- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.861
İç işleri başkanlığı genelge yayınlayacakmis ayrıntılı kamuyla ilgili de.Keske 24 hafta muhabbeti olmadan izinli sayılacak cumaya netleşir herhalde ona göre izin yaptıracağım bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet izin hakkimizi dogumdan sonraya aktarma durumumuz var bu durumdaBen gidiyordum ama yine uzaktan eğitime geçtik haberlerde açıklanıyor
Benim kabul edildi. Bir hafta bu sekilde rapor kullandim. Ama kamuda gecmiyor olabilironu bilmiyorum. Raporumda elimde hatta. Biz raporlari da kendimiz isliyoruz insan kaynaklari oldugu icin hic sorun da yasamadim. Rapor parami da devletten aldim.Raporları gecmiyo canım kendileri de öyle söyledi iş gormezlik raporları gecmiyomus devletle anlaşmaları olmadığı icin
Evet daha iyi olurEvet izin hakkimizi dogumdan sonraya aktarma durumumuz var bu durumda
Benim arkadaşım sene başında yapmadı izne ayrıldı diye inşallah bizde yapmayızBenim 24. Haftada idari izin başlıyordu Aralık başında öğretmenim ben de, Uzaktan eğitimi yap derler şimdi nasıl olur sizce kızlar yapın derler mi
Senin kaçtaki canım 10 ile akşam 8 arası serbestKızlar yasak geldi şansıma cmtesi detaylimiz vardı yarin aricam bakalım cumaya alabilirsem iyi olcak.
Aksine sabah 10 akşam 8 arası yasak basliyo canım.11 de randevumSenin kaçtaki canım 10 ile akşam 8 arası serbest
Sabah 10 ile aksam 8 arasi cikabiliyoruz canim aksam 8den sonra yasakAksine sabah 10 akşam 8 arası yasak basliyo canım.11 de randevum
Alla alla haber böyleSabah 10 ile aksam 8 arasi cikabiliyoruz canim aksam 8den sonra yasak
O haberde bi hata var kuzu haber sitelerine bak istersen bi yaniltmasin seniAlla alla haber böyle
Doğrusunu bulup atarmisin canımO haberde bi hata var kuzu haber sitelerine bak istersen bi yaniltmasin seni
Dogrusu aksam 20 sabah 10 arasi sokaga cikmak yasak. Ben teke tek izliyorum.Doğrusunu bulup atarmisin canım
Resim ekleyemiyorum canim sen ekleyebiliyosan bi atarmisin resimDogrusu aksam 20 sabah 10 arasi sokaga cikmak yasak. Ben teke tek izliyorum.
Evet bı anda tersi sandık doğru öyleymiş canım da bu şekilde de mantıksız bı kısıtlama gibi sankiDogrusu aksam 20 sabah 10 arasi sokaga cikmak yasak. Ben teke tek izliyorum.
Umarım tüm illerde hamilelere gelirİç işleri başkanlığı genelge yayınlayacakmis ayrıntılı kamuyla ilgili de.Keske 24 hafta muhabbeti olmadan izinli sayılacak cumaya netleşir herhalde ona göre izin yaptıracağım bende.
Sabah 10-akşam 8 harici yasak canımDoğrusunu bulup atarmisin canım
Ok canım anladim haberde ilk izleyince tam tersi algiladik.Sabah 10-akşam 8 harici yasak canım