- 18 Mart 2013
- 621
- 1.047
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #9.161
Benden biri daha varmış5 litre içebilsem keşke @Masalim01 senin gibi. Ben normalde günde 1 bardak su ile yaşayan insanım. Şimdi 1 litre anca içebiliyorum. Napıcam ben ki böyle
Benden biri daha varmışben bazı günler hiç su içmediğimi fark ederdim ve su içerken midem bulanırdı. Şimdi zar zor 2 litre içmeye çalışıyorum 2 litre içersem dünyalar benim oluyor benim için büyük başarı diyorum ya günde hiç su içmediğimi biliyorum.
Ama şu dönemde yine de zorla kendini biraz tuzlu şeyler susatıyor aşırıya kaçmadan biraz turşu suyu iç içini yakıyor 500ml birden su içiyosun ben lıkır lıkır karşımda su içen insanlara hayret ediyorum onlarda bana :) ama sağlıksız olan bizimki canım sende zorla kendini en az 2 litre içmeye çalış yanından su şişesini ayırma ben öyle yapıyorum işte evde ayrılmaz parçam olduVallaha bende babaannem ve babam olmasa ülkede tekim zannedicektim.
Gerçi onlar kötü örnek bana babaannem 97 yaşında rahmetli oldu. Hiç bir hastalığı yoktu. Son güne kadar ayaktaydı. Babam 75 yaşında hala maşallahı var hepimizi gömer durumda. Su içmezsen böyle olursun diyemiyorlar bana o yüzden. Öyle olacaksam daha ne isterim ki diyorum
Ama şu dönemde yine de zorla kendini biraz tuzlu şeyler susatıyor aşırıya kaçmadan biraz turşu suyu iç içini yakıyor 500ml birden su içiyosun ben lıkır lıkır karşımda su içen insanlara hayret ediyorum onlarda bana :) ama sağlıksız olan bizimki canım sende zorla kendini en az 2 litre içmeye çalış yanından su şişesini ayırma ben öyle yapıyorum işte evde ayrılmaz parçam oldu
Yarışmaya mi katildin kız sahurda hiç bakmadım isimlere
Tatlidan çekildim kuzum yaa halsiz hissediyrm gucum yok adana oldu 34 derece sicaklik yanmaya basldmYarışmaya mi katildin kız sahurda hiç bakmadım isimleretatlıda görüşürüz ama
Tatlidan çekildim kuzum yaa halsiz hissediyrm gucum yok adana oldu 34 derece sicaklik yanmaya basldm
Kız hiç isimlere bakmadım valla kimim yaptığını gözüm görmediNosking niden devremize vermedin. Gittin gözün döndü demi karnındaki bebelerle
Efenin_Annesi sende durdun durdun en civcivlisine girdin. Yada hamileyken oy vermek zorlaşıyor hepsi gözümü döndürdü
Deme ben oraya gelem çok kiskaniyom sizi ordaTatlidan çekildim kuzum yaa halsiz hissediyrm gucum yok adana oldu 34 derece sicaklik yanmaya basldm
Halimi bi görsen sicakla imtihanimi dunden beriiAman dikkat et sıcaklar başlıyor o ayrıda toz fırtınası filan yazıyordu. Kapı pencerede çok açmamaya çalış. Anlaşıldı bize bu yaz bitmeyecek tombalak toparlak halimizle
Kız hiç isimlere bakmadım valla kimim yaptığını gözüm görmedi
Orda sunumu güzel göz alici bisey vardii ask olsunKız hiç isimlere bakmadım valla kimim yaptığını gözüm görmedi
Kizlara bol bol zibinla buyutecem yazn sanirim yazik adananin en sicak zamnnda dogacaklar allah nasip kismet ederse insallahDeme ben oraya gelem çok kiskaniyom sizi ordabizim bura 12 13 derece donuyoz
Akışına bırakın siz. Rahat olun. Ben de çatlatma iğnesi olmuştum. Hepsinin tutması mucize yani. Allah gönlünüze göre versin.Yaaa inşallah bana da gerek kalmaz. Az önce doktordan çıktım sağ tarafta 16,17,22 mm 3 tane var solda hiç yok dedi. Çatlama iğnesi vereceğim dedi, çoğul risk falan hiç bahsetmedi, böyle bir durum varmış dedim, olabilir tabi ama çok yüksek değil dedi. İğneden önce bir tahlil isteyeceğim senden dedi kan verdim öğleden sonra çıkacak, acaba ne tahlili ki bu bakalım hayırlısı olsun çok heycanlıyım
Cimcimeler siziiİşte resmen bebeler yönlendirmiş seniKordona asılıp anneee şunu istiyoruz demişlerdir
Halimi bi görsen sicakla imtihanimi dunden berii
O tahlili ben de bilemedim. Benim biri solda 2 si sağdaydı galiba. 18 mm 20 ve 21mm gibi bir şeylerdi. Çatlatma iğnesini akşamüstü olmuştum ertesi sabah 5te deli gibi ağrı vardı kasıklarımda. Dr un dediği günleri değerlendirdik. Çok şükür oldu. Ama Dr unuzu dinleyin mutlakaAy benim de 3 taneymiş acaba ne olacaksizin kaç mm di iğne vurulunca hatırlıyor musunuz? İğneden önce kan tahlili istedi acaba nedir ki daha önce okumamıştım google tıp deneyimimin dışında kaldı
Yok anacimmm adanamdan ayrilmam cagnimm memleketimGel bacım seni Trabzona alalım. Hala serin hep serin. Hatta kapalı
Tüm D vitamini depolarını doldur gel ama. Benim en son yerlerde sürünüyordu buranın güneşsizliği yüzünden. 2 çeşit D vitamini takviyesi alıyorum.
Ay hamileyken daha da sıcak basıyor Allah yardımcın olsun bacım şaka bi tarafa. Susuz kalmamaya çalış özellikle mayıstan sonra gebeliğin de ilerleyecek özellikle ona dikkat etHalimi bi görsen sicakla imtihanimi dunden berii
Yok anacimmm adanamdan ayrilmam cagnimm memleketimmidem fenaa yaniyorrr bu kizlar cokmu killi olcak nee
Ay hamileyken daha da sıcak basıyor Allah yardımcın olsun bacım şaka bi tarafa. Susuz kalmamaya çalış özellikle mayıstan sonra gebeliğin de ilerleyecek özellikle ona dikkat et