2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İnşallah benım de öyle olur canım 🤲🏻 Sen kan sulandırıcıyı bıraktın mı ben sadece oksapar kullanıyordum bugün yarın kullanma dedi doktorum 2 gün kullanmıycam sadece kanama alanı varmış
Ben de oksapar kullandim. Benim tup bebek tedavinin basindan itibaren kullanmaya baslamistim. 9.haftadada kanamam oldu. Rahimde kanama alani vardi. O zaman biraktirdi 4hafta kadar kullanmadim. Sonra ekopirin başlattı.

Sagolasin canım Evet isyerim Kuşadası'nda evim söke de tam o bolgedeyiz yani dün isyerinde ne yapacağımı bilemedim dolaplar dosyalar üzerime devrilecekti masam sabit onun altına saklandim bitene kadar Ayetel Kürsi okuyarak.
Gece sabaha kadar uyuyamadım surekli sarsıntılar hala devam ediyo saat başı citirdiyo evde biyer bitse bir an önce 😭 çok korkuyorum
Masa altına saklanma yanında dur bir daha olmasın ama aklında olsun canım bir şeylerin altına saklanmak inanılmaz riskli rabbim korusun

İdrar yolu enfeksiyonuna çözümü olan var mı kızlar ya su içiyorum her gün çamaşır değiştiriyorum ama yok acaba şu progestan fitilin etkisi olabilir mi

İdrar yolu enfeksiyonuna çözümü olan var mı kızlar ya su içiyorum her gün çamaşır değiştiriyorum ama yok acaba şu progestan fitilin etkisi olabilir mi
Kızılcık suyu iyi geliyor. Kaynatıp süzüp soğuyunca meyve suyu gibi içiyorsun şeker katma hem c vitamini deposu hem de inanılmaz bir temizleyici dene istersen zararı olmaz

Çok mu canım enfeksiyon?günde 4 litre ye yakın su içiyorum yine de hafif bakteri çıktı bende de Fitil dış genital de kaşıntı vs belki yapar ama idrar yolunda enfeksiyon yapacağını sanmıyorum.Doktorumun dediği bol su

Merhabalar ben de keselerimizi yeni gördüm 6 haftaligim henüz bugün biraz kahve kanamam oldu doktor olabilir korkma dedi ama tedirgin oldum biraz sizde de olmuş muydu
Öncelikle bebislerin hayırlı olsun adet gibi kanamam oldu 7.haftadayken hiç korkma kalpleri attıktan snra hepimiz yaşadık o gunleri

Merhabalar ben de keselerimizi yeni gördüm 6 haftaligim henüz bugün biraz kahve kanamam oldu doktor olabilir korkma dedi ama tedirgin oldum biraz sizde de olmuş muydu
Benım de oluyor 7. Haftadayım doktorum istirahat edeceksin dedi kan sulandırıcıyı kesti bide transferden buyana proluton kullanıyorum haftada 1 o kesiyor geçmiş olsun

Ben de oksapar kullandim. Benim tup bebek tedavinin basindan itibaren kullanmaya baslamistim. 9.haftadada kanamam oldu. Rahimde kanama alani vardi. O zaman biraktirdi 4hafta kadar kullanmadim. Sonra ekopirin başlattı.

Anladım canım ben 2 gün bırakıcam sadece ondan dolayı mı oluyor bu kanamalar anlamadım 🙄

İzmir çevresindeki arkadaşlar hepimize gecmis olsun çok kötü bişey atlattık 😔 işyerinde korkudan mafolduk.Gece sabaha kadar uyumadım artçilar korkuttu tedirgin oldum.
Allah yardımcımız olsun.
Canm çok geçmiş, olsun Allah, tekrarını yaşatmasın üzüntü ile izliyoruz olanları çok zor, gerçekten 😕

Çok mu canım enfeksiyon?günde 4 litre ye yakın su içiyorum yine de hafif bakteri çıktı bende de Fitil dış genital de kaşıntı vs belki yapar ama idrar yolunda enfeksiyon yapacağını sanmıyorum.Doktorumun dediği bol su
4 litre olmasa da içiyorum sıvı şeyler tüketmeye çalışıyorum henüz doktora gitmedim ama yanmam oluyor hamilelikten önce de kabustu ne kadar dikkat etsem de oluyor bende

X