- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.661
Doktorum da öyle diyor ama bende bi erken doğum korkusu oluştu nasıl atlatacağım bilmiyorumKorona çok çoğaldı sık gitmemek en iyisi aslında canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum da öyle diyor ama bende bi erken doğum korkusu oluştu nasıl atlatacağım bilmiyorumKorona çok çoğaldı sık gitmemek en iyisi aslında canım
Evet yaptırdım ama yine de kesin sonuç vermiyor ki Allaha emanetİnşAllah canım sen nift testi yaptırdın mı
Kiz 320 oglan 380di gecen hafta canim ama aramizda gun var senle o yuzden senin bebisler daha kucuktur Kiz gunuyle uyumlu cikiyor mesela 21+ 1 se oglan 4 gun falan onceAynen canım inşallah öyle yazarım senin ikizler kaç gram hafta olarak kaç çıkıyor
O hepimizde var canım emin ol ikiz olunca hep korkuDoktorum da öyle diyor ama bende bi erken doğum korkusu oluştu nasıl atlatacağım bilmiyorum
Anladım canım doğruKiz 320 oglan 380di gecen hafta canim ama aramizda gun var senle o yuzden senin bebisler daha kucuktur Kiz gunuyle uyumlu cikiyor mesela 21+ 1 se oglan 4 gun falan once
Anladım canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canımEvet yaptırdım ama yine de kesin sonuç vermiyor ki Allaha emanet
Asıl doktorum bana iki saat uzaklıkta ve kışın bulunduğum yerde yollar çok sık kapanıyo. Bulunduğum yerdeki doktor haftada iki gün burda nolur nolmaz diye burdakinede gidiyorumNeden iki doktor iyiymiş ama arada beni de şeytan dürtüyor evin yanında hastane var git bak bakalım prensesler ne yapıyor diye
Öyle valla nette araştırdım hamile korsesi varmış hatta yurt dışında çoğul gebeliklerde düşük olmasın diye doktorlar kullanın diyomuş civilde satılıyo aldim bi tane bugün geldi bilmiyorum kullanışlı olurmıÖzlemim geri mi itiyonişe yariyosa bizde yapalım kıyamam ya neler yapiyo düşünüyoruz onlara bişey olacak korkusuyla
Benim ayakları midemde başı kasıklarımın ordaymış tekme attığında mide bulantım oluyoBenim de öyle ayrıntılı da söyledim doktor sıkıntı yok açıklık da yok normal dedi ama tekme atınca vajinama vuruyor sanki
Benim de merkeze 1 saat ama ne yazık ki bulunduğum yerde hastane yok her şey için merkeze gitmek zorundayımAsıl doktorum bana iki saat uzaklıkta ve kışın bulunduğum yerde yollar çok sık kapanıyo. Bulunduğum yerdeki doktor haftada iki gün burda nolur nolmaz diye burdakinede gidiyorum
Öyle valla nette araştırdım hamile korsesi varmış hatta yurt dışında çoğul gebeliklerde düşük olmasın diye doktorlar kullanın diyomuş civilde satılıyo aldim bi tane bugün geldi bilmiyorum kullanışlı olurmı
Benim ayakları midemde başı kasıklarımın ordaymış tekme attığında mide bulantım oluyo
Daha bu haftalarda böyleysek sonra neler olacakAsıl doktorum bana iki saat uzaklıkta ve kışın bulunduğum yerde yollar çok sık kapanıyo. Bulunduğum yerdeki doktor haftada iki gün burda nolur nolmaz diye burdakinede gidiyorum
Öyle valla nette araştırdım hamile korsesi varmış hatta yurt dışında çoğul gebeliklerde düşük olmasın diye doktorlar kullanın diyomuş civilde satılıyo aldim bi tane bugün geldi bilmiyorum kullanışlı olurmı
Benim ayakları midemde başı kasıklarımın ordaymış tekme attığında mide bulantım oluyo
Evet demi en küçük şey de insan korkuyor bi de ilk hamilelik anlamıyorum ki ne oluyorO hepimizde var canım emin ol ikiz olunca hep korku
Benim ilk hamilelgimde Kizimda 21.haftada 10 gun gerilik basladi. Doguma kadar 3.bucuk hafta geri kaldı. Dusuk kiloda dogdu. Doktorlar beni cok korkuttu. Amerikaya kan bile gondermistik bir sey çıkmamıştı. Ona.rağmen.doktorum biri bana bu kadar geri kalmasi mumkun degil milyom tane genetik hastalik var hazirlikli olun diye korkutmustu. Hemen o doktordan uzaklastim. Ve sonuc sağlıklı akıllı tatli 4.bucuk yasinda.bir kızım var. Icini ferah tut.Yok gerilik baştan beri var bazen 3 gün bazen 5 gün bu doktora ilk defa gidiyorum ayrıntılı için gittim buna canım burun kemiklerinden sıkıntı yoktu ense kalınlıkları da 1.2 Di
Benim riskli durumlarim.var ondan sanirim 15 gune bir gidiyorum.İkizlerde sık kontrol öneriyorlar ya canım ben de ayda 1 gidiyordum ne yapsam diye düşündüm
Benim de 9.haftada kanamam.oldu. o günden itibaren heyet raporluyum. Hic gitmedim. Rapor verirse rahat edersin riske atmamis olursun.Daha sormadım heyet raporunu canım ama böyle devam ederse mecbur vericek. Dediğin doğru kanama hep var ama üzülüyor ve korkuyor insan. Midem de çok kötü prilam dr kullanıyorum kusma yok ama hep ağrı sızı bulantı Allah yardımcımız olsun hepimizin
Gonlunuzu ferah tutun, ilerleyen haftalarda bir sey kalmayacaktir. Olasi riskleri soylemek durumunda olduklari icin soyluyorlar. Insallah en kisa zamanda iciniz ferahlar. Hamileligin tadini anlamiyoruz stres, sikintidan.Anladım canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım
Canım kanlarımız Amerika'ya gitti 600 dolar ücret ödedik sırf ikili testler doğru çıkmıyo diye.Tespit oranı en yüksek test ve son teknoloji inceleniyor %99 kesin sonuç deniliyo nasıl kesin çıkmaz.O kadar insan boşyere mi yaptırıyo.Buarada Verifi'den bahsediyorum.NIPT testini artık devlette gerek gördükçe yapmaya başlamış ve çok hata vermiş.Evet yaptırdım ama yine de kesin sonuç vermiyor ki Allaha emanet
Canım o korku hepimizde var sanırım.Ama kontrollerde bişey çıkmayınca bi de bi çok vaktindeikiz doğuran görünce bi nebze rahatlıyorumm.Doktorum da öyle diyor ama bende bi erken doğum korkusu oluştu nasıl atlatacağım bilmiyorum
Dediğin korseyi civilde bulamadım.Merak ettim bakıcaktım.Asıl doktorum bana iki saat uzaklıkta ve kışın bulunduğum yerde yollar çok sık kapanıyo. Bulunduğum yerdeki doktor haftada iki gün burda nolur nolmaz diye burdakinede gidiyorum
Dediğin korseyi civilde bulamadım.Merak ettim bakıcaktım.
Teşekkür ederim canım.Denedin mi işe yarıyo mu?
Yürürken alttan elimle tutuyodum şimdi korse oldugu için daha rahat ettim sadece sırta doğru uzanan kısım bol ben bedeni büyük söyledim oyuzden mi bol yapısını öyle bilmiyorum aşağıya olan baskıyı azaltıyor amaTeşekkür ederim canım.Denedin mi işe yarıyo mu?