- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.141
Ben 20+2 ye aldım canım
Tesekkurler kizlarBen 22+5 de gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 20+2 ye aldım canım
Tesekkurler kizlarBen 22+5 de gidicem
Teşekkür ederimİkiz olup da olmayan çok nadir sanırım hayırlı olsun bu arada
Merhaba bende aydınlatın çok kötü hissettim bende depremi ev bı de yüksek olunca çok sallandı Allah korusun hepimiziYanında dursam dolaplar direkt üzerimdeydi amin canım hepimizi korusun
İnsalh bı sıkıntı çıkmaz sağlıkla alırız kucagimizaÖncelikle bebislerin hayırlı olsun adet gibi kanamam oldu 7.haftadayken hiç korkma kalpleri attıktan snra hepimiz yaşadık o gunleri
İnsalh yaşamayız kanama beni çok tedirgin etti galiba bir iki hafta var aramızda insalh sağlıkla gelirler banada istirihat ve bol sıvı al dediBenım de oluyor 7. Haftadayım doktorum istirahat edeceksin dedi kan sulandırıcıyı kesti bide transferden buyana proluton kullanıyorum haftada 1 o kesiyor geçmiş olsun
Aydın'ın neresindensinizMerhaba bende aydınlatın çok kötü hissettim bende depremi ev bı de yüksek olunca çok sallandı Allah korusun hepimizi
20+4 e 21 kasıma randevu aldım canım.Kizlar detayliya kac + kacta gitmeyi dusunuyosunuz ya da randevu aldiniz ?
Tesekkur ederim canim guzel haberler aliriz hepimizden insallah20+4 e 21 kasıma randevu aldım canım.
inşallah canım benim...Tesekkur ederim canim guzel haberler aliriz hepimizden insallah
Buyumustur kuzular saglikla buyusunlerinşallah canım benim...
Bu c.tesi de rutin tüp bebek doktorumda kontrolüm var bakalım kızlarım büyüdüler mi
Teşekkür ederiz teyzesi...Buyumustur kuzular saglikla buyusunler
Phılıps Avent cam olan 120 cc 'lik aldım canım.Kizlar biberon ne dusunuyosunuz gaz yapmayan ben biraz arastirayim dedim ama hic bilemiyorum
Ben de avent dusunuyorum aslinda ama kararsiz kaliyorumPhılıps Avent cam olan 120 cc 'lik aldım canım.
Yarın ayrıntılı var çok gerildim toxoplazmadan dolayı çok önemli bizim için dua edin bize herşey yolunda çıksın20+4 e 21 kasıma randevu aldım canım.
İnsallah guzel sonuclarla donersin canim hastanedenYarın ayrıntılı var çok gerildim toxoplazmadan dolayı çok önemli bizim için dua edin bize herşey yolunda çıksın
Aminn inşallah çok teşekkür ederimİnsallah guzel sonuclarla donersin canim hastaneden
Herşey yolunda canım lütfen stres yapma güzel haber vereceksin bize eminim.Yarın ayrıntılı var çok gerildim toxoplazmadan dolayı çok önemli bizim için dua edin bize herşey yolunda çıksın
Aminn inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Rabbim herkese evlatlarını sağ salim nasip etsin inşallahHerşey yolunda canım lütfen stres yapma güzel haber vereceksin bize eminim.
Dualarımız seninle
Bizi mutlaka haberdar et guzel haberlerleAminn inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Rabbim herkese evlatlarını sağ salim nasip etsin inşallah