Benim eşim de bugün tatile çıkıyor. Valla acayip seviniyorum, en azından iki hafta çocuğa tek bakmak zorunda kalmayacağım
Kızlar bebelerinize hiç balık verdiniz mi? Biz bu akşam balıkçıya gittik, ben levreğimden minicik bir parça verdim, suyla karışık yuttu. Şimdi nete bakıyorum, alerjen bir şeymiş balık, yazmışlar bir sürü, korktum. Olduğumuz yerde hastane filan da yok, Allah korusun
Merhaba umarım bebeğiniz hafif atlatmıştır. Bizimde süt alerjimiz var doktorumuz bizede önermedi rotavirüs aşısını. Ama içim içimi yiyor diyebilirim. Rabbime emanet. Acaba nasıl atlattınız çok zor bir süreç miydi.Kızlar rotavirus testimiz pozitif maalesef cok üzgünümAlerjiden dolayi aşıyı onermedi doktoru ve yaptırmamıştık Hastaneye yatirirlar mi ne olur simdi bilen var mi
Yoo düşmüyorKız öyle düşmüyormu
Merhabalr canim. Evet zor oldu açıkçasi hastanede yatmadik reflör kullandik bol bol su ve emzirme yaptik. 800gram kadar kilo.verdi yavrum 1hafta kadar sürdü cok cok iştahsız oldu sadece meme emdi. İnşallah siz hic geçirmezsiniz,Merhaba umarım bebeğiniz hafif atlatmıştır. Bizimde süt alerjimiz var doktorumuz bizede önermedi rotavirüs aşısını. Ama içim içimi yiyor diyebilirim. Rabbime emanet. Acaba nasıl atlattınız çok zor bir süreç miydi.
Ben 3 gun kuraliyla somon verdim gecen hafta. Bu hafta da verdim. Haftada 2 gun vermeyi dusunuyorum imkanim oldukca. Doktor 7. Ay baslayabilirsin demisti ama ben kosturmaktan firsat bulamadim tembelligimden 9. Aya kaldi acikcasiKızlar bebelerinize hiç balık verdiniz mi? Biz bu akşam balıkçıya gittik, ben levreğimden minicik bir parça verdim, suyla karışık yuttu. Şimdi nete bakıyorum, alerjen bir şeymiş balık, yazmışlar bir sürü, korktum. Olduğumuz yerde hastane filan da yok, Allah korusun
Selam nasilsinnn ya. Bir meme mama savaşın vardi hatırladığım kadarıyla inatçı oglusunla nasil şimdi ek gidaya alisti miAylardır bakmıyordum buralar buram buram ek gıda olmuş büyüttük bebişleri resmen
İyiyim sen nasılsınnn valla şimdi bide ek gıda savaşım var + olarak eklendi benim çocuk büyümüyor 3-6 ay giyiyor hala 2 numara bebek bezi kullanıyoruz bugün 10 aylık doktor kontrolüne gittik 6950 olmuş 71 cm saldım ben doktor da diyo boşver diye yürüdü yürüyecek bir adım atıyor düşüyor sonra gel baba dede falan diyo her yerden bana gelmeye çalışıyo falan istemediği birşey olunca kendini yerlere atıyo iki hafta önce de bir dişimizin ucu göründü çok şükür dişsiz kalcak sanmıştımSelam nasilsinnn ya. Bir meme mama savaşın vardi hatırladığım kadarıyla inatçı oglusunla nasil şimdi ek gidaya alisti mi
Atom karınca olmuş maşallahİyiyim sen nasılsınnn valla şimdi bide ek gıda savaşım var + olarak eklendi benim çocuk büyümüyor 3-6 ay giyiyor hala 2 numara bebek bezi kullanıyoruz bugün 10 aylık doktor kontrolüne gittik 6950 olmuş 71 cm saldım ben doktor da diyo boşver diye yürüdü yürüyecek bir adım atıyor düşüyor sonra gel baba dede falan diyo her yerden bana gelmeye çalışıyo falan istemediği birşey olunca kendini yerlere atıyo iki hafta önce de bir dişimizin ucu göründü çok şükür dişsiz kalcak sanmıştımkök söktürüyor yAni evde her yer her yerde herşeyi taşıyor indiriyor aşağı çamaşır sepetini koltuğun önüne getiriyor ona tırmanıyor ordan koltuğa tırmanıyor çıldırıyoruz evde işte yemek desen yok mama desen yok biraz emiyo işte Allah razı olsun ölmeyecek kadar o kadar işte
Doktor herşey mükemmel kilo dışında diyor o içimi rahatlatıyor da dışardan gören AA çok küçük bu bakamıyor musunuz falan diyor yA birine böyle yumrukla karşılık vericem sabıkam olcak diye korkuyorum seni suya götürür susuz getirir diyorum genelde ki haksız sayılmamAtom karınca olmuş maşallahbazı çocuklar daha zor büyüyor e bir de hareket eklenince...
Bilişsel gelişiminde sıkıntı yok belli ki. Boyu da normal, kiloyu zamanla alır ne yapalım
Doktor herşey mükemmel kilo dışında diyor o içimi rahatlatıyor da dışardan gören AA çok küçük bu bakamıyor musunuz falan diyor yA birine böyle yumrukla karşılık vericem sabıkam olcak diye korkuyorum seni suya götürür susuz getirir diyorum genelde ki haksız sayılmam
İyiyim sen nasılsınnn valla şimdi bide ek gıda savaşım var + olarak eklendi benim çocuk büyümüyor 3-6 ay giyiyor hala 2 numara bebek bezi kullanıyoruz bugün 10 aylık doktor kontrolüne gittik 6950 olmuş 71 cm saldım ben doktor da diyo boşver diye yürüdü yürüyecek bir adım atıyor düşüyor sonra gel baba dede falan diyo her yerden bana gelmeye çalışıyo falan istemediği birşey olunca kendini yerlere atıyo iki hafta önce de bir dişimizin ucu göründü çok şükür dişsiz kalcak sanmıştımkök söktürüyor yAni evde her yer her yerde herşeyi taşıyor indiriyor aşağı çamaşır sepetini koltuğun önüne getiriyor ona tırmanıyor ordan koltuğa tırmanıyor çıldırıyoruz evde işte yemek desen yok mama desen yok biraz emiyo işte Allah razı olsun ölmeyecek kadar o kadar işte
Bununda üstüne çıkıyor heryere çıkıyor düz duvara tırmanıyor nasıl kilo alsın bu çocuk yaşlılara verilen bir mama var bugün onu verdi doktor mamalarına kat diye onu denicem şimdi bakalım Eki Görüntüle 3104797
Ya maşallah sanaaDoktor herşey mükemmel kilo dışında diyor o içimi rahatlatıyor da dışardan gören AA çok küçük bu bakamıyor musunuz falan diyor yA birine böyle yumrukla karşılık vericem sabıkam olcak diye korkuyorum seni suya götürür susuz getirir diyorum genelde ki haksız sayılmam
Masallah canm cok tatlı olmuş . Valla benim bebekte yemez oldu çok yoruluyorum iki çocukta iştahsız benim napcam bunlarla bilmiyorum . İlki bebekkende yemezdi halada yemeZBununda üstüne çıkıyor heryere çıkıyor düz duvara tırmanıyor nasıl kilo alsın bu çocuk yaşlılara verilen bir mama var bugün onu verdi doktor mamalarına kat diye onu denicem şimdi bakalım Eki Görüntüle 3104797
Kızlar, sizin bebeler hiç bi şeyler söylüyor mu? Benim kızım tek bir kelime bile etmedi şimdiye kadar, normal mi acaba? Bunu düşündüğüm için etkilenmişim heralde, dün gece rüyamda kızım bi anda benimle ingilizce konuşuyordu, aa diyorum, bak konuşmadı konuşmadı bi anda neler konuştu :)
Daha erken canım ya ama bi başlayınca gerisi sıra sıra geliyorKızlar, sizin bebeler hiç bi şeyler söylüyor mu? Benim kızım tek bir kelime bile etmedi şimdiye kadar, normal mi acaba? Bunu düşündüğüm için etkilenmişim heralde, dün gece rüyamda kızım bi anda benimle ingilizce konuşuyordu, aa diyorum, bak konuşmadı konuşmadı bi anda neler konuştu :)
Valla. Benimki Arapça konuşuyor hiç birşey anlamıyorum dediğindenKızlar, sizin bebeler hiç bi şeyler söylüyor mu? Benim kızım tek bir kelime bile etmedi şimdiye kadar, normal mi acaba? Bunu düşündüğüm için etkilenmişim heralde, dün gece rüyamda kızım bi anda benimle ingilizce konuşuyordu, aa diyorum, bak konuşmadı konuşmadı bi anda neler konuştu :)
Canım yavaştan başladıKızlar, sizin bebeler hiç bi şeyler söylüyor mu? Benim kızım tek bir kelime bile etmedi şimdiye kadar, normal mi acaba? Bunu düşündüğüm için etkilenmişim heralde, dün gece rüyamda kızım bi anda benimle ingilizce konuşuyordu, aa diyorum, bak konuşmadı konuşmadı bi anda neler konuştu :)