- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
- Konu Sahibi incikartanesi
- #1.081
İnşallah herşey yolundadır canım.Güzel haberle dön inşallah.Kesinlikle Ben yarın 7. Haftaya giriyorum yarın kalp atışı gidicem kontrole inşallah herşey yolunda gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah herşey yolundadır canım.Güzel haberle dön inşallah.Kesinlikle Ben yarın 7. Haftaya giriyorum yarın kalp atışı gidicem kontrole inşallah herşey yolunda gider
Ben park yatak kullandim kizimda memnundum uzun süre de kullandim oda takimi alasiya kadar. Simdi 1 tane var zaten 1 park yatak daha almayi düşünüyorum.Ay çok sevindim.o portatif beşikten memnun kalmanıza. Çünkü bende istiyordum ama kararsızdım. Park yatak bizde dedik alalım ama ikiz annesi bir arkadaşım dönerken uyandiriyorlar bazen biri ağlayınca diğeri uyanır ayrı olursa farklı odalarda da olabilirler vs diyince, birde maksimum 20 kilo taşıyınca ben vazgeçtim. Gicirdiyormus ilerleyen dönemde. Sadece 2 tane anne yani mı 2 tane portatif beşik mı ona karar veremedim
Benim risk olduğu icin yemek ve bulasik dışında bir sey yapma dinlen dedi doktorumKızlar evdeyken ne işler yapabiliyorsunuz?sürekli yatiyo musunuz?bugün izinliyim yemek mutfak toparlama vs yaptım snra da vicdan yaptım kendimce.Cok mu ayakta kaldım diye
Benim aşırı dökülüyor. Kel kalicam diye korkuyorumBuarada saçlarınız da dökülme var mı kızlar?
Benim pozitiften bu yana saçlarımın yarısı gitti diyebilirim dökülmekten.
Doğum sonrası 10 hafta iznimiz varİkiz gebelik ya belki fazladır diye düşündüm çok az bu doğum izinleri ya
Risk nasıl gördü canım?Ne tür riskin var.Benim risk olduğu icin yemek ve bulasik dışında bir sey yapma dinlen dedi doktorum
Mecbur sağlık olsun da.
İlk hamileligimde kizimda anne karninda gelisme geriligi oldu ve gebelik zehirlenmesi yaşadım 35+0da 32 ile uyumlu düşük kiloda doğdu. Bu sefer ikiz gebelik olunca riskim artıyor. Bunun dışında rahmimde ustten hafif basiklik oldugunu kalp seklinde oldugunu ogrendim. Bir de 9.haftasa kanama yaşadım. Yok yok anlayacagin. Insallah sağlıkla kucağıma alırım. Korkuyorum dogal olarak. Pozitif olmaya çalışıyorum. 2 aydir raporluyum calismiyorum. Rapor bitince tekrar verecek doktorum.Risk nasıl gördü canım?Ne tür riskin var.
Bel ve sırt ağrısı 18.hafta itibariyle bende de başladı.Vücudun ağırlık merkezi değiştiği için bu haftadan itibaren başlarmış artık.Korkma canım.Senin ayrıntılıya az kalmış ben de 21 kasım.Bu ara aşırı bir bel ağrım var yine adet günüm yaklaştı onun sinyalleri mi acaba 4 kasımda ayrıntılı var stres oldum iyice
Üzüldüm canım kıyamam allah yardımcımız olsun hepimizin.Vakti zamanında sağsalim yavrularımıza kavuşalım hepimiz.Senin tek yumurta ikizi o zamanİlk hamileligimde kizimda anne karninda gelisme geriligi oldu ve gebelik zehirlenmesi yaşadım 35+0da 32 ile uyumlu düşük kiloda doğdu. Bu sefer ikiz gebelik olunca riskim artıyor. Bunun dışında rahmimde ustten hafif basiklik oldugunu kalp seklinde oldugunu ogrendim. Bir de 9.haftasa kanama yaşadım. Yok yok anlayacagin. Insallah sağlıkla kucağıma alırım. Korkuyorum dogal olarak. Pozitif olmaya çalışıyorum. 2 aydir raporluyum calismiyorum. Rapor bitince tekrar verecek doktorum.
10 hafta olduğunu bilmiyodum.Doğum öncesi 10 hafta diye okumuştum.Doğum sonrası 10 hafta iznimiz var
Doğumdan önce 10 hafta oldugunu nerden biliyorsunuz internette böyle yazıyor bu değiştimi10 hafta olduğunu bilmiyodum.Doğum öncesi 10 hafta diye okumuştum.
Bende doğum sonrası diye biliyorum10 hafta olduğunu bilmiyodum.Doğum öncesi 10 hafta diye okumuştum.
Toxoplazma riski geçirdim o yüzden biraz tedirgin bekliyorum ayrıntılıyıBel ve sırt ağrısı 18.hafta itibariyle bende de başladı.Vücudun ağırlık merkezi değiştiği için bu haftadan itibaren başlarmış artık.Korkma canım.Senin ayrıntılıya az kalmış ben de 21 kasım.
Hamile kalınca bende netten okumuştum.Doğum öncesi 30.hafta izin başlıyor diye yazıyodu.Doğumdan önce 10 hafta oldugunu nerden biliyorsunuz internette böyle yazıyor bu değiştimi
Neden ki neyden geçirmişssin?bende belirli haftalar arası test yaptırıyorum.12/20/32 dedi doktorum.Nasıl rahatsızlık verdi çok geçmiş olsun.Toxoplazma riski geçirdim o yüzden biraz tedirgin bekliyorum ayrıntılıyı
Doğum sonrası olması daha güzelBende doğum sonrası diye biliyorum
Sağol canim amin. Yok çift yumurta benim. Tüp bebek.Üzüldüm canım kıyamam allah yardımcımız olsun hepimizin.Vakti zamanında sağsalim yavrularımıza kavuşalım hepimiz.Senin tek yumurta ikizi o zaman
Yapılan bi tahlilde pozitif çıktı doktor ilk çok korkuttu ama çok şükür ki hamilelikten önce bağışıklığım varmış zaten enfeksiyon profuna da gittik sıkıntı olmaz dedi inşallah sağ salim alırız kucağımızaNeden ki neyden geçirmişssin?bende belirli haftalar arası test yaptırıyorum.12/20/32 dedi doktorum.Nasıl rahatsızlık verdi çok geçmiş olsun.
Mevzuata göre ismi idari izin olan tüm izinler amir insiyatifindedir sağlık bakanı açıklaması 24. Hafta itibari ile hamilelirin idari izinli sayılması yani malesef ki izinli ibaresi kullanmadı idari izin kullanıldı mesela hamile sağlık personelleri doğuma kadar bile gidebiliyor çalıştığın ilin bulunduğun kurumun ve en önemlisi amirin vicdanı belirliyorBu durum amir insiyatifinde değildir sağlık bakanının açıklaması var diye biliyorum