2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

5 litre içebilsem keşke @Masalim01 senin gibi. Ben normalde günde 1 bardak su ile yaşayan insanım. Şimdi 1 litre anca içebiliyorum. Napıcam ben ki böyle
Benden biri daha varmış ben bazı günler hiç su içmediğimi fark ederdim ve su içerken midem bulanırdı. Şimdi zar zor 2 litre içmeye çalışıyorum 2 litre içersem dünyalar benim oluyor benim için büyük başarı diyorum ya günde hiç su içmediğimi biliyorum.

Vallaha bende babaannem ve babam olmasa ülkede tekim zannedicektim.
Gerçi onlar kötü örnek bana babaannem 97 yaşında rahmetli oldu. Hiç bir hastalığı yoktu. Son güne kadar ayaktaydı. Babam 75 yaşında hala maşallahı var hepimizi gömer durumda. Su içmezsen böyle olursun diyemiyorlar bana o yüzden. Öyle olacaksam daha ne isterim ki diyorum

Ama şu dönemde yine de zorla kendini biraz tuzlu şeyler susatıyor aşırıya kaçmadan biraz turşu suyu iç içini yakıyor 500ml birden su içiyosun ben lıkır lıkır karşımda su içen insanlara hayret ediyorum onlarda bana :) ama sağlıksız olan bizimki canım sende zorla kendini en az 2 litre içmeye çalış yanından su şişesini ayırma ben öyle yapıyorum işte evde ayrılmaz parçam oldu

Denemeler devam ediyor hatırlatıcı filan yükledim şimdilik 1.600'de kalıyorum devamı gelecek inşallah

Kız hiç isimlere bakmadım valla kimim yaptığını gözüm görmedi
Orda sunumu güzel göz alici bisey vardii ask olsun hemen taniman lazm di
Deme ben oraya gelem çok kiskaniyom sizi orda bizim bura 12 13 derece donuyoz
Kizlara bol bol zibinla buyutecem yazn sanirim yazik adananin en sicak zamnnda dogacaklar allah nasip kismet ederse insallah

Akışına bırakın siz. Rahat olun. Ben de çatlatma iğnesi olmuştum. Hepsinin tutması mucize yani. Allah gönlünüze göre versin.

Ay benim de 3 taneymiş acaba ne olacak sizin kaç mm di iğne vurulunca hatırlıyor musunuz? İğneden önce kan tahlili istedi acaba nedir ki daha önce okumamıştım google tıp deneyimimin dışında kaldı
O tahlili ben de bilemedim. Benim biri solda 2 si sağdaydı galiba. 18 mm 20 ve 21mm gibi bir şeylerdi. Çatlatma iğnesini akşamüstü olmuştum ertesi sabah 5te deli gibi ağrı vardı kasıklarımda. Dr un dediği günleri değerlendirdik. Çok şükür oldu. Ama Dr unuzu dinleyin mutlaka

Yok anacimmm adanamdan ayrilmam cagnimm memleketim midem fenaa yaniyorrr bu kizlar cokmu killi olcak nee

Yok anacimmm adanamdan ayrilmam cagnimm memleketim midem fenaa yaniyorrr bu kizlar cokmu killi olcak nee

Bende Antalya için öyle diyordum ama doyduğun yer oluveriyor bir anda.
Bu arada ufaktan benimde başladı galiba dün ilk defa yandı inşallah devamı gelmez dedirtti bacııımm Allah yardımcın olsun. Muz ye ılık süt iç mecbur. Hem kızçelerede faydalı zaten bir taşla iki kuş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…