2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ben tüp bebekle gebe oldum hiç kan pıhtılaşma sorunum olmamasına rağmen kan sulandırıcı kullandırıyor hatta kesem haftasına göre küçük diye dozunu arttırdılar kan sulandırıcının sana hiçbir zararı olmaz faydası olur dedi doktor endişelenme dedi bana sen de korkma Allah’ın izniyle hiçbir sıkıntı olmaz inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻🤲🏻
Amin canım inşallah genetik testte bi problem çıkmayınca dr önlem amaçlı tüm ilaçları vermem lazım dedi.. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..

Amin canım inşallah genetik testte bi problem çıkmayınca dr önlem amaçlı tüm ilaçları vermem lazım dedi.. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..
Benim de tüm testler yapılmıştı hiçbir sorun çıkmamıştı ama kullanırdı doktor sizde kullanın Allahın izniyle korkmayın sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız inşallah

Kizlar merhaba.bugun araziye isim geregi ciktim eve geldim sirt agrisi ve hafif bir leke gordum dr.a gittim .ultrasyondan bakti kese yeni olusmus dedi bebek gorunmedi. Bu normal mi kizlar ya 😓6+0 olduk bugun

Kizlar merhaba.bugun araziye isim geregi ciktim eve geldim sirt agrisi ve hafif bir leke gordum dr.a gittim .ultrasyondan bakti kese yeni olusmus dedi bebek gorunmedi. Bu normal mi kizlar ya 😓6+0 olduk bugun
Bende her gün işim gereği arazideyim yollar çokk bozuk bende panik oluyorum ama Allaha emanet kalp atışı için erken daha merak etme zaten bi sorun olsa doktor sölerdi

geç döllenmedir canım doktor başka bir şey dedi mi

Kizlar cuma gunu kontrolum vardi ona giderim detaylı baksin bakalim bu dr.acil gittim diye ustte n bakti haftaya kalp atisi için gel dedi .progestan yazdi daha önce dusugum oldugunu soyledigim ve leke dedigim için yazdi ama yarin leke devam ederse alayım diyorum ilaci ...ya da sizce kullana yim mi

Kizlar bel ağrınız oluyor mu? Sabah bı balkon yıkayım dedim başka hiç bi is yapmadım hala belim ağrıyor 😑 ufacık işleri bile yapamamak bazen canımı sıkıyor sizinde böyle ufak şeyde ağrıyor mu

10. Haftaya gelindiğinde önceliğim bu test. Oğlumda yaptırmıştım. 10+5 te almıştım sonucu çabucak. Cinsiyetini de çok erken öğrenmiştim.☺️ Ama Türkiye’de laboratuvar olmadığından yurtdışına yollayacaklar sonuçlar 1 hafta - 10 gün sürüyormuş.

4300 ₺ gibi bir fiyat verdiler İzmir’de..

Tarama testleri daha sonra yapılıyor.

Bu , bir tüp kanla bakıldığı için 10. Hafta gibi erken bir sürede, çok önemli.

Prenatal test diye aratırsanız , bir sürü bilgi alabilirsiniz.
Ben 2016 yılında yaptırmıştım harmony test. Cinsiyeti de 11. Haftada öğrenmiştik .
Ben bugün kan verdim 434 çıktı değerim. Doktoruma daha gidemedim .

TAM OLARAK NEDİR BU TEST NE İÇİN ACABA
Bı test bazı genetik bozuklukları ortaya çıkarıyor . Trizomi down sendrom gibi . 2016 ekim doğumlu kızıma 11. Haftada yaptırdık biz. İnsanı rahatlatıyor kısmen

Kizlar cuma gunu kontrolum vardi ona giderim detaylı baksin bakalim bu dr.acil gittim diye ustte n bakti haftaya kalp atisi için gel dedi .progestan yazdi daha önce dusugum oldugunu soyledigim ve leke dedigim için yazdi ama yarin leke devam ederse alayım diyorum ilaci ...ya da sizce kullana yim mi
Benim de düşük öyküm var. 5. Hafta sonunda azıcık leke gelmeye başladı aralıklı. Doktor bana da vajinal progestan başladı hala kullanıyorum. Basladığım an kesildi. Bence ihmal etme ♥️

Bı test bazı genetik bozuklukları ortaya çıkarıyor . Trizomi down sendrom gibi . 2016 ekim doğumlu kızıma 11. Haftada yaptırdık biz. İnsanı rahatlatıyor kısmen
Peki bir tek özellerde mi yaptırılıyo istanbulda nerde yapılıyor acaba

Progestan iğne mi yazdı fitil mi tabi ki kullan bi zararı yok ki onun

Back
X