2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ay çok sevindim.o portatif beşikten memnun kalmanıza. Çünkü bende istiyordum ama kararsızdım. Park yatak bizde dedik alalım ama ikiz annesi bir arkadaşım dönerken uyandiriyorlar bazen biri ağlayınca diğeri uyanır ayrı olursa farklı odalarda da olabilirler vs diyince, birde maksimum 20 kilo taşıyınca ben vazgeçtim. Gicirdiyormus ilerleyen dönemde. Sadece 2 tane anne yani mı 2 tane portatif beşik mı ona karar veremedim 🙈
Ben park yatak kullandim kizimda memnundum uzun süre de kullandim oda takimi alasiya kadar. Simdi 1 tane var zaten 1 park yatak daha almayi düşünüyorum.

Bu ara aşırı bir bel ağrım var yine adet günüm yaklaştı onun sinyalleri mi acaba 4 kasımda ayrıntılı var stres oldum iyice

Risk nasıl gördü canım?Ne tür riskin var.
İlk hamileligimde kizimda anne karninda gelisme geriligi oldu ve gebelik zehirlenmesi yaşadım 35+0da 32 ile uyumlu düşük kiloda doğdu. Bu sefer ikiz gebelik olunca riskim artıyor. Bunun dışında rahmimde ustten hafif basiklik oldugunu kalp seklinde oldugunu ogrendim. Bir de 9.haftasa kanama yaşadım. Yok yok anlayacagin. Insallah sağlıkla kucağıma alırım. Korkuyorum dogal olarak. Pozitif olmaya çalışıyorum. 2 aydir raporluyum calismiyorum. Rapor bitince tekrar verecek doktorum.

Bu ara aşırı bir bel ağrım var yine adet günüm yaklaştı onun sinyalleri mi acaba 4 kasımda ayrıntılı var stres oldum iyice
Bel ve sırt ağrısı 18.hafta itibariyle bende de başladı.Vücudun ağırlık merkezi değiştiği için bu haftadan itibaren başlarmış artık.Korkma canım.Senin ayrıntılıya az kalmış ben de 21 kasım.

İlk hamileligimde kizimda anne karninda gelisme geriligi oldu ve gebelik zehirlenmesi yaşadım 35+0da 32 ile uyumlu düşük kiloda doğdu. Bu sefer ikiz gebelik olunca riskim artıyor. Bunun dışında rahmimde ustten hafif basiklik oldugunu kalp seklinde oldugunu ogrendim. Bir de 9.haftasa kanama yaşadım. Yok yok anlayacagin. Insallah sağlıkla kucağıma alırım. Korkuyorum dogal olarak. Pozitif olmaya çalışıyorum. 2 aydir raporluyum calismiyorum. Rapor bitince tekrar verecek doktorum.
Üzüldüm canım kıyamam allah yardımcımız olsun hepimizin.Vakti zamanında sağsalim yavrularımıza kavuşalım hepimiz.Senin tek yumurta ikizi o zaman

10 hafta olduğunu bilmiyodum.Doğum öncesi 10 hafta diye okumuştum.
Doğumdan önce 10 hafta oldugunu nerden biliyorsunuz internette böyle yazıyor bu değiştimi

Eklentiler

• IMG_20201030_140416.jpg
    IMG_20201030_140416.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 27
Bel ve sırt ağrısı 18.hafta itibariyle bende de başladı.Vücudun ağırlık merkezi değiştiği için bu haftadan itibaren başlarmış artık.Korkma canım.Senin ayrıntılıya az kalmış ben de 21 kasım.
Toxoplazma riski geçirdim o yüzden biraz tedirgin bekliyorum ayrıntılıyı

Neden ki neyden geçirmişssin?bende belirli haftalar arası test yaptırıyorum.12/20/32 dedi doktorum.Nasıl rahatsızlık verdi çok geçmiş olsun.
Yapılan bi tahlilde pozitif çıktı doktor ilk çok korkuttu ama çok şükür ki hamilelikten önce bağışıklığım varmış zaten enfeksiyon profuna da gittik sıkıntı olmaz dedi inşallah sağ salim alırız kucağımıza

Bu durum amir insiyatifinde değildir sağlık bakanının açıklaması var diye biliyorum
Mevzuata göre ismi idari izin olan tüm izinler amir insiyatifindedir sağlık bakanı açıklaması 24. Hafta itibari ile hamilelirin idari izinli sayılması yani malesef ki izinli ibaresi kullanmadı idari izin kullanıldı mesela hamile sağlık personelleri doğuma kadar bile gidebiliyor çalıştığın ilin bulunduğun kurumun ve en önemlisi amirin vicdanı belirliyor

X