Teşekkür ederim bilgilerden dolayıEvet canım sarı olan, yeğenimden kalmıştı kullanayım dedim ama çok da bayılmadım açıkçası. Denizde de çocuk içine gömüldüğü için dalgayla gelen sular önünde birikiyor, suratına çarpıyor filan; zaten bundan da hoşlanmamış ve kullanmayı bırakmıştım. Gerçekten bebek içine çok gömülüyor, yorumlarında filan da aynısını yazmışlar o yüzden bu marka almanı tavsiye etmem.
Benimkinin hem içine gömülüp hem ters dönmeyi başarması da ayrı bir konu tabii
Canım çok sevindim masallah Rabbım tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kavuşunKızlar kardeşim hamileydi 20 haftalık. Sonuçları hep yaşamla bağdaşmayan bebek olarak çıkıyordu.
Bugün amniyosentez sonucu geldi ve bebekte sıkıntı yokmuşşşş.
İki aydın bitik durumdaydık. Buraya bile girmek istemiyordu canım. Nasıl mutlu olduğumu anlatamam size. Bebeğin plesantasında veya eşinde trizomi13 varmış ama bebek temizmiş
Bende kızı ve kendimi hastalandirdim kız serum fizyolojik toparladı da ben de hala izleri var terliyorum gece ondan olduk benim saç diplerim hep ıslak gibi geçen sene bantlar karşısında uyuyordum gece hastalanmiyordum bu sene soğutucu hiçbir şey kullanmıyorum daha çok hastayimKızlar yaz günü oğlumu hasta ettim ya boğazları şişiyor galiba sesi çatallasmaya başladı çok üzgünüm
Bende kızı ve kendimi hastalandirdim kız serum fizyolojik toparladı da ben de hala izleri var terliyorum gece ondan olduk benim saç diplerim hep ıslak gibi geçen sene bantlar karşısında uyuyordum gece hastalanmiyordum bu sene soğutucu hiçbir şey kullanmıyorum daha çok hastayim
Canım ben kullandım, güneş konusunda bir sorun olmadı. Yazlıktaki 4. haftamız olduğu için çocuk artık kapkara oldu gerçi ama öyle güneş yanığı vs gibi bir şey yaşamadık çok şükür. Sinek kovucuyu düzenli kullanmadım, kokusu pek hoşuma gitmedi diye. Kullandığım zaman da sinek yedi çocuğu o yüzden çok etkili gelmedi bana.Kızlar bebişlere hangi güneş kremini kullanıyorsunuz tatile gidenler ne kullandınız, İncia nın güneş kremiyle sinek kovucu sprayini sipariş verdim kullanan var mı aranız da ?
Maşallah,ayy ya inşallah bizde işe yarar sinek kovucu gideceğimiz yerde sivrisinek oluyo akşamları, bide onun etkisi çabuk geçiyo galiba tazelemek gerekiyo öyle okudum yorumlarda.Canım ben kullandım, güneş konusunda bir sorun olmadı. Yazlıktaki 4. haftamız olduğu için çocuk artık kapkara oldu gerçi ama öyle güneş yanığı vs gibi bir şey yaşamadık çok şükür. Sinek kovucuyu düzenli kullanmadım, kokusu pek hoşuma gitmedi diye. Kullandığım zaman da sinek yedi çocuğu o yüzden çok etkili gelmedi bana.
Tatile giderken şimdiki aklım olsa TruKid First Aid Stick veya o tarz bir ürün alırdım çünkü benim bebe sürekli çimlerde, kumlarda ve hatta kayrak zeminde dolaştığı için bacakları hep çizik içinde kaldı. Tam köy çocuğu oldu yarın eve dönünce ne yapacağız bilmiyorum
Maşallah,ayy ya inşallah bizde işe yarar sinek kovucu gideceğimiz yerde sivrisinek oluyo akşamları, bide onun etkisi çabuk geçiyo galiba tazelemek gerekiyo öyle okudum yorumlarda.
Güneş kremine sevindim yanık olmasında esmerleşsin sıkıntı yok zaten biz o kadar kalmıycaz 1 hafta en fazla
Ayy benim oğlanda o bir haftada bile aynı olur kesin çok kıpırdak zaptedemem bende ne halde döneriz Allah bilir
Hiç tazelemedim canım belki ondan olmuştur, açıkçası o kadar özen göstermedim sinek konusundaMaşallah,ayy ya inşallah bizde işe yarar sinek kovucu gideceğimiz yerde sivrisinek oluyo akşamları, bide onun etkisi çabuk geçiyo galiba tazelemek gerekiyo öyle okudum yorumlarda.
Güneş kremine sevindim yanık olmasında esmerleşsin sıkıntı yok zaten biz o kadar kalmıycaz 1 hafta en fazla
Ayy benim oğlanda o bir haftada bile aynı olur kesin çok kıpırdak zaptedemem bende ne halde döneriz Allah bilir
Genelde kaçta uyutuyorsun canım ve uyumadan önceki açlık durumu nasıl? Havalar çok sıcak hiçbir şey olmasa bile sıcaktan da uyanıyor olabilir. Benim küçük yeğenim de aynı durumda, en son gidip fayansın üstüne yatıp öyle uyuyormuşKizlar ya benim bebis gece cok uyaniyor. Mesela aksam uykusuna yatirdiktan sonra enaz 10 defa uyandi. Sabah da 6 diyince aciyor gozu. Tavsiyeniz var mi
Kizlar ya benim bebis gece cok uyaniyor. Mesela aksam uykusuna yatirdiktan sonra enaz 10 defa uyandi. Sabah da 6 diyince aciyor gozu. Tavsiyeniz var mi
Hiç tazelemedim canım belki ondan olmuştur, açıkçası o kadar özen göstermedim sinek konusundaBizde krem sürmek, üst baş değiştirmek resmen bir buhran ya. Özellikle güneş kreminde bildiğin boğuşuyoruz, en son kolumun altına sıkıştırıp bağırta bağırta sürüyordum O yüzden çok tazelemedim kremleri
Ben Waikiki’den Uv korumalı uzun kollu üst almıştım, o da iş görüyor bu arada. Bazen çıldırttığı için göğsünü, sırtını bırakıyordum artık hiç oralar yanmadı o üst olunca.
9 gibi canim son uykusundan 4 veya 4 bck saat sonraGenelde kaçta uyutuyorsun canım ve uyumadan önceki açlık durumu nasıl? Havalar çok sıcak hiçbir şey olmasa bile sıcaktan da uyanıyor olabilir. Benim küçük yeğenim de aynı durumda, en son gidip fayansın üstüne yatıp öyle uyuyormuş
Instagramda makyaj fırçası kullanarak krem sürdüklerini gördüm, zorlanırsan deneyebilirsinben de nasıl sürerim hiç bir fikrim yok açıkcası, tam benim oğlanı anlatıyosun
Aa o üst te baya iyiymiş o zaman uv korumalı şapka almıştık bizde omuzları falan kapatıyor baya güzel bişey ama üst görmemiştim sağol canım
Sağol canım güzel fikir denemek kazımInstagramda makyaj fırçası kullanarak krem sürdüklerini gördüm, zorlanırsan deneyebilirsinOğlan çocukları ekstra sıkıntılı valla. Ben kaç tane Uv korumalı şapka da aldım, başlarda takıyordu ama sonra direkt kafasından çıkarmaya başladı. İki tarafına lastik dikip bağladık onu bile çıkarıp atıyordu sıkıntılı bebe Bizim ilk hafta ile son hafta denize girişimiz bambaşka zaten. İlk hafta full takım giyinikti, son hafta altında beziyle denizin kenarına bırakıyodum artık kendi suya giriyodu bir noktaya kadar
Bizimki de o saatlerde uyuyor aslında. Muhallebi ya da yoğurtlu meyve filan yediriyorum akşam hem daha kolay uyusun hem de tok tutsun diye. Acıkmayla ilgili de sorunu yoksa bence havadan olabilir. Bir de gündüz az uyuyorsa o da gece uykusunu etkiliyormuş.9 gibi canim son uykusundan 4 veya 4 bck saat sonra
Hakikaten sıcaklar çok etkiliyor. Ben de hiçbir şey ortmuyorum. Bildiğin ince zibinla yatıyor, kendim de aynı açıklıkta şeyler giyiyorum, gece üşüyor muyum bakayım diye. Kendim usumuyorsam hiçbir şey ortmuyorum ona da.Bizimki de o saatlerde uyuyor aslında. Muhallebi ya da yoğurtlu meyve filan yediriyorum akşam hem daha kolay uyusun hem de tok tutsun diye. Acıkmayla ilgili de sorunu yoksa bence havadan olabilir. Bir de gündüz az uyuyorsa o da gece uykusunu etkiliyormuş.
Ben ne zaman üstünü ince müslin bez ile bile örtsem çok sık uyanıyor o yüzden şu an hiçbir şey örtmüyorum. Şort-tişörtle uyuyor, o göbüş de hep açıkta. Arada tişörtünü indiriyorum göbeği kapansın diye, biraz sonra ona bile uyanıyor ya da uykusunda göbeğini açıp tekrar uyuyorBizde sorun sıcaklardı mesela, biz göbüşü açmakla çözüm bulduk