2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Joie gerçekten güzel Zeyno sadece biraz ağır vede yer kaplıyor mutfağın küçükse zor olur ama onun dışında rahat düşme riski yok

Joie gerçekten güzel Zeyno sadece biraz ağır vede yer kaplıyor mutfağın küçükse zor olur ama onun dışında rahat düşme riski yok

Benim sıpayı joieden kaldıramadık, çok beğendi e bebekte
Aynı tipten başka markaymış eltimlerdeki. Bayrama gelince göreceğiz artık.
Mutfak geniş çok şükür.

Kızlar benim bebek 3 diş birden çıkartıyor ya. Ondanmı acaba iştahsız . Gittim az önce gene mama aldım aptamil

Ya kızlar mama sandalyesinde kimi en ucuzunu basitini al diyor kimi de özellikli olanları, çok kararsız kaldım. Sizinkiler nasıl, hangisini tavsiye edersiniz?
Benim bebegim hic birseyi sevmiyor kesin mama sandalyesini de sevmez. Ama kendini cok attirdigi icin saglam pahali olanlar sanirim is gorucek daha agir oldugu icin.
Ben ayni seyden bahsettiğimizi düşünüyorum kuzum istersen fotoğraf paylaşabilirsin özelden. Havuca gelince bende dün corbada vermistim rende seklinde oldugu gibi cikmis yine
At kuzum zaten kaka baka baka bir hal olduk

Benim bebegim hic birseyi sevmiyor kesin mama sandalyesini de sevmez. Ama kendini cok attirdigi icin saglam pahali olanlar sanirim is gorucek daha agir oldugu icin.

At kuzum zaten kaka baka baka bir hal olduk
Ben çekmedim kiz sen cekkte at istersen dedim

GeminiWoman matmazel34
Tesekkur ederim kizlar.
Peki anne sutu neden oyle oluyor ki acaba ayni seyden bahsediyoruz degilmi boyle kucuk kucuk yuvarlak beyaz oluşumlar.
Bebekler içtikleri anne sütünü midelerinde peynir yapıp bağırsaklarında öyle sindiriyorlar. Süt haliyle bağırsağa inse sindiremeden çıkışa doğru hızlıca yol alır o kakada gördüğün de tam sindirilememiş peynir parçaları.

Ya kızlar mama sandalyesinde kimi en ucuzunu basitini al diyor kimi de özellikli olanları, çok kararsız kaldım. Sizinkiler nasıl, hangisini tavsiye edersiniz?

Benim tek kriterim vardı ayak desteği olması. Yemek yerken yüksekte ayakların havada yediğini düşünsene. Uzmanlar çok önemsiyorlar bu ayak desteğini. Aldığın sandalyede olmazsa da ayağının geldiği yere kalın bi kurdele bişi bağlayabilirsin.
Ben ikinci el almayı mantıklı buldum letgo dan aldım. Peg perego sieata modeli. 500 e aldım tertemiz deri minderi.
Google dan en iyi man sandalyeleri listesi buldum. Sonra letgodan ordaki markaları sırasıyla aratıp aldım

Kızlar dün ek gıdaya başladık bir kez yoğurt verdim. Tadım dönemi olacak bu ay siz kaç kez veriyorsunuz tadım döneminde??

Kızlar dün ek gıdaya başladık bir kez yoğurt verdim. Tadım dönemi olacak bu ay siz kaç kez veriyorsunuz tadım döneminde??
İlk gün bir çay kaşığı
İkinci gün tatli
Üçüncü gün yemek kaşığı . Böylece üç gün tadiyor işte.

Ins sewer cnm sonradan da seven cok oluyo
Ters yatar şekilde kola alınca zaten yüzüne denk gelmiyor. Bin kere maşallah diyeyim. Ben hala tek yıkayamıyorum.

Kaç gündür aklımdasın eşinle çözebildiniz mi sorunları
Ben mecburen tek yikamak zorunda oldugum icin yikiyorum. Duzelmedi cnm hatta daha kotuye gitti. Bosaniyoruz. Cocuk icin diye dusunuyodum cocugu gormesem de olur dedi. 1 haftadir evde dgl. Arada geliyo cocugu gormeye evde oldugu zamandan daha cok giruyo diyebilirim yani

Kız aklımdaydın ya karşılıklı konuşsanız aracı kimse yokmu

Ya gerçekten mi çok üzüldüm. Bu kadar çözümsüz olan şey neymiş de böyle davranıyormış peki.
Görmesem de olur dediği çocuğu neden yapmış peki

Ya gerçekten mi çok üzüldüm. Bu kadar çözümsüz olan şey neymiş de böyle davranıyormış peki.
Sorma ya bende üzüldüm neden böyle yapıyo inatlık. Bence kendince yapmaya çalışıyor

Kız aklımdaydın ya karşılıklı konuşsanız aracı kimse yokmu
Aracilik durum kalmadi artik krediyle ev almistik yarisini istiyo. Yurt disina gitcekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…