- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.161
Canım günaydın bugün kaçta randevun?Yarın ayrıntılı var çok gerildim toxoplazmadan dolayı çok önemli bizim için dua edin bize herşey yolunda çıksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım günaydın bugün kaçta randevun?Yarın ayrıntılı var çok gerildim toxoplazmadan dolayı çok önemli bizim için dua edin bize herşey yolunda çıksın
Günleri bile karıştırdım yarınmış benim randevumCanım günaydın bugün kaçta randevun
Bu konu benimde kafamda kararsızım mart 16 gibi görünüyo bizim doğum.36.hafta dolunca alırız demişti doktorum.Senin doğum hangi aya denk geliyo canım?Bende mart ayı için kadife takım lazım olur mu acaba diye düşünüyorum.Günaydın kızlar 0-3 ay kaçar tane takım almayı düşünüyorsunuz? Herkes çok çabuk büyüyorlar diyorlar ama tam kış bebekleri olacaklar yıkaması kuruması zor olur sanki
Bana da 36.hafta dedi doktorum canım. Ocak 17-24 arasına denk geliyor tam kara kış. Bence martta da baya soğuk olur bebişler çok üşüyormuş :) Aldım kadife takım ben de ama daha ne kadar almalıyım bilmiyorumBu konu benimde kafamda kararsızım mart 16 gibi görünüyo bizim doğum.36.hafta dolunca alırız demişti doktorum.Senin doğum hangi aya denk geliyo canım?Bende mart ayı için kadife takım lazım olur mu acaba diye düşünüyorum.
Senin kız ve erkekti cinsiyetleri değil mi?Bana da soğuk olur gibi geliyo bebişlerim için.Ne zaman başladın alışverişe?ben acelemi ediyorum diyorum kendimce ama tadını çıkarmak istiyorum 11 yıl bekledim bugünleriBana da 36.hafta dedi doktorum canım. Ocak 17-24 arasına denk geliyor tam kara kış. Bence martta da baya soğuk olur bebişler çok üşüyormuş :) Aldım kadife takım ben de ama daha ne kadar almalıyım bilmiyorum
Evet benimkiler kız erkek o yüzden hep farklı alıyorum. Canım ben senin haftalarda başlamıştım iyi ki de başladım diyorum çünkü istanbuldayım hem virüs çok arttı hem de artık ağırlaşmaya başladım mağazada enerjim düşüyor. O yüzden acele etmiş sayılmazsın daha alıp da yıkanması ütülenmesi yerleşmesi var...İnsan çok heves ediyor gerçekten ben doyamıyorum almaya Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinSenin kız ve erkekti cinsiyetleri değil mi?Bana da soğuk olur gibi geliyo bebişlerim için.Ne zaman başladın alışverişe?ben acelemi ediyorum diyorum kendimce ama tadını çıkarmak istiyorum 11 yıl bekledim bugünleri
Rabbim sağlıkla nasip etsin yavrularımızı. Evet senin tam soğuklarda oluyo.Hastane çıkışına çok yüklenmeyeceğim tulum ve alt üst olarakta karışık alacağım.2 şer hastane çıkışı 1 er tulum aldım şimdilik. bi de battaniyeleri
Amin canım benim Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin.İkiz olunca birden yüklenip alamıyosun ondan başladım bende.24 haftadan snra evdeyim o zaman en son çarşıdan bi kaç alacağım var ona çıkarım sonra zaten ağırlaşırız fazla dolaşamayız.Ben hepsini aynı alıyorum ilk 3 ay için sonrası için renk farkı düşünüyorum.Evet benimkiler kız erkek o yüzden hep farklı alıyorum. Canım ben senin haftalarda başlamıştım iyi ki de başladım diyorum çünkü istanbuldayım hem virüs çok arttı hem de artık ağırlaşmaya başladım mağazada enerjim düşüyor. O yüzden acele etmiş sayılmazsın daha alıp da yıkanması ütülenmesi yerleşmesi var...İnsan çok heves ediyor gerçekten ben doyamıyorum almaya Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Proluton mu vurduruyorsun haftalık canım ben onu vurduruyorumAmin canım benim Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin.İkiz olunca birden yüklenip alamıyosun ondan başladım bende.24 haftadan snra evdeyim o zaman en son çarşıdan bi kaç alacağım var ona çıkarım sonra zaten ağırlaşırız fazla dolaşamayız.Ben hepsini aynı alıyorum ilk 3 ay için sonrası için renk farkı düşünüyorum.
Bugünleri gösteren rabbime binlerce şükür.İğne günümzdü bugün iğne olup geldim bnde.
evet canım haftalık pruloton doğuma kadar.Sende fitil varmı?Proluton mu vurduruyorsun haftalık canım ben onu vurduruyorum
Ben ilk 3 ay jel kullandım sonra kestik sadece iğneyle devam ediyorum. 4 ay da oksapar kullandım şimdi coraspin kullanıyorum sadece kuzumevet canım haftalık pruloton doğuma kadar.Sende fitil varmı?
Akşamları da rutin oksapar
Sen detaylıyı atlattın demi?hangi şehirdesin?sağsalim bizde biz atlatsaydık.2/2,5 saat sürüyomuş inşallah herşey yolundadır.Ben ilk 3 ay jel kullandım sonra kestik sadece iğneyle devam ediyorum. 4 ay da oksapar kullandım şimdi coraspin kullanıyorum sadece kuzum
İstanbuldayım. Evet 2 saat sürdü benim de çok güzeldi doyamıyorsun hiç kuzulara herşeyine bakıyorlar tek tek Sen de istanbulda mısın ne zaman detaylın? İnşallah herşey güzeldir canımSen detaylıyı atlattın demi?hangi şehirdesin?sağsalim bizde biz atlatsaydık.2/2,5 saat sürüyomuş inşallah herşey yolundadır.
İnşallah canım benim...İstanbuldayım. Evet 2 saat sürdü benim de çok güzeldi doyamıyorsun hiç kuzulara herşeyine bakıyorlar tek tek Sen de istanbulda mısın ne zaman detaylın? İnşallah herşey güzeldir canım
Merhaba ben de İstanbul'da yaşıyorum bir ay var detaylıya nerede yaptın sen? Benim doktorum nişantaşinda bir yer tavsiye etti ama daha arastirmadimİstanbuldayım. Evet 2 saat sürdü benim de çok güzeldi doyamıyorsun hiç kuzulara herşeyine bakıyorlar tek tek Sen de istanbulda mısın ne zaman detaylın? İnşallah herşey güzeldir canım
Esracım nasılsın?randevunu ne yaptın?Benim bu c.tesi.Izmir de olanlar varsa cokgecmis olsun. Biz Manisa’dan aklimiz cikti. Benimde bugun Izmir’de randevum iptal oldu. Sabah tekrar siddetli bir artci olmus.
Ben de nişantaşında Prof. dr umut dilekte yaptırdım gerçekten çok memnun kaldımMerhaba ben de İstanbul'da yaşıyorum bir ay var detaylıya nerede yaptın sen? Benim doktorum nişantaşinda bir yer tavsiye etti ama daha arastirmadim
24ten sonra evdeyim yazmissin canim 24 32 idari izin mi kullanacaksinAmin canım benim Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin.İkiz olunca birden yüklenip alamıyosun ondan başladım bende.24 haftadan snra evdeyim o zaman en son çarşıdan bi kaç alacağım var ona çıkarım sonra zaten ağırlaşırız fazla dolaşamayız.Ben hepsini aynı alıyorum ilk 3 ay için sonrası için renk farkı düşünüyorum.
Bugünleri gösteren rabbime binlerce şükür.İğne günümzdü bugün iğne olup geldim bnde.
Bana da Dr Recep Has kliniği dedi aradım ilgililer sanırım oraya gideceğim. Süre ne kadar ikizlerde acaba ?Ben de nişantaşında Prof. dr umut dilekte yaptırdım gerçekten çok memnun kaldım