Geçmiş olsun canım dikkat ederiz bizde yormamaya çalılırışırızBende hamile olunca öğrendim çikolata kistiymis canım 11 cm birde banada aynısını dedi doktor ağrı yapar biraz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım dikkat ederiz bizde yormamaya çalılırışırızBende hamile olunca öğrendim çikolata kistiymis canım 11 cm birde banada aynısını dedi doktor ağrı yapar biraz diye
Ooo daha çok var ben daha 5.haftada bunu soruyorum eşim diyor sanki biraz çıkıyor gibi diye de o sanırım şişkinliği görüyor3.aydan sonra az az çıkar bence
Cevabınız için teşekkür ederim şimdi doktora geldim bakalım inşallah her şey yolundadır . Bu arada doktorum yok ilk doktora memlekette gitmiştim . Bulunduğum bölgedeki ilk doktor deneyimim bu olacak. Hayır herhangi bi ilaç kullanmıyorum daha önce kimyasal geçirmiştim . İnsan tedirgin oluyor inşallah her şey yolundadır.
İyi haberlerinizi bekliyoruz :)Bende simdi doktora geldim lekelenme lerim vardı 2 3 gundur doktorum gel kan bakalım dedi geldim kan verdim sonucu bekliyorum ınsallah yerleşme kanaması falandır kızlar
Önceki hamileliğimde 12. haftadan sonra karnım belli olmaya başlamıştı, ama 20. haftada dışarıda görenler anlayabiliyordu. İkincisinde daha erken çıkar diyorlar, bakalımKızlar karnınızda bir büyüme var mı ne zaman büyüyecek bizim karınlarımız hayır ben zaten çok zayıfım
Çok heycanlı ya bekliyorum bende muhtemel zayıf olduğum için sadece karnım çıkarİyi haberlerinizi bekliyoruz :)
Önceki hamileliğimde 12. haftadan sonra karnım belli olmaya başlamıştı, ama 20. haftada dışarıda görenler anlayabiliyordu. İkincisinde daha erken çıkar diyorlar, bakalım
Simdi cıktım canım beta artmamıs cok fazla kimyasal gebelik dedi 2 gun sonra tekrar gel kana bakalım dusmezse bizim mudahale etmemiz gerekebilir dedıİyi haberlerinizi bekliyoruz :)
Önceki hamileliğimde 12. haftadan sonra karnım belli olmaya başlamıştı, ama 20. haftada dışarıda görenler anlayabiliyordu. İkincisinde daha erken çıkar diyorlar, bakalım
Üzüldüm sizin adınıza. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebekle güzel bir hamilelik yaşarsınız. Bu günler zor, ama umarım daha kolay ve daha güzel günlerinize yakın zamanda kavuşursunuz. Sabır dilerim.Simdi cıktım canım beta artmamıs cok fazla kimyasal gebelik dedi 2 gun sonra tekrar gel kana bakalım dusmezse bizim mudahale etmemiz gerekebilir dedı
İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda bebeğinize kavuşursunuzSimdi cıktım canım beta artmamıs cok fazla kimyasal gebelik dedi 2 gun sonra tekrar gel kana bakalım dusmezse bizim mudahale etmemiz gerekebilir dedı
Ben hamileliği öğrendim karnım çıktı azcık vardı zaten ama kabızlık ve gaz sorunum oluştu, onlardan sanırım. Bi de ne giysem sıkmaya başladı, hamile taytı aldım belden ayarlamalı, bugün onu giydim dr bel bölgen çok sıkmasın demişti, ondan biraz da rahat olsun dedimKızlar karnınızda bir büyüme var mı ne zaman büyüyecek bizim karınlarımız hayır ben zaten çok zayıfım
Artık idare edip sabredicez canım. Minik fasulyeler iyi olsun da, gerisi boşCevap verilmiş ama ben de vereyim dedim. Benim doktorum da 10 gün içinde kontrole çağırdığında para ödemiyoruz. Bazı doktorlarda 15 gün olabiliyor kontrol günü. Ama asistanını arayıp öğrenmekte fayda var. Bir arkadaşım 11. günde gittiği için tekrar 300 lira muayene parası ödemek zorunda kalmıştı.
Bu hafta benim de bulantılarım arttı. Özellikle sabahları. İnşallah bebeğin sağlıkla büyürken bulantıların zamanla azalır canım. Birkaç hafta daha sabret. İnşallah rahatlayacaksın.
Yaşadığınız durumu yaşamadım, ancak kahverengi akıntı oldu bende de. Zararsız olsa da doktora göstermek gerekiyor. Çarşambaya kadar bence mümkün olduğunca kendinizi yormayın, dinlenmeye çalışın. Belki doktoru arayıp sorabilirsiniz. Progestan falan kullanıyor musunuz?
Benim de ara ara kayboluyor. Mide yanmam hariç. Sanırım normal. Hormonların salgılanması gün içinde bile çok değişiyormuş, o yüzden böyle yaşıyoruz galiba.
İnşallah bebeğiniz iyidir. İyi haberlerinizi bekliyoruz buraya da yazın. Umarım her şey yolundadır.
Ben markete gidince yiyeceklere falan bakmamaya çalışıyorum, her şeyden midem bulanıyor bende bulaşık makinesini görünce sabah kustum, buzdolabından bahsetmiyorum bileSon günlerde benim mide bulantım da arttı. Dayanılmaz boyutlarda değil ama gün içinde devamlı bulanıyor. Sevdiğim çoğu şeyi bırakın yemeyi düşünmek bile midemi bulandırıyor. Bilgisayar, tv ekranı vb de bulandırıyor. Elektronik aletlerden bir tiksinme geldi süt ve şam fıstığını görmek bile istemiyorum. Halsizim, kendime hiç bakamıyorum... İnşallah birkaç haftaya geçer bunların hepsi.
Teşekkür ederim canımİnşallah canım. İntergen laboratuvarı Mustafa Kemal Mahallesinde.
Bende zayıfım canım 46kiloyum. Yemek yiyince şişkinlik oluyor, ona bakınca acaba büyüyünce böyle mi olacak diyorumKızlar karnınızda bir büyüme var mı ne zaman büyüyecek bizim karınlarımız hayır ben zaten çok zayıfım
ne şanslısınız yaaa ben kilo almamaya çalışıyorum herkes boy kilo oranımın iyi olduğunu söylüyo ama bence kilom fazlaaa mevcut kilomu korumaya ufak tefek yürüyüşler yapmaya çalışıyorum... 170boy-64kgKızlar karnınızda bir büyüme var mı ne zaman büyüyecek bizim karınlarımız hayır ben zaten çok zayıfım
gözün aydın inşallah tez zamanda kalp atışı duyarsınSelam kızlar bugün doktora gittim keseyi gördük 1.06 cm haftaya tekrar çağırdı . Tekrar bu duyguları yaşamak çok güzel
Benim de kahve rengi lekem olmuştu yerleşme lekesi diye düşünüyorum dedi. Progestan başladı her ihtimale karşı zararı olmaz dedi. Pembemsi ve kırmızı olmadığı sürece çok önemli değil dedi inşallah iyi çıkar sonucunBende simdi doktora geldim lekelenme lerim vardı 2 3 gundur doktorum gel kan bakalım dedi geldim kan verdim sonucu bekliyorum ınsallah yerleşme kanaması falandır kızlar
Haftaya inşallahgözün aydın inşallah tez zamanda kalp atışı duyarsın
Ben yıllarca 47 kiloydum (1.63 boy) evlendikten sonra 5 kilo aldım, veremedim bir türlü. 52 ile hamile kaldım ama vücut tipim armut, basen var ve hamilelik ilerledikçe daha da genişliyor, hemen hemen 2 kilo aldım bir ayda. Yürüyüşü ben de çok seviyorum canım ama ilk 3 ay için 15-20 dk yı geçmesin diyorlar. Senin kilon da gayet idealmiş. İlk aylarda kilo almayın diyorlar, inşallah koruruz kilolarımızıne şanslısınız yaaa ben kilo almamaya çalışıyorum herkes boy kilo oranımın iyi olduğunu söylüyo ama bence kilom fazlaaa mevcut kilomu korumaya ufak tefek yürüyüşler yapmaya çalışıyorum... 170boy-64kg
Haha dimi bende öyle diyorum valla deniz hadi bakalım hayatın boyunca rn yüksek kiloya ulaşacaksın diyorumArtık idare edip sabredicez canım. Minik fasulyeler iyi olsun da, gerisi boş
Ben markete gidince yiyeceklere falan bakmamaya çalışıyorum, her şeyden midem bulanıyor bende bulaşık makinesini görünce sabah kustum, buzdolabından bahsetmiyorum bile
Teşekkür ederim canım
Bende zayıfım canım 46kiloyum. Yemek yiyince şişkinlik oluyor, ona bakınca acaba büyüyünce böyle mi olacak diyorum
ideal olan 12 kilo almakmış benim ailemde genetik bir kilo verememe durumu var kuzenlerim falan nasıl olsa hamileyiz deyip 25-30 kg aldılar o yüzden ekstra korkuyorum kilodan biraz daha dikkat ediyorum zaten son 3 ayda aşırı yemek yeme isteği oluyor o yüzden ilk aylarda dikkat et almamaya çalış dediler.. elimden geleni yapıyorum...inşallah korumayı başarırız canmBen yıllarca 47 kiloydum (1.63 boy) evlendikten sonra 5 kilo aldım, veremedim bir türlü. 52 ile hamile kaldım ama vücut tipim armut, basen var ve hamilelik ilerledikçe daha da genişliyor, hemen hemen 2 kilo aldım bir ayda. Yürüyüşü ben de çok seviyorum canım ama ilk 3 ay için 15-20 dk yı geçmesin diyorlar. Senin kilon da gayet idealmiş. İlk aylarda kilo almayın diyorlar, inşallah koruruz kilolarımızı
Canım doktorun mu dedi bu dakikayı ben özellikle sormuştum da yarım saat normal rutinin dışında yürümen gayet normal falan demişti. Normalde yürüyen hareketli biriysen rutinine devam et demişti kısıtlama vermiyorum falanBen yıllarca 47 kiloydum (1.63 boy) evlendikten sonra 5 kilo aldım, veremedim bir türlü. 52 ile hamile kaldım ama vücut tipim armut, basen var ve hamilelik ilerledikçe daha da genişliyor, hemen hemen 2 kilo aldım bir ayda. Yürüyüşü ben de çok seviyorum canım ama ilk 3 ay için 15-20 dk yı geçmesin diyorlar. Senin kilon da gayet idealmiş. İlk aylarda kilo almayın diyorlar, inşallah koruruz kilolarımızı