebek olarak çıkıyordu.
Kız aklımdaydı hep cok şükür cok sevindim yaKızlar kardeşim hamileydi 20 haftalık. Sonuçları hep yaşamla bağdaşmayan bebek olarak çıkıyordu.
Yeğenim topallamıştı canım dozlardan birinde, maalesef öyle olabiliyor. Yine de gözlemle daha kötüleşirse veya yarın da geçmezse doktora bir sor bakalım.Kızlar bugün menenjit aşısı yaptırdım bebeğime ama bacakları cok agrıyo üstüne basamıyor daha önce böyle olmadı endişelenmelimiyim agrı kesicide verdim fayda etmedi pek
Zaten hep yaz günü hasta oluyorlar. Kışın daha iyi bakıyoruz sanırım. Biz covid olduk on gün geçti hala iyi değiliz çok fazla.koku yok tat yok. Yine de bebisler iyi olsun da onların hastalığı çok zorKızlar yaz günü oğlumu hasta ettim ya boğazları şişiyor galiba sesi çatallasmaya başladı çok üzgünüm
Canım biz de menenjit yaptırıyoruz ama şu anda zamanı değil diye hatırlıyorum, doktor 12 aya kadar aşı yok demişti. Sen kaçıncı aydasın? Doktor mu dedi yapalım diyeKızlar bugün menenjit aşısı yaptırdım bebeğime ama bacakları cok agrıyo üstüne basamıyor daha önce böyle olmadı endişelenmelimiyim agrı kesicide verdim fayda etmedi pek
İlk doz 3 ayda yapıldı bexsero ikinci doz 9 ay içinde gene bexsero 7 ayda nimenrix yapıldı . 13 ayda hem nimenrix hemde bexsero yapılacakCanım biz de menenjit yaptırıyoruz ama şu anda zamanı değil diye hatırlıyorum, doktor 12 aya kadar aşı yok demişti. Sen kaçıncı aydasın? Doktor mu dedi yapalım diye
Ay canım bizimki hiç adım dahi atamıyor . Benmi aşı olurken cok fazla acıttım tutarken diyorumYeğenim topallamıştı canım dozlardan birinde, maalesef öyle olabiliyor. Yine de gözlemle daha kötüleşirse veya yarın da geçmezse doktora bir sor bakalım.
Gozunuz aydin saglikla kucaginiza alin insKardeşin ve ailen için çoook sevindim canım, ne kadar mutlu olduğunuzu tahmin edebiliyorum.
Gecmis olsun ins hemen atlatirKızlar yaz günü oğlumu hasta ettim ya boğazları şişiyor galiba sesi çatallasmaya başladı çok üzgünüm
Kızlar kardeşim hamileydi 20 haftalık. Sonuçları hep yaşamla bağdaşmayan bebek olarak çıkıyordu.
Kızlar yaz günü oğlumu hasta ettim ya boğazları şişiyor galiba sesi çatallasmaya başladı çok üzgünüm
Ah ciddi misin yaKızlar bugün bebem şu My Baby Float yazan marka can simidiyle havuzdaydı. Sağa sola çok eğiliyo simitteyken, öyle oynayıp dururken bir anda simitle beraber tepetaklak olduAllah’tan hemen yanında kuzeni vardı, anında kafasını suyun üstüne çıkardı ama o korku yetti bana 1 saniyede öldüm resmen. Simit filan kullanıyorsanız asla güvenmeyin demeye geldim, mutlaka kol mesafenizde olsun bebeğiniz.
Kızlar bugün bebem şu My Baby Float yazan marka can simidiyle havuzdaydı. Sağa sola çok eğiliyo simitteyken, öyle oynayıp dururken bir anda simitle beraber tepetaklak olduAllah’tan hemen yanında kuzeni vardı, anında kafasını suyun üstüne çıkardı ama o korku yetti bana 1 saniyede öldüm resmen. Simit filan kullanıyorsanız asla güvenmeyin demeye geldim, mutlaka kol mesafenizde olsun bebeğiniz.
Evet canım sarı olan, yeğenimden kalmıştı kullanayım dedim ama çok da bayılmadım açıkçası. Denizde de çocuk içine gömüldüğü için dalgayla gelen sular önünde birikiyor, suratına çarpıyor filan; zaten bundan da hoşlanmamış ve kullanmayı bırakmıştım. Gerçekten bebek içine çok gömülüyor, yorumlarında filan da aynısını yazmışlar o yüzden bu marka almanı tavsiye etmem.Şu sarı olan değil mi?
Ondan alacaktım ben de.
Başka alternatiflere bakıyım o zaman.
Zaten çok uzakta tutmam ama yine de devrilip kötü bir anı kalsın istemem.