Kızlar hepinizi çoook özledim
bu sıralar bebeğin peşinde koşmaktan öyle yorgun ve bitkinim ki pek yazamıyorum. Asla geçmeyen bir yorgunluk ve uyku halim var. Kan değerlerim düştü sanırım, takviye kullanmam lazım ama doktorun randevu yok gidip değerlerine baktıramıyorum. Aranızda takviye kullanan var mı ?
Benim kız 8 aylık oldu, canavara dönüştü son bir aydır resmen. Artık tamamen emekliyor. Desteksiz oturmaya da başladı. İlk adım arabası almıştık ona tutunup kendisi adımlıyor. Kanepeleri örtülerine tutunup baştan sona adımlıyor ufak ufak. TV sehpasına tutunup kalkıyor. Uzanıp tutabildiği herşeyi çekip düşürmek istiyor. Çoğu zaman da kendi dengesini kaybedip düşüyor, kafasını vurup ağlıyor.
Yüzünde minnak morluklar olmaya başladı bile
öyle hareketli ki durmak istemiyor, peşinde dolanıyorum sürekli. Hoşuna giden oyuncak olursa kendi başına oynayıp oyalanıyor biraz. Ondan hariç naz yaparsa da paçamdan ayrılmıyor. Halının üstüne uzanıyorum üstüme çıkıp gülüşüyor, oyun oynuyor.
Üst dişleri de çıkacak sanırım, herşeyi ısırmaya başladı yine. Ek gıdaya devam ediyoruz, yeni şeyler denedik bir sıkıntı yaşamadık şükür. Ben yine de ara sıra iştahsız olduğu zamanlarda formül süt veriyorum, bizi idare ediyor.
Maddi olarak biraz sıkıntı yaşıyoruz bu aralar, hâlâ beşik alamadık.
Tutunup kalkmayı öğrendiği için artık uyanınca beşikten çıkmaya, atlamaya çalışıyor. Filesini kapatıp kenarlardan iyice sıkıştırıyorum, uyanma saatlerinde kontrol ediyorum uyanınca hemen kaldırmak için. Yoksa kendisi beşikte kalkıp sallıyor sağa sola, çıkmaya çalışıyor. Tam bir yürüyen tehlike oldu, şimdi neyi keşefedecek de başına bela açacak diye bekliyoruz.
Günde iki kez uyuyor ortalama 1 saat kadar. Bazen çok ihtiyaç duyarsa 3.bir şekerleme uykusu yapıyor. Akşam 9da uyuyor, sabah 6 gibi uyanıyor artık.
Sizlerde durumlar nasıl? Sayfaları tam okuyamadım, herkes iyidir umarım.
@GeminiWoman canım bebişine çok geçmiş olsun, şuan nasıl ?
zeynones sende kaza atlatmışsın sanırım çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklamış çok şükür.