2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Ağrım olduğundan bahsetmiştim sizlere. Sol yumurtalığıma çok keskin bir ağrı girdi pazartesi akşamı. Acil hastaneye gittik dedi yatış yapalım
İstemedim eve geldim bikaç gündür kontrole gidiyorum. Sürekli vajinal muayne olmak zorunda kaldım ki asla istemezdim. Kalp atışını gördük miniğimin 6+2 de. Öyle ağrım vardı ki ona bile sevinemedim.
Sonuç hiçbişey bulamadılar. Gebelik kaynaklı olabilir dediler. Dinleniyorum sürekli bakalım ne olacak. Mide bulantılarım da tatlı tatlı zorluyor

Eczacı da aç dedi, prospektüs de aç karnına diyor kuzum. Ben de bugün başladım, sabah bi tane aç içtim çok kötüydüm iyi geldi
Kuzum sende çarpıntı ya da nabız yüksekliği yaptı mı? Bende sanki çarpıntı yaptı gibi, ya da bana öyle mi geliyor anlamadım. 85-95 arası çıkıyor nabzım son 2 saattir.
Canım gece ikitane iç dedi doktor bana ama inan banamisin demedi
Canım ben bir tane içtim, iyi geldi şükür ama çarpıntı yaptı gibi. Sende öyle bir etkisi oldu mu?
Ama doktor tam 5 haftalık dedi orda niye öyle yazıyor işte kuzum
Canım bazen 1 hafta filan geriden geliyor, normal diyor ya doktorlar ondan olabilir belki. Ya da direk bakıp 5 haftalık demiştir, gününü söylememiş olabilir.

Canım çok sevindim birşey çıkmamasına. İnşallahta gebelik yüzündendir de birşey yoktur. Bazen benimde ağrıyor sol tarafım, korkuyorum ama geçiyor sonra. Seninde çabucak geçer inşallah mide konusunda inşallah zorlama hemen biter ya

Sen de bebeğin de iyi olursunuz inşallah canım. Benim de arada ağrı giriyor. Yatarken sağa ya da sola dönsem ağrı başlıyor. Sırt üstü yatıyorum mecbur. İlk gebeliğimde hiç böyle bir şey olmamıştı. Belki sonra değişir.

Allah bağışlasın canim bnm ki de 6 yas sayılır

en çok da o istiyor kardesi olsun

genetik test hormon testi mi bugun dr gittim hormon testi ve kan testi istedi kansızlık var dedi ama parca düşmesini anlayamadım hala ilk kez oldu
Stres her şeyin başı gerçekten de ..

Düşükte evet canim..

İnşallah bir an evvel kardeşi olur. Bende ikinci çocuğu düşündüğümde oğlum 6 yaşındaydı 2 kayıbı beraber yaşadık o da çok istiyordu bir an evvel kardeşi olsun diye şuan 13 yaşında 2.kardeşini bekliyor zaman çabuk geçiyor
Senin ki de bir an evvel Yaşar o duyguları inşallah
Kansızlıkta büyük bir neden. Bende o dönemde hep kansızlık yaşıyordum ne zaman ki kanım düzeldi gebeliğim sağlıklı oldu. Hormon testleri de önemli tabi ama benim dediğim genetik test ama sağlıklı bir çocuğun varsa o testlerin çokta önemi yok hiç olamayanlar için daha önemli. İllaki olacaktır doğru zaman da sağlıcakla insallah sen bu arada kendine yatırım yap kanını düzelt moralini düzelt stresten uzak dur gerçekten göreceksin mucizen bulacak seni

Dahiliye doktoruna giderseniz düşürmek için ilaç verecektir. Hamilelikte TSH yükselmesi olabiliyor, doktor kontrolünde ilaç kullandıktan sonra endişe etmenize gerek yok.
Özel bir hastanenin dahiliye doktoruna gittim saat 4 civariydi randevum saglik ocaginda yapilan testimi gosterdim doğru düzgün bakmadi bile hemen kan testi istedi benim bildigim tsh ya sabah açken bakilmaz mi bana hic guven vermedi ya

Ben ilk gebeliğimde zofer dil altı kullanmıştim. Hic yan etkisi olmadı zofer metpamiden daha güçlü etki olarak , hiperemesiz tanısı konmuştu bana doğuma kadar kusmustum. Metpamidinde zararı olacağını düşünmüyorum yazan doktor sonuçta inşallah iyi olursun canim , için rahat etmezse kadın doğum doktorunu ara bir sor
Rize de olan var mı arkadaşlar
Bir de ben bu ilacı içiyorum uygun mudur
Ben de içiyorum doktorum verdi bunu , Rize de değilim ama orda doğum planlıyorum özel doktora geleceğim Arhavi de yaşıyorum
Merhaba herkese
Ben de bugün hamile olduğumu öğrendim
Gebeliklerimizin sağlıkla ilerlemesini ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşabilmeyi dilerim
Sağlıkla gelsin inşallah tebrik ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…