- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 36
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.101
Izmir de olanlar varsa cokgecmis olsun. Biz Manisa’dan aklimiz cikti. Benimde bugun Izmir’de randevum iptal oldu. Sabah tekrar siddetli bir artci olmus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben kamu calisaniyim hatta bizzat bu işin kalbinde personel birimi/ insan kaynakları çevrenizde idari izin de amirinin onayı ile çıkamayan duymadıysaniz böyle biliyor olmanız çok normal benim 24. Haftam gelince Allahtan bir sıkıntı çıkmazsa kullanacağım ama o kadar kurum var ki kullandirmayan mesela karakuvvetleri ve sağlık birimleri şu anda kesinlikle onay vermiyor sadece hamileler değil bütün idari izindeki personele malesefEvet ama kamu da çalışanşlara sanırım arkadaşımız özelde.Özeldeki patronlara da allah vicdan versin.
Benim biri 6+3 te göründü diğer kızım 8+3 te canım ikizlerde ilk başlarda aynı olmuyo korkma senKızlar bugün kalp atışı için kontrole gittim 6+0 . Doktor ilkinin kalp atışı çok net dedi diğerinin derinden geliyor dedi kalp atışı derinden gelen daha küçük geriden geliyor dedi bu durumu yaşayan var mı birde kanama alanı varmış kan sulandırıcıyı 2 gün kesiti pruloton kullandım bugün. İstirahat önerdi yeniden rapor yazacak
Benim de o sekildeydi canim ilki netti ikinci derinden geliyo ses daha yeni baslamis dedi meraklanmaKızlar bugün kalp atışı için kontrole gittim 6+0 . Doktor ilkinin kalp atışı çok net dedi diğerinin derinden geliyor dedi kalp atışı derinden gelen daha küçük geriden geliyor dedi bu durumu yaşayan var mı birde kanama alanı varmış kan sulandırıcıyı 2 gün kesiti pruloton kullandım bugün. İstirahat önerdi yeniden rapor yazacak
Aydın da yaşıyordun dimi çok geçmiş olsun canım çok zor izlerken gözlerim yaşarıyorİzmir çevresindeki arkadaşlar hepimize gecmis olsun çok kötü bişey atlattık işyerinde korkudan mafolduk.Gece sabaha kadar uyumadım artçilar korkuttu tedirgin oldum.
Allah yardımcımız olsun.
Sagolasin canım Evet isyerim Kuşadası'nda evim söke de tam o bolgedeyiz yani dün isyerinde ne yapacağımı bilemedim dolaplar dosyalar üzerime devrilecekti masam sabit onun altına saklandim bitene kadar Ayetel Kürsi okuyarak.Aydın da yaşıyordun dimi çok geçmiş olsun canım çok zor izlerken gözlerim yaşarıyor
İnşallah canım İçimi rahatlattınBenim de o sekildeydi canim ilki netti ikinci derinden geliyo ses daha yeni baslamis dedi meraklanma
Benim biri 6+3 te göründü diğer kızım 8+3 te canım ikizlerde ilk başlarda aynı olmuyo korkma sen
Allah yardımcınız olsun virüs bir yandan deprem bir yandan umarım bir an önce biter bu kara günler de yavrularımız ı kucakladigimiz güzel günler gelirSagolasin canım Evet isyerim Kuşadası'nda evim söke de tam o bolgedeyiz yani dün isyerinde ne yapacağımı bilemedim dolaplar dosyalar üzerime devrilecekti masam sabit onun altına saklandim bitene kadar Ayetel Kürsi okuyarak.
Gece sabaha kadar uyuyamadım surekli sarsıntılar hala devam ediyo saat başı citirdiyo evde biyer bitse bir an önce çok korkuyorum
Esra Kuşadası'nda işteydim,Söke'de evimiz dünden bu yana artcilardan dahi mafolmus haldeyim hiç uyumadım.Ege denizi kusadasi körfezi deniliyor zaten hep geçse bugünler.iyi bari Manisa da çok hissetmediysenizIzmir de olanlar varsa cokgecmis olsun. Biz Manisa’dan aklimiz cikti. Benimde bugun Izmir’de randevum iptal oldu. Sabah tekrar siddetli bir artci olmus.
Canım benim oldu. Hatta sağolsun çok bilinçli doktorum direk yüzüme bon bön bakıp düşebilir düşerken diğeri de gider dedi bana. Bir sonraki hafta diğerini geçmişti. Çok şükür Allahima. Hiç takma uzulme ben kendimi yedigimle kaldım.Kızlar bugün kalp atışı için kontrole gittim 6+0 . Doktor ilkinin kalp atışı çok net dedi diğerinin derinden geliyor dedi kalp atışı derinden gelen daha küçük geriden geliyor dedi bu durumu yaşayan var mı birde kanama alanı varmış kan sulandırıcıyı 2 gün kesiti pruloton kullandım bugün. İstirahat önerdi yeniden rapor yazacak
Çok şükür canım . Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Çok saol canım iyiki varsınız elimizden bişey gelmiyor dua etmekten başkaCanım benim oldu. Hatta sağolsun çok bilinçli doktorum direk yüzüme bon bön bakıp düşebilir düşerken diğeri de gider dedi bana. Bir sonraki hafta diğerini geçmişti. Çok şükür Allahima. Hiç takma uzulme ben kendimi yedigimle kaldım.
Dünkü depremi çok fena hissettik. Herkes binayı boşalttı. Akhisar’da da 1 yıldır nerdeyse sürekli depremler olduğu için biz merkez buralar sandık açıklanana kadar. Allah yardımcınız olsun, o korkuyu çok iyi biliyorum.Esra Kuşadası'nda işteydim,Söke'de evimiz dünden bu yana artcilardan dahi mafolmus haldeyim hiç uyumadım.Ege denizi kusadasi körfezi deniliyor zaten hep geçse bugünler.iyi bari Manisa da çok hissetmediyseniz
Benim de tam bu haftada oyleydi canim. Biri çok küçük. Düşebilir kendiliginden devam etmeyebilir dedi. Ama sonradan digerini yakaladı. Nasipte ne varsa o olur. Hayırlısı olsunKızlar bugün kalp atışı için kontrole gittim 6+0 . Doktor ilkinin kalp atışı çok net dedi diğerinin derinden geliyor dedi kalp atışı derinden gelen daha küçük geriden geliyor dedi bu durumu yaşayan var mı birde kanama alanı varmış kan sulandırıcıyı 2 gün kesiti pruloton kullandım bugün. İstirahat önerdi yeniden rapor yazacak
İnşallah benım de öyle olur canım Sen kan sulandırıcıyı bıraktın mı ben sadece oksapar kullanıyordum bugün yarın kullanma dedi doktorum 2 gün kullanmıycam sadece kanama alanı varmışBenim de tam bu haftada oyleydi canim. Biri çok küçük. Düşebilir kendiliginden devam etmeyebilir dedi. Ama sonradan digerini yakaladı. Nasipte ne varsa o olur. Hayırlısı olsun