2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ben de masa başı çalışıyorum bir şey olmaz Allah in izni ile . Benim 24 haftam Aralık sonu ama idari izin malesef amir denetiminde olduğu için verir mi bilmiyorum başka arkadaş var 24. Haftasında vermedi izin
Bu arada saç olayı bende de aynı benim eskiden de çok dökülürdü hamilelik ile iyice arttı ama son bir haftadır sanki azalma var

Ne bileyim canım ya.20.haftada arkadaş detayliya girdi rahim uzunlugu 40 mm çıkmış buna rağmen doktor yarım saatten fazla yürüme ve çok ayakta kalma demiş.
Aklıma herşey takiliyo
Canım ya sen bu rahim uzunluğu meselesini kafanda çok tutuyorsun sanki olumsuz çağırma getirme aklın kötü şeyler sağlıkla doğuracaksın inşallah:)

İzin mevzuna üzüldüm canım bence heryerde geçerli olmalı hamileler için.

Canım ya sen bu rahim uzunluğu meselesini kafanda çok tutuyorsun sanki olumsuz çağırma getirme aklın kötü şeyler sağlıkla doğuracaksın inşallah:)
İçimden bı atabilsem çok korkuyorum sorma Çevremde bazı örneklere tanık olduğum için etkisinde kaldım sanirim

Buarada saçlarınız da dökülme var mı kızlar?
Benim pozitiften bu yana saçlarımın yarısı gitti diyebilirim dökülmekten.
Benimde öyle ya gecen doktora sordum b 12yi sordu ona baktık öyle düşükte değildi. Hormonal demekki dedi. Birde ikizde birden cıkıyo ya hormonlar belki de ondan böyle oldu canım normalde d vitaminleri falan iyi geliyor diye duymustum ama demekki herkeste aynı değil

Düşünme öyle şeyler her hamilelik farklı sonuçta canım
Yavrularimizi sagsalim alsak kucağımıza vakti zamanında.Burada bakımlarını gazını uykusuzluğu paylassak daha ne isterim ki ...
İnsan zor bulunca herşeyden korkuyo canım napayım .

Yavrularimizi sagsalim alsak kucağımıza vakti zamanında.Burada bakımlarını gazını uykusuzluğu paylassak daha ne isterim ki ...
İnsan zor bulunca herşeyden korkuyo canım napayım .
Yok hiç korkma sen benden önce doguracaksin ben diyeceğim şu böyle mi şöyle mi güzel şeyler konuşacağız:))

Canım ne güzel yaklaşmış zamanın bende kamu kurumunda çalışıyorum izin konularında bilgi sahibi değilim gerçi daha yeni hamişim ama 24. Haftadan sonra idari izinlimi sayılıyorsun çalışabilir raporu alan varmış o nasıl oluyor

Bu durum amir insiyatifinde değildir sağlık bakanının açıklaması var diye biliyorum

Canım 2 haziran 2020 de Cumhurbaşkanlığı kamu kurumlarına hamilelere yönelik idari izin için yazı göndermiş.24 haftada belgelersen kurumuna izne çıkıyosun yani kurum seni takip etmiyo.Bizim doğum iznimiz 30.hafta da başlıyor ikiz gebelikte öyleymiş.Açıkcası o vakitten sonra çalışabileceğimi düşünmüyorum.İşe arabamla gelip gidiyorum şimdi bile yolda stres olup zorlandığım oluyo psikolojik olarak,annelik iç güdüsü bişey olursa diye allah korusun.
24 hafta sonrası 6 hafta idari izin olmuş olacak yani ücretli izin neden hakkımı kullanmayayım ki...
Bence sende kullan hakkınıriske atma.20.Haftadan snra ikinci riskli dönemimiz başlıyo zaten.

Anladım canım çok saol. Peki doğum sonrası 10 hafta mı izin daha sonrası için ne planlıyorsun

Zor olmaz mı iki can taşıyorsun hormonlar tavan yapıyor zaten çok zor gerçekten bizim kurumda hamile bi kız var da onu görünce sordum karnı burnundaydı idari izinli değilmisiniz niye çalışıyorusnuz diye o da 33. Haftadaymış çalışabilir raporu almış doğum sonrasına aktarıcam dedi bende şaşırdım

Anladım canım çok saol. Peki doğum sonrası 10 hafta mı izin daha sonrası için ne planlıyorsun
Doğum sonrası sabit 2 ay diye biliyorum.1ayda yıllık iznim var.Onlar bitince 1 ay kadar da rapor alcam sonrası 6 ay ücretsiz izin olur sanırım.Planımız şimdilik öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…