Ben 6+1 de gittim göremedim. Ama rahim arkaya dönük diye göremedik bence yoksa geç döllenme değil. Erken geç döllenme de etkili tabiBen cumaya randevu aldım ama o zamana 6+4 olcam cokmu erkn olur acaba
Ben keseden 2 hafta snr kalp atışını duydumGecen hafta perşembe keseyi görmüştüm
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebişin inşallahInsallah canim. Bu arada az önce okudum yorumunu ben de 5+5 haftalik hamileyim sat 8 ocak. Ancak yumurtlamam 18.gün gibi oldu ve hamile kaldigim gunu biliyorum. aslinda 5+1 hamile kaldigim güne göre ama esas kabul edilen sat imiş. benim de dün kese göründü sadece. 10 gün sonraya kalp atışına gel dedi
Ben bugün 6+1 de duydum ama duyulmayada bilir. 7 dolmuş olsa daha garanti olurBen cumaya randevu aldım ama o zamana 6+4 olcam cokmu erkn olur acaba
Ama doktor tam 5 haftalık dedi orda niye öyle yazıyor işte kuzumValla bende 1 saat önce içtim bir tane, şükür hafifledi rahatım. Bu sefer mutluluktan ağlamak istiyorum, şaka gibi
5week 5day yani 5 hafta 5gün oluyormuş o canım. Burdan Bi arkadaşımız söylemişti, bende burda öğrendim
Kuzum sende çarpıntı ya da nabız yüksekliği yaptı mı? Bende sanki çarpıntı yaptı gibi, ya da bana öyle mi geliyor anlamadım. 85-95 arası çıkıyor nabzım son 2 saattir.Eczacı da aç dedi, prospektüs de aç karnına diyor kuzum. Ben de bugün başladım, sabah bi tane aç içtim çok kötüydüm iyi geldi
Canım ben bir tane içtim, iyi geldi şükür ama çarpıntı yaptı gibi. Sende öyle bir etkisi oldu mu?Canım gece ikitane iç dedi doktor bana ama inan banamisin demedi
Canım bazen 1 hafta filan geriden geliyor, normal diyor ya doktorlar ondan olabilir belki. Ya da direk bakıp 5 haftalık demiştir, gününü söylememiş olabilir.Ama doktor tam 5 haftalık dedi orda niye öyle yazıyor işte kuzum
Canım çok sevindim birşey çıkmamasına. İnşallahta gebelik yüzündendir de birşey yoktur. Bazen benimde ağrıyor sol tarafım, korkuyorum ama geçiyor sonra. Seninde çabucak geçer inşallahAğrım olduğundan bahsetmiştim sizlere. Sol yumurtalığıma çok keskin bir ağrı girdi pazartesi akşamı. Acil hastaneye gittik dedi yatış yapalım
İstemedim eve geldim bikaç gündür kontrole gidiyorum. Sürekli vajinal muayne olmak zorunda kaldım ki asla istemezdim. Kalp atışını gördük miniğimin 6+2 de.Öyle ağrım vardı ki ona bile sevinemedim.
Sonuç hiçbişey bulamadılar. Gebelik kaynaklı olabilir dediler. Dinleniyorum sürekli bakalım ne olacak. Mide bulantılarım da tatlı tatlı zorluyor
Reglin birinci gün 120 citkiTeşekkür ederim kaç çıkmıştı sonucunuz
Sen de bebeğin de iyi olursunuz inşallah canım. Benim de arada ağrı giriyor. Yatarken sağa ya da sola dönsem ağrı başlıyor. Sırt üstü yatıyorum mecbur. İlk gebeliğimde hiç böyle bir şey olmamıştı. Belki sonra değişir.Ağrım olduğundan bahsetmiştim sizlere. Sol yumurtalığıma çok keskin bir ağrı girdi pazartesi akşamı. Acil hastaneye gittik dedi yatış yapalım
İstemedim eve geldim bikaç gündür kontrole gidiyorum. Sürekli vajinal muayne olmak zorunda kaldım ki asla istemezdim. Kalp atışını gördük miniğimin 6+2 de.Öyle ağrım vardı ki ona bile sevinemedim.
Sonuç hiçbişey bulamadılar. Gebelik kaynaklı olabilir dediler. Dinleniyorum sürekli bakalım ne olacak. Mide bulantılarım da tatlı tatlı zorluyor
Allah bağışlasın canim bnm ki de 6 yas sayılırYa nasıl kabul ettin anestesiziz çok zor olmuştur gerçekten düşünemiyorum Allah bir daha yaşatmasın.
Bende 2 düşükten sonra genetik test yaptırmıştım ama önemli bir şey çıkmadı zaten bir sağlıklı doğumum var diye de çok önemsemediler. Genelde trombofoli paneli testi yapılıyor kan pıhtılaşma bozuklukları öyle bir durum varsa da kan sulandırıcı iğneler aspirin falan kullanıyorsun
Çoğu zaman da stres faktörü etki ediyor düşüklerde ve gebe kalamamada. Bana 2 düşükten sonra tekrar gebe kaldığımda kan sulandırıcılar ve progestan vermişlerdi düşmesin diye ama ben ilk önce kafamı rahatlattım ve hiç bir şey kullanmadım ilk etapta dr daha gitmedim 8. Haftamda gittim sonrasında hiç bir gebelik tahlilini yaptırmadım Allah’a çok dua ettim ve kızım sağlıkla geldi dünyaya çok şükür şu an 6 yaşında
Düşükte evet canim..Çok geçmiş olsun. İlaçlarınıza devam edin inşallah bir sıkıntı yaşamazsınız
Canım rahim temizleniyordur diye düşünüyorum. Doktor müdahalesi olmuş muydu?
Canım senin haberlerini takip ediyorum. Ben de senin adına heyecanlandım. Ultrasonunda ben de ikinci karartıyı gördüm. Hayırlısı olsun. Ne zaman gideceksin doktora?
Hayırlı olsun. Benim de önceki gebeliğimde tsh yüksekti geçen hafta doktora sordum ilaca başlayayım mı diye acele etme bütün tahlilleri yapalım öyle bakarız demişti. Sanırım ilk haftalarda çok büyük tehlike oluşturmuyor
Kadın Doğum doktorunla görüşmen daha doğru gibi geliyor bana. Onun fikrini alıp veya onun yönlendirmesiyle gidebilirsin. Beta henüz çok yüksek değil kese görünmez ama yine de danış istersen
İnşallah bir an evvel kardeşi olur. Bende ikinci çocuğu düşündüğümde oğlum 6 yaşındaydı 2 kayıbı beraber yaşadık o da çok istiyordu bir an evvel kardeşi olsun diye şuan 13 yaşında 2.kardeşini bekliyor zaman çabuk geçiyorAllah bağışlasın canim bnm ki de 6 yas sayılır
en çok da o istiyor kardesi olsun
genetik test hormon testi mi bugun dr gittim hormon testi ve kan testi istedi kansızlık var dedi ama parca düşmesini anlayamadım hala ilk kez oldu
Stres her şeyin başı gerçekten de ..
Özel bir hastanenin dahiliye doktoruna gittim saat 4 civariydi randevum saglik ocaginda yapilan testimi gosterdim doğru düzgün bakmadi bile hemen kan testi istedi benim bildigim tsh ya sabah açken bakilmaz mi bana hic guven vermedi yaDahiliye doktoruna giderseniz düşürmek için ilaç verecektir. Hamilelikte TSH yükselmesi olabiliyor, doktor kontrolünde ilaç kullandıktan sonra endişe etmenize gerek yok.
Yaaaa çok sevindim. Diğer konuda hep okumuştum siziMerhaba herkese
Ben de bugün hamile olduğumu öğrendim
Gebeliklerimizin sağlıkla ilerlemesini ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşabilmeyi dilerim
Canım aysincimYaaaa çok sevindim. Diğer konuda hep okumuştum sizihayırlı uğurlu olsun sağlıkla devam etsin.
Mide ağrısından ölmek üzereyim ama senin müjdene çok sevindiğimden rahatladım bi an.Canım aysincim
Çok tşk ederimumarım sağlıklı bir süreç geçiririz
Ben ilk gebeliğimde zofer dil altı kullanmıştim. Hic yan etkisi olmadı zofer metpamiden daha güçlü etki olarak , hiperemesiz tanısı konmuştu bana doğuma kadar kusmustum. Metpamidinde zararı olacağını düşünmüyorum yazan doktor sonuçta inşallah iyi olursun canim , için rahat etmezse kadın doğum doktorunu ara bir sorKızlar aile hekimi bulantı için metpamid önerdi. İnternette de fetusa geçer ve hamileliğin son aylarında kullanılması önerilmez yazıyor. Nesne prilam önermedi anlamadım. 2.gebeliği olan annelerimiz ne kullandı acaba?
Ben de içiyorum doktorum verdi bunu , Rize de değilim ama orda doğum planlıyorum özel doktora geleceğim Arhavi de yaşıyorumRize de olan var mı arkadaşlar
Bir de ben bu ilacı içiyorum uygun mudur
Sağlıkla gelsin inşallah tebrik ederimmmMerhaba herkese
Ben de bugün hamile olduğumu öğrendim
Gebeliklerimizin sağlıkla ilerlemesini ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşabilmeyi dilerim