Joie gerçekten güzel Zeyno sadece biraz ağır vede yer kaplıyor mutfağın küçükse zor olur ama onun dışında rahat düşme riski yokYa ben ucuz bir şeyi denetim hiç keyifli oturmadı. Babannesi pahalı bir şeye oturttu bayıldı kalkmak istemedi bile. Onu alacaktı ben de o kadar para vermek istemedim. İkinci el joie alacaktım tam, eltim de varmış vermemiş yeğenimizinki gelecek bayramda inşallah.
Önemli olan güvenliği bence öyle devrilmeye müsait olmamalı yapısı.
Joie gerçekten güzel Zeyno sadece biraz ağır vede yer kaplıyor mutfağın küçükse zor olur ama onun dışında rahat düşme riski yok
Ters yatar şekilde kola alınca zaten yüzüne denk gelmiyor. Bin kere maşallah diyeyim. Ben hala tek yıkayamıyorum.Ben de direkt dokuyorum. Kizim simdi basina dokc3m diyorum dokuyorum. Aglamiyo masalah
Kızlar benim bebek 3 diş birden çıkartıyor ya. Ondanmı acaba iştahsız . Gittim az önce gene mama aldım aptamil
Benim ilkide diş zamanı hep böyleydi inş çabucak atlatırKulak enfeksiyonu geçiriyor, balgam var. Bunların hepsi bulantı yapar. Diş de cabası. Çok normal.
Benim bebegim hic birseyi sevmiyor kesin mama sandalyesini de sevmez. Ama kendini cok attirdigi icin saglam pahali olanlar sanirim is gorucek daha agir oldugu icin.Ya kızlar mama sandalyesinde kimi en ucuzunu basitini al diyor kimi de özellikli olanları, çok kararsız kaldım. Sizinkiler nasıl, hangisini tavsiye edersiniz?
At kuzum zaten kaka baka baka bir hal oldukBen ayni seyden bahsettiğimizi düşünüyorum kuzum istersen fotoğraf paylaşabilirsin özelden. Havuca gelince bende dün corbada vermistim rende seklinde oldugu gibi cikmis yine
Ben çekmedim kiz sen cekkte at istersen dedimBenim bebegim hic birseyi sevmiyor kesin mama sandalyesini de sevmez. Ama kendini cok attirdigi icin saglam pahali olanlar sanirim is gorucek daha agir oldugu icin.
At kuzum zaten kaka baka baka bir hal olduk
Bebekler içtikleri anne sütünü midelerinde peynir yapıp bağırsaklarında öyle sindiriyorlar. Süt haliyle bağırsağa inse sindiremeden çıkışa doğru hızlıca yol alırGeminiWoman matmazel34
Tesekkur ederim kizlar.
Peki anne sutu neden oyle oluyor ki acaba ayni seyden bahsediyoruz degilmi boyle kucuk kucuk yuvarlak beyaz oluşumlar.
Ya kızlar mama sandalyesinde kimi en ucuzunu basitini al diyor kimi de özellikli olanları, çok kararsız kaldım. Sizinkiler nasıl, hangisini tavsiye edersiniz?
İlk gün bir çay kaşığıKızlar dün ek gıdaya başladık bir kez yoğurt verdim. Tadım dönemi olacak bu ay siz kaç kez veriyorsunuz tadım döneminde??
Aynen bende öyle yapıcamİlk gün bir çay kaşığı
İkinci gün tatli
Üçüncü gün yemek kaşığı . Böylece üç gün tadiyor işte.
Ins sewer cnm sonradan da seven cok oluyoMasallah canım .Benim bebek hiç banyo yapmayı sevmiyor. İlk dogdugu zaman eşim bırakmıyordu yapım. Hasta olur diye dırdır edip duruyordu şimdi çocuk hiç sevmiyor o yokken tek basımada yapamıyordum valla inş benimkide sever. Şansım hiç yaver gitmiyor ne yemeği seviyor ne banyo yapmayı
Ben mecburen tek yikamak zorunda oldugum icin yikiyorum. Duzelmedi cnm hatta daha kotuye gitti. Bosaniyoruz. Cocuk icin diye dusunuyodum cocugu gormesem de olur dedi. 1 haftadir evde dgl. Arada geliyo cocugu gormeye evde oldugu zamandan daha cok giruyo diyebilirim yaniTers yatar şekilde kola alınca zaten yüzüne denk gelmiyor. Bin kere maşallah diyeyim. Ben hala tek yıkayamıyorum.
Kaç gündür aklımdasın eşinle çözebildiniz mi sorunları
Kız aklımdaydın ya karşılıklı konuşsanız aracı kimse yokmuIns sewer cnm sonradan da seven cok oluyo
Ben mecburen tek yikamak zorunda oldugum icin yikiyorum. Duzelmedi cnm hatta daha kotuye gitti. Bosaniyoruz. Cocuk icin diye dusunuyodum cocugu gormesem de olur dedi. 1 haftadir evde dgl. Arada geliyo cocugu gormeye evde oldugu zamandan daha cok giruyo diyebilirim yani
Ben de bir hafta oldu başlayalı 3 öğün veriyorum istediği kadar ben veriyorum. Bizimki şuan 4 diş cıkarıyo hiç iştahı yokAynen bende öyle yapıcamama tek öğün mü ona takıldı aklım ilkin de nasıl verdim uçmuş bilgiler
Ins sewer cnm sonradan da seven cok oluyo
Ben mecburen tek yikamak zorunda oldugum icin yikiyorum. Duzelmedi cnm hatta daha kotuye gitti. Bosaniyoruz. Cocuk icin diye dusunuyodum cocugu gormesem de olur dedi. 1 haftadir evde dgl. Arada geliyo cocugu gormeye evde oldugu zamandan daha cok giruyo diyebilirim yani
Sorma ya bende üzüldüm neden böyle yapıyo inatlık. Bence kendince yapmaya çalışıyorYa gerçekten mi çok üzüldüm. Bu kadar çözümsüz olan şey neymiş de böyle davranıyormış peki.
Görmesem de olur dediği çocuğu neden yapmış peki
Aracilik durum kalmadi artik krediyle ev almistik yarisini istiyo. Yurt disina gitcekmisKız aklımdaydın ya karşılıklı konuşsanız aracı kimse yokmu
Ya gerçekten mi çok üzüldüm. Bu kadar çözümsüz olan şey neymiş de böyle davranıyormış peki.
Görmesem de olur dediği çocuğu neden yapmış peki
Aracilik durum kalmadi artik krediyle ev almistik yarisini istiyo. Yurt disina gitcekmis
Allah ıslah etsin bir şey diyemiyorum. Demek çocuğu görmese de olurmuş he. Baba ...Aracilik durum kalmadi artik krediyle ev almistik yarisini istiyo. Yurt disina gitcekmis