Bence benimki ataktaKizlar atak ta olan var mi ?
Bence benimki atakta.. geceyi memede geçiriyoruz , uyutmak çokzorlaştı, .. zaten uyku sorunu hep vardı ama baya yol almıştık. Gece uyanması 2-3e düşmüştü ki bu hafta yine sayamayacağım kadar çok kalkmaya başladı..gündüz hep bir kucak isteği hep bir mızmızlanma ..46. hafta atağı 40-44. Haftalar arası başlıyormuş. benimki de 41. haftada .. bunlar da atak değilse gelecek ataktan korkmaya başladım çok
Kızlar kızamık aşısı yaptırdık bugün, aranızda yaptıranlarda hiç yan etki gören oldu mu? Doktor ateş yapabilir dedi bize, kan tahlili de yaptıracaktık ama gelişimi iyi diye onu da 1 yaş kontrolüne erteledi.
Valla canım ertelendi de iyi mi oldu bilmiyorum ya. 1 yaşta 4 tane aşısı var dedi doktor, üstüne de tahlil filan bebenin haşatı çıkacak diye şimdiden dertlendim resmen.Biz de kan tahlilini ertelemiştik ay o şekilde. 9.ay aşısını yaptırdığımızda ateş olmadı ama bi hararet, sıcaklama oldu daha çok halsizleşme oluyor. Muhtemelen biraz ağrı yaptı uyumadı. Calpol verdim bir kez sonra toparladı çok şükür.
Biz kan tahlili verdik Demir falan düşük çıkmıştı . Doktor düzenli kullanmaya devam dedi 1 Yaşta bütün kan tahlilleri bir daha yapılacak . Kızamık aşısınıda 10 ayda yaptırcamValla canım ertelendi de iyi mi oldu bilmiyorum ya. 1 yaşta 4 tane aşısı var dedi doktor, üstüne de tahlil filan bebenin haşatı çıkacak diye şimdiden dertlendim resmen.
Hahah biz de hep ataktayiz ama bu dublesiAtak takip etmiyorum inan atakta gibi her ankızımla gece sohbetlerine devam.
Ben yaptirdim. Ates olmadi. Kan tahlilini parmaktan alip hemen cihazla hemoglabin bakmislardi. Gelisimle ne alakasi varki.Kızlar kızamık aşısı yaptırdık bugün, aranızda yaptıranlarda hiç yan etki gören oldu mu? Doktor ateş yapabilir dedi bize, kan tahlili de yaptıracaktık ama gelişimi iyi diye onu da 1 yaş kontrolüne erteledi.
Valla canım ertelendi de iyi mi oldu bilmiyorum ya. 1 yaşta 4 tane aşısı var dedi doktor, üstüne de tahlil filan bebenin haşatı çıkacak diye şimdiden dertlendim resmen.
Kızlar ya benim kizim 2 gündür cok açık sari ve sıvı formda kaka yapiyor neden olabilir sizce. Düşünüyorum da yedigi seyler hep acik şeylerdi. Yumurta sarisi beyaz peynir karisimi, kabak corbasi, muhallebi gibi. Ondan olabilir mi sizce
Hahah biz de hep ataktayiz ama bu dublesi
Cok cok açık sari canim rengi beyazi andirmiyor ama 4 5 kere yapiyor iki gündür sıvı formda. Bakalim bugun daha kati besleyecegimTek seferde hepsi bitecek diye bakmak lazım.
Kan alınmasına hiç gönlüm el vermiyor ama mecburben kızımda demir takviyesi de kullanamadım. Çok ağrı yaptığı için. O düşük çıkarsa diye endişe ediyorum.
Kabak çorbası içince olabilir. Yapma aralığı çok sık değilse ve rengi beyaza dönük değilse endişe edilecek bir durum yok bence.
Dün akşam annemlere bıraktım bir an oturtmamış kucakta gezdirin beni diye bağırmış. Onlar da biz yokuz diye huysuzlandığını zannetmişler yazık
Canım vitaminlere filan da bakılıyor tam kan tahlili olacakmış, gelişiminde bir sıkıntı bar gibi görmüyorsam 1 yaşta istiyorum dedi doktor ona da. Doktor demedi de idrar tahlili de istenecek sanırım, Allah şimdiden yardımcımız olsunHahah biz de hep ataktayiz ama bu dublesi
Ben yaptirdim. Ates olmadi. Kan tahlilini parmaktan alip hemen cihazla hemoglabin bakmislardi. Gelisimle ne alakasi varki.
Bizim doktorumuz 5-12 gün sonra ateş olabilir dedi, salı günü aşı olduk, arada bakıyorum ateşineKızlar kızamık aşısı yaptırdık bugün, aranızda yaptıranlarda hiç yan etki gören oldu mu? Doktor ateş yapabilir dedi bize, kan tahlili de yaptıracaktık ama gelişimi iyi diye onu da 1 yaş kontrolüne erteledi.
Rengi neyse de sıvı formda olması bebeği negatif etkiler bu sıcak havada. Bizim kız da biraz ishal gibi olmuştu, doktor reflor probiyotik verdi, suyla karıştırılan şase, istersen sen de bir doktora sor. Bir de patates pirinç çorba yapabilirsin, muz verebilirsin katı kaka yapması içinCok cok açık sari canim rengi beyazi andirmiyor ama 4 5 kere yapiyor iki gündür sıvı formda. Bakalim bugun daha kati besleyecegim
Yaklaşık 2saat once reflor aldim bende verecegim teşekkür ederim tavsiyen icin arkadaşımRengi neyse de sıvı formda olması bebeği negatif etkiler bu sıcak havada. Bizim kız da biraz ishal gibi olmuştu, doktor reflor probiyotik verdi, suyla karıştırılan şase, istersen sen de bir doktora sor. Bir de patates pirinç çorba yapabilirsin, muz verebilirsin katı kaka yapması için
Ne demek, çok geçmiş olsun, en az 3-5 gün vermen lazım etki etmesi içinYaklaşık 2saat once reflor aldim bende verecegim teşekkür ederim tavsiyen icin arkadaşım
Kizlar aranizda kulot bez kullanan vae mi ?
Aynen o yuzden daha pratik olabilir diye dusundum. Banyoda da ayakta yizbizBu sorunun cevabını ben de bekleyim.
Bez takmak bile atağa dahil mi1 dakikalık işi 15 dakikaya çeviriyor. Asla durmuyor ya ağlıyor ya böcek gibi emekliyor ayağa kalkıyor.
Aynen o yuzden daha pratik olabilir diye dusundum. Banyoda da ayakta yizbiz