2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Keseyi gördükten sonra istemiyorlar beta değerini. Benim düşük yaptığım zaman keseyi görmüştü 1 hafta sonra bebeği görememişti sonra 2 hafta daha bekledik oluşmadı 8.haftada kese kendisi düştü. 1 hafta sonra bebeği göremeyince beta yapmıştı artmamış olduğu ortaya çıkmıştı. Korkmayın güzel düşünün güzel olsun kalp atışı için çok erken daha zaten😊
keseyi gördük çok şükür ters bir durum oldugunda belirti oluyor mu annede peki

Çok teşekkür ederim mutlu ettiniz😊 , sizin adete kaç gün kala kanda öğrendniz? Daha önce iki kayibim olunca endişe ediyorum ister istemez 🙈
Adete bi gün kala öğrendim ama o ay geç yumurtlama oldu, belki 3-4 Gün daha vardı emin değilim.
Ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim, coraspin kullanıyorum. Şimdi her şey yolunda gider inşallah hepimiz için.
Kotu deneyimler olunca daha da tedirgin oluyo insan. Ilk haftalar haftada bir muayene oluyorum yakın takipteyim♥️

Merhaba sebze. Benim bebegim de tup bebek. Taze transfer mi yapıldı? Öyleyse yumurta toplama gününden 15 gun geri git.son adet tarihi olarak o gunu al. Haftani hesaplanmış olursun.muhtemelen 5+2 günlük hamilesin. Ben de 19 ocakta taze transfer olmustum. 6+6 oldum bgn.
Cok sag ol canim cevapladigin iicin. Taze transfer degil. Dondurulmus 5.gun embriyosu. Bu durumda nasil oluyor biliyor musun

Tabi canım rahim öyle özel bir şey ki anneye zarar verecek gebeliği vücuttan atmaya çalışıyormuş
allah hepimize sağlıklı iyi haberleri almayı nasip etsin inşallah benim ikinci bebeğim ama korkuyor insan birde kızımvar ama her biri ayrı heyecan endişe yaa vaktinde sağlıkla kucagımıza alalım inşallah:KK200:

Merhaba aradaslar beta degerlerimi yorumlar misiniz rica etsem dr randevum cumartesi. Kese gorunmedi bugün karindan 5+2 yim
6 subat 94
10 subat 593
18 şubat 3800
Az artmış sanki 8000 falan olmasi gerekiyordu son adet tarihi 12 ocak

Merhaba aradaslar beta degerlerimi yorumlar misiniz rica etsem dr randevum cumartesi. Kese gorunmedi bugün karindan 5+2 yim
6 subat 94
10 subat 593
18 şubat 3800
Az artmış sanki 8000 falan olmasi gerekiyordu son adet tarihi 12 ocak
canım ben 5+3 de gittiğimde ilk keseyi görmüştük ama değişiyormuş sanırım kişiden kişiye bende ilk beta verdiğimde 192 çıkmıştı çok erken öğrenmiştim ikici kez yaptırdıgımda 400 küsürdü sonra direk kontrole gittim keseyi gördünce tekrar beta istemediler

Canım dokrorum yazdı dedki B hcg degerinde artış var.yaklaşık ikiye katlanarak.
Bugünkü degere göre önümuzdeki hafta salı çarşamba gibi 1500-2000 ulaşmış olması gerekir.bu degerlerde genelde küçük bir kese görünebiliyor
Bu şekilde yazdi aynen
O zaman sevinelim dert etcek bir şey yokmuş canım 🎉🎊😍

canım ben 5+3 de gittiğimde ilk keseyi görmüştük ama değişiyormuş sanırım kişiden kişiye bende ilk beta verdiğimde 192 çıkmıştı çok erken öğrenmiştim ikici kez yaptırdıgımda 400 küsürdü sonra direk kontrole gittim keseyi gördünce tekrar beta istemediler
Cevapladığın için teşekkür ederim canım benim görünmedi beta istedi ama 2 kat artma hesabına göre 7000-8000 olmasi gerekmez mi

Merhaba kızlar öncelikle hayırlı kandiller . Bir şey sormak istiyorum dün tsh t3,t4 baktırdım tsh: 4.40 çıktı. Doktor ilaç kullanmasan da olur çok yüksek değil dedi. İlaç kullanmayanlar var mı ? Birde İlacı ben değil dahiliye başlayacak dedi. İlaç kullanan arkadaşların ilaçlarını kadın doğum doktoru mu yazdı dahiliye mi acaba

kızlar 1 şubatta beta 187 gebelik ögrendim 5 şubatta beta 632 15 şubatta beta 896 :KK43: 17 şubat 1112 çıktı sağlıksız gebelik deniyor :KK43: 4 gündür kAhverengi lekelenmelerim geliyor.ilk gebeliğim son adet tarihimle uyumlu değil geç döllenme olabilir deniliyor ama düzensiz beta artışı :KK43:
ultrasonda 4+3 de minik bir kese gördüler şu anda ultrasona göre 5+3 çok korkuyorum böyle artışa rağmen sağlıklı doğum yapan var mı?

Ay şükür sevindim canım bulantının geçmesine 🙏🙏🙏 vallla bilmiyorum ki kuzum inşallah yarın güzel haberler ile dönerim buraya ❤️
Güzel haberler ver canım inşallah ♥️😍
Kızlar merhaba bugün doktora gittik yeniden. Geçen hafta rahim içinde kanama gördüğü için tekrar çağırmıştı. Kanama alanı azalmış, bebek iyi, kalp atışını duyduk her şey yolunda çok şükür. Ama kese beklediğimden biraz daha küçük dedi. Kanama alanından dolayı büyüyememiş olabilir, alan küçüldükçe büyüyecektir dedi. İki hafta sonra çağırdı. Bebek sağlıklıysa korkacak bir şey yok dedi. İnşallah her şey yolunda gider. İki haftayı geçirmek biraz zor olacak. Çünkü düşük tehdidi devam ediyor hala. Dünyaya gelmek isteyenin önünde hiçbir şey duramaz diye inanarak dua edeceğim.
Başka bir grupta şunu yazmışlardı, bazı bebekler hiçbir şey yokken düşüyor, kimisi kanamaya rağmen doğuyor.
Gerçekten öyle. Doktorum eğer bu bebek düşecekse ne sizin elinizden ne benim elimden bir şey gelir dedi. Dua edeceğim o yüzden. İnşallah iki hafta sonra iyi haberlerimi vereceğim 🤗
Canım alacak nefesi, yaşayacak vakti olan hiçbir canlıyı hiçbişey hayattan koparamıyor. Rabbim evlatlarımıza sağlıklı hayırlı ömürler versin. Bebeğin seninle olsun inşallah ♥️🙏
Çok heycanlıyım birde şu 2.kese mi diye onu sormak için gideceğim kalp atışı duyulmayabilir duyulmazsada 7 ve 8.haftada gideceğim birde kızlar benim göğüslerim şişdi ya çamaşırım olmuyor öyle çok büyük hassasiyet yok dokununca acıyor renk değişimi falanda fark etmedim ben 🤔🤔 bunlar normal şeyler ama dimi
Bende de göğüslerde hassasiyet ve büyüme var. Dokununca bile acıyor, yürürken bazende. 🤣
Merhaba hanımlar bende Ekim annesi olacağım inşallah
Hayırlı olsun canım 🙏♥️
Kızlar 2 gün önce yani salı günü betam 182.89 çıkmıştı bgn de 322 çıktı cokmu düşük 😔
Canım zaten doktorun yazmış ama evet artış %60 var, endişelenme 😍
Kızlarr dün reglime 5 gün kala birkaç damla kan ve ardından kısa süren açık kahve lekelenmem oldu, gece ve Bu sabah kupkuru hiçbir şey yok. Kasıklarımda adet olacakmış hissi var ama ennn çookta bel ağrısı hissediyorum. Bugün test yaptım ilk idrarla damlatır damlatmaz silik çizgi belirdi. Emin olamıyorum acaba yaşadığı yerleşme kanaması mıydı? Ben regl oldum sanmıştım🥰
Canım büyük ihtimal yerleşme kanaması dır ama yine de dikkat et. Çift çizgiyi de görmüşsün maşallah hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin ♥️🙏

Merhaba kızlar öncelikle hayırlı kandiller . Bir şey sormak istiyorum dün tsh t3,t4 baktırdım tsh: 4.40 çıktı. Doktor ilaç kullanmasan da olur çok yüksek değil dedi. İlaç kullanmayanlar var mı ? Birde İlacı ben değil dahiliye başlayacak dedi. İlaç kullanan arkadaşların ilaçlarını kadın doğum doktoru mu yazdı dahiliye mi acaba
Dahiliye yazıyor canim

X